ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ- ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ! 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    marina-kostas-laliotis

    Του Μαυρογιαλούρου από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Δεν έφθαναν οι διάφορες αστέρες, αρσενικοί και θηλυκοί, τους οποίους η κυβέρνηση και το γενικότερο σύστημα είχε ρίξει μέχρι τώρα -και τους περισσότερους αν όχι όλους από αυτούς καλά …ταϊσμένους με θέσεις και χρυσά ερευνητικά προγράμματα αλλά και με χορηγίες από τους φαρμακευτικούς κολοσσούς όπως η Pfizer- στη “μάχη” της προπαγάνδας και της τρομοκρατίας για τη δήθεν αντιμετώπιση του κορονοϊού και τη δήθεν σωτηρία μας με τα εμβόλια. Βγάζει τώρα κι άλλες εφεδρείες…

    Δεν έφθαναν ο “εθνικός σωτήρας” Σωτ. Τσιόδρας και ο Γκίκας Μαγιορκίνης. Δεν έφθανε ο τρισάθλιος Σύψας που βγαίνει και λέει χωρίς ντροπή ότι πρέπει να διακοπεί κάθε επαφή ακόμη και μέσα στα σπίτια μας, μεταξύ παιδιών και γονιών, μεταξύ παππούδων και εγγονιών. Δεν έφθανε η απαράδεκτη πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Μ. Παγώνη που με σαδισμό δηλώνει τώρα πως πρέπει να ετοιμαζόμαστε ούτε …Πάσχα να κάνουμε. Δεν έφθανε η καλοταϊσμένη κι αυτή από την Pzizer και άλλες φαρμακευτικές Βάνα Παπαευαγγέλου η οποία ανέλαβε κι αυτή να παπαγαλίζει ότι φταίει μέχρι το μάζεμα της …ελιάς για τη διασπορά του ιού. Δεν έφθαναν όλες οι άλλες κυράτσες της επιστήμης (λέμε τώρα….) που έπιασαν στασίδι στα κανάλια για να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να τρομοκρατούν τον κόσμο. Δεν έφθανε ούτε καν η κόρη του εαμοβούλγαρου συμμορίτη, Αν. Κοτανίδου, που με πτυχίο ….Βουλγαρίας (κυριολεκτικά) παριστάνει τη μεγάλη και τρανή, επειδή είχε τις πλάτες και όχι μόνο των μεγαλοκαθηγητάδων…

    Στον κατάλογο των  προπαγανδιστών προσέθεσαν τώρα και την Μαρίνα Λαλιώτη. Ναι, δεν πρόκειται για συνωνυμία. Πρόκειται για τη σύζυγο του ….ξεχασμένου αλλά πάντα ενεργού, Κώστα Λαλιώτη….

    Στο “κουρμπέτι” την έβγαλαν βέβαια κατά κύριο λόγο με το πατρικό της όνομα -για …καμουφλάζ- και με την επιστημονική της ιδιότητα. Μαρίνα Οικονόμου, καθηγήτρια Ψυχιατρικής, στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…

    Η καθηγητική της ιδιότητα είναι γνωστή. Αυτό που έγινε τώρα είναι ότι της έδωσαν -και σε αυτήν- και μια ειδική θέση με αφορμή τον κορονοϊό. Ορίστηκε, λέει, υπεύθυνη για τη λειτουργία της “τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306”. Και αφορά “όσους αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος των σαρωτικών αλλαγών που προκαλεί ο κορωνοϊός στη ζωή μας και ζητούν τη βοήθεια των ειδικών”….

    Να σημειώσουμε ότι κατά το πρώτο κύμα της άνοιξης λειτουργούσε η  παροχή τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξης στην κρίση της πανδημίας εντελώς “ερασιτεχνικά” και υποτυπωδώς, όπως ανέφερε το ίδιο το Αιγινήτειο. Στο “δεύτερο” κύμα, δηλαδή πριν από μερικές εβδομάδες, η δουλειά έγινε πιο …επαγγελματική και άρχισε να πέφτει και το χρήμα. Δεν το λέμε εμείς. Μόνοι τους το λένε σε ανακοινώσεις. Και ποιος μάλιστα είναι ο …καλύτερος σπόνσορας αυτής της -κατά τα άλλα πανεπιστημιακής- “τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306”; Το Ίδρυμα Νιάρχος. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αφού είναι γνωστές οι στενές σχέσεις του με τον Κούλη και την οικογένεια Μητσοτάκη καθώς και τις ευρύτερες διασυνδέσεις και διαπλοκές του στο δημόσιο βίο αυτής της έρημης χώρας!

