ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΗΡΩΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ; ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ – ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ; – Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

    Κοινοποίηση:
    65

    Περίεργα μηνύματα λαμβάνουμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ σχετικά με το περιστατικό της υποστολής της τουρκικής σημαίας από σχολείο στα Κατεχόμενα και την κλοπή φωτογραφίας του σφαγέα Ραούφ Ντενκτάς.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το περιστατικό ήταν απλά προβοκάτσια των Τούρκων. Ο 16χρονος φέρεται να είναι τελικά τουρκοκύπριος και δεν προήλθε από τις ελεύθερες περιοχές.

    Οι Τούρκοι που έχουν αποδειχθεί πολλάκις ως “μανούλες” της προβοκάτσιας ενδέχεται να έστησαν αυτό το σκηνικό με σκοπό την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Κάτι που το κατάφεραν με πολύ εύκολο τρόπο. Προκλητικά εύκολο τρόπο για την ακρίβεια, με το βλέμμα των ευθυνών να στρέφεται στην κεφαλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον πρόεδρο Αναστασιάδη.

    Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, η σημαία και η φωτογραφία του Ντενκτάς επεστράφη στα Κατεχόμενα κάτι που σημαίνει ξεκάθαρη αναγνώριση του ψευδοκράτους και των κατοχικών δυνάμεων. Και η ντροπή δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο ο Alpha Κύπρου, η επιστροφή έγινε μέσω του ΟΗΕ όπως πανέξυπνα ζήτησε η τουρκική πλευρά. Απαίτηση που έγινε αμέσως αποδεκτή.

    Πρόκειται τελικά για μια ένδοξη στιγμή μιας αδούλωτης ελληνικής ψυχής ή ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο δημιουργίας τετελεσμένων σε μια περιοχή που βράζει τους τελευταίους μήνες και έχει γεμίσει γεωτρύπανα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κε Συντονιστή τι έθιξα και κρίνατε ακατάλληλο το σχόλιο που έστειλα πριν λιγο;

    2. Τελικά μας την πέταξαν στις ελεύθερες περιοχές και την απαίτησαν πίσω; Γιατί τη δώσαμε ρε γαμώτο; Σίγουρα απο την απλώστρα τη σήκωσε ο σέρας,θα φύσηξε ο Πάγκαλος.

    3. Όποιος και να είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικα

      1. Είσαι ξεφτίλας και γελοίος. Άντε στην τρύπα σου, τουρκόσπορο σκουπίδι.

    4. Oταν οι Τουρκοι ειχαν μαρκαρει καποιον Ρωμιο εκαναν το εξης΄
      ”………εσκιζαν η λερωναν καποια τουρκικη σημαια και την πετουσαν στην αυλη του.Κατοπιν ερχοταν η αστυνομια και τον προσηγαγε για εξυβριση συμβολου.Τα υπολοιπα γνωστα ……. ” Μηπως και τωρα γινεται κατι παρομοιο;

    5. Πριν 1 μήνα ακριβώς έκαναν το ίδιο παραμύθι και στην ΠΥΛΑ,κάποιος πήγε βράδυ και κατέβασε την σημαία και πάλιν Δήθεν ήταν Ελληνοκύπριος

    6. Ολοφάνερη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και όλοι κοιμούντε πρώτη Η ΚΥΠ και μετά όλοι οι υπεύθυνοι!!!

    7. Το όνομα που έδωσαν οι Τουρκοκύπριοι δεν υπάρχει πουθενά. Μοιάζει με κάποιο κυπριακό επώνυμο, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος με το ίδιο όνομα κι επώνυμο.

    8. Οσο, για τον βρωμερο ρολο, του ΟΗΕ;;; Μα αυτος ειναι και ο σκοπος, της δημιουργιας του, απο τους Επικυριαρχους. Να παιζει, βρωμικο ρολο. Μανουλες σ` αυτα, οι Ο.β.ρ.ιοι. Και ακομα, δεν τα ξερετε, ολα!

    9. Κι` ομως! Απ` την πρωτη στιγμη, εκανα την σκεψη, οτι προκειται, περι προβοκατσιας. Και η σκεψη, τεινει να επιβεβαιωθει, μετα τις κορωνες και τις προτασεις, του τουρκαλα.

    Comments are closed.