    Η επιτυχής λειτουργία της Γραμμής προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ιδρύματος  Σταύρος Νιάρχος να το εντάξει στις χρηματοδοτούμενες δράσεις του στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος του για τον Κορονοϊο και ήδη μετά από υποβολή σχετικής πρότασης εγκρίθηκε ένα ετήσιο πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ. Την ευθύνη υλοποίησης, μετά από σχετική απαίτηση του Ιδρύματος, έχει αποκλειστικά το Πανεπιστήμιο Αθηνών”, σύμφωνα με το επίσημο φιρμάνι. Επίσης, “τη Γραμμή εποπτεύει ως καθ’ ύλην  αρμόδια η Υφυπουργός κ. Ζ. Ράπτη”…

    Αυτή την ωραία -και μια χαρά χρηματοδοτούμενη- θέση ανέλαβε η σύζυγος Λαλιώτη εποπτεύοντας μερικές εκατοντάδες επιστημόνων και άλλων εργαζομένων αλλά και κάνοντας …γενικότερο παιχνίδι αφού “η Γραμμή λειτουργεί περισσότερο ως γραμμή γενικής ψυχολογικής στήριξης και έχει πολλά αιτήματα διαχείρισης ψυχιατρικών ζητημάτων και συνήθους άγχους και καταθλίψεων” αλλά και “αυξανόμενα κοινωνικά αιτήματα για επιδόματα ανεργίας και επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης”. Γι αυτό και “παρεμβαίνει ολιστικά με παραπομπές και σε Κοινωνικές Υπηρεσίες δήμων και σε εξειδικευμένες μονάδες ψυχικής υγείας….”

    —————————— –

    Δεν φτάνει που πήρε τη θέση η σύζυγος Λαλιώτη. Ανέλαβε ως …αντιπαροχή να μπει και στο άθλιο παιχνίδι της προπαγάνδας εναντίον εκείνων που βλέπουν με επιφυλάξεις και δικαιολογημένες απορίες την ιστορία του εμβολίου. Και ως …θηλυκός Λαλιώτης έχει αρχίσει να κάνει με δηλώσεις σπέκουλα του τύπου: “Φτάνοντας κοντά στην ανακάλυψη του εμβολίου, ας μην απορήσουμε βλέποντας τους συνωμοσιολόγους του πρώτου κύματος της πανδημίας να εξελίσσονται σε μέλη ενός νέου αντιεμβολιαστικού κινήματος. Οι θεωρίες συνωμοσίας ενστερνίζονται τη λογική του «εμείς εναντίον των υπολοίπων» και υποκινούνται κυρίως από άτομα και ομάδες που έχουν την ανάγκη να ορίσουν εξιλαστήρια θύματα για τα βάσανα και τις ατυχίες τους, ακριβώς επειδή δεν μπορούν ή αρνούνται να εκπαιδευθούν στο πώς να «κουβαλήσουν» το βάρος της πραγματικής ζωής. Επιπλέον, τους λείπει μια βασική θετική δεξιότητα, η ενσυναίσθηση. Αδυνατούν να μπουν στη θέση του άλλου. Αν κάτι πρέπει να μας αφήσει η πανδημία, λοιπόν, είναι να μας οδηγήσει σε μια άσκηση του ψυχισμού και της συμπεριφοράς μας σε άλλες αξίες. Να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας, από το εγώ, από το δένδρο, και να δούμε το δάσος, το εμείς, το μαζί. Να μην αφήσουμε τον φόβο να γίνει τοξικός και να διαλύσει τις κοινωνικές σχέσεις…”.

    ———————–

    Καθώς λοιπόν η ίδια θεωρεί “συνωμοσιολόγους” όσους είναι αντίθετοι στην παγκόσμια δικτατορία που ετοιμάζεται και όπως λέει φιλοδοξεί να θεραπεύσει όσους κάνουν “θεωρίες συνωμοσίας”, γιατί δεν κάνει μια αρχή από τον …σύζυγό της. ‘Τόσα χρόνια και -αν και καθηγήτρια Ψυχιατρικής η ίδια- δεν μπόρεσε να τον κάνει …καλά. Ας ασχοληθεί λοιπόν καλύτερα μαζί του”, όπως έλεγε άσπονδος φίλος της που κάτι παραπάνω ξέρει…. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Απορώ, πως αυτή η οικογένεια δεν έπαθε τίποτα από το πολύ φαΐ. Κατάλαβα γιατί τους πάει ο Μητσοτάκης, ως μη ευφυής,ψάχνει εναγωνίως το μυστικό του ακαταδίωκτου.

    2. η αστρατευτη φυγοδικη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα μασωνοs με 19 ακινητα και βιλα στον Διονυσο και στιs βρυξελλεs ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ που ναναι αραγε;;;

    3. ….ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ 17Ν ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!…ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ!!…Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!!!…..

    4. Λαλιώτης
      Πουστης πράκτορας ανθελλην
      Εντολοδόχος της 17Ν

      Θα έπρεπε να έχει κρεμαστεί εδώ και δεκαετίες.

    5. Πω ρε φιλε, αυτο το καλοπαιδο ο Κωστας και απο τον αλλο κοσμο θα μας τα παιρνει. Ο μεγαλυτερος αρπαγας που περασε ποτε απο τη χωρα.

    6. ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΜΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ Ο ΓΟΥΡΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΤΤΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΠ/

    7. Εσείς εκεί στη νδ να ψηφίσετε πάλι Μητσοτάκη.Εχετε γεμίσει πασοκους από τις εποχές του Σημίτη.Ρε την κατακαημενη την νδ.Κριμα στους παλιούς και πιστούς ψηφοφόρους.

      1. Ποια καταηκαημενη νδ βρε καημενε(φιλικα παντα και σε στυλ Στεφανου οπως λεει με το δικο του ξεχωριστο στυλ)..κριμα σε εμας που δεν ψηφησαμε ποτε ουτε νδ ουτε πασοκ ουτε σιριζα κλπ…εμεις ειμαστε καημενοι..αυτοι που λες εστω και αθελα ή εν αγνοια τους βαψανε τα χερια τους με αιμα…ψηφηστε Κασιδιαρη μπας και κερδισετε την αφεση…δεν υπαρχει κατι αλλο…μονοδρομος ηταν και ειναι

        1. Το λέω φίλε γιατί η νδ βγήκε με αυτοδυναμία λόγο της συμφωνίας των Πρεσπών και αυτοί μέρα είπαν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η συμφωνίας.Εδω έγινε η Αγιά Σοφιά τζαμί και δεν λέει κανείς τίποτα.

    8. …η περιστεροχεσμενη οφσοροδοξη κουραδα που ειχε διορισει την ζωηρη αννουλα;;;
      α)….???
      β)…???

    9. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο με την Καβάλα και το δημοτικό υπάλληλο που βρέθηκε με τη στολή εργασίας του στο πηγάδι. Πολύ πιθανόν να δολοφονήθηκε από λαθρομουσλίμια αφού διαρκώς γίνεται καταδίωξη ΙΧ με μεταφορά λάθρο και αστυνομίας με τους πρώτους να αναπτύσσουν ταχύτητες φωτιά για να διαφύγουν. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;

    10. ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.
      ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    11. Η Κυρία Λαλιώτη με αίσθημα ευθύνης στην οικογένειά και το κοινωνικό περιβάλλον της , απέσυρε έγκαιρα το Λαλιώτη από τις κλεψιές αφού είχαν ήδη κλέψει πάρα πολλά και είχε γίνει εξώφθαλμο.
      Η Μετριοφροσύνη της κυρίας Λαλιώτη θα πρέπει να γίνει παράδειγμα στο αριστερό αμετροεπές ταγάρι που αγόρασε βίλα στο Σούνιο με 500 ευρώ και που αντικατέστησε τις από σκύλους τραβηγμένες υφασμάτινες βρωμούσες με γόβες Gucci αφού έγινε κυρία πρωθυπουργού και ανακάλυψε ότι ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα απεμπόλισε το χρήμα για την αντίσταση , ενώ ο Ερνέστο Τσίπρας ξέρει ότι ο πατέρας του απεμπόλισε την αντίσταση για το χρήμα.
      Συμπέρασμα και κλείνω:
      ΚΛΕΒΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΛΙΩΤΗ
      ΑΡΠΑΧΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ: ΚΟΥΛΑ, ΝΤΟΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΙΔΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΑΚΙΑΣ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
      Πρεπει να ξέρεις που να σταματας. Σεβασμός στην Κυρία Λαλιώτη.

    12. Σε καλή μεριά. Με τους Έλληνες που είμαστε φυλακισμένοι και ζωντανοί νεκροί τι γίνεται;

    13. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη επί Αντρέα. Μετά τον ίδιο φυσικά..

    14. Όσα εκατομμύρια και να μοιράσουν δεν σώνονται. Χειρότερα θα τα κάνουν παρά καλύτερα.
      Και κάποιοι που έλεγαν ότι θα το κάνουν ένας ένας την κάνουν με ελαφρά. Στο τέλος θα λένε όποιος το κάνει παίρνει και δωράκι 5.000 ευρώ.

    15. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΛΟΓΩ «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ»

    16. Η αλήθεια είναι πως οι δύο αυτοί χαρακτηρισμοί (κρυφή-κρυφόπουστας) χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά για άτομα περί της πουστείας των οποίων ουδείς αμφιβάλλει, πλην όμως οι ίδιοι δεν το έχουν δηλώσει ρητώς και επακριβώς.
      Διότι, γι’ αυτούς τους οποίους εσύ θεωρείς αυθεντικούς κρυφούς, δλδ τους τελείως αντερκόβερ, πάντα θα πλανώνται αμφιβολίες περί της πουστείας τους και ουδείς δεν θα είναι ποτέ εις θέσιν να βεβαιώσει περί αυτής. Και οι συζητήσεις διαιωνίζονται: π.χ. έχει ακουστεί κατά καιρούς πως την τρίζουν την όπισθεν οι: Καραμανλής (Σαλώμη), Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιωργάκης Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Πέτρος Κωστόπουλος, Πύρρος Δήμας, Γρ. Αρναούτογλου, Γ. Χατζηνικολάου, Γ. Τσαλίκης, Μ. Μπεγνής, Αλ. Γεωργούλης κ.α. τρανταχτά ονόματα (που κανένας εξ αυτών δεν συμπεριφέρεται θηλυπρεπώς).

    Comments are closed.