ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ: «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ»(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Επί της δημόσιας συζήτησης που έχει ξεκινήσει για το ενδεχόμενο ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού τοποθετήθηκε ο νομικός Ηλίας Ηλιακόπουλος μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη.

    Σύμφωνα με τον κ. Ηλιακόπουλο η υποχρεωτικότητα του εμβολίου ισοδυναμεί με άμεση παραβίαση του Συντάγματος και συγκεκριμένα των Άρθρων 2, 5 και 25!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Δυστυχως η τελευταια προταση του αρθρου 5 του συνταγματος εχει ενα παραθυρακι και ετσι δεν παραβιαζεται αυτο το αρθρο. Εχουν περασει 2 νομους για υποχρεωτικο εμβολιασμο με βαση αυτο το παραθυρακι.

    2. Aπορώ, είναι και νομικός, γιατί μας τα λέει μόνο και ο ίδιος με την ιδιότητά του δεν παλεύει με μηνύσεις, αφού είναι ασυνταγματικά τα μέτρα;Μόνο ο Αντωνιάδης έχει τα κότσια τελικά;

    3. ας παρουν την παραγεγλεια πρωτα απο τον λαο μην τους μεινουν τιποτα στο ραφι και τζαμπα τα πληρωνουμε..

    4. Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο τής Γερμανίας καί ο Κούλης εξόφθαλμος εκτελεί διαταγές τής Μέρκελ.Αυτή έχει δώσει τίς διαταγές γιά τά αναγκαστικά εμβόλια.Χέστηκε γιά τό ελληνικό σύνταγμα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Σωστοτατος!!!!! ““Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο τής Γερμανίας““ δωσμενο στην τουρκια για εκμεταλλευση και χρησιμοποιηση.

    5. Συμφωνώ άμα μου τελειώσει το χαρτί υγείας τώρα στη καραντίνα έχω τυπωμένα μερικά άρθρα του Συντάγματος!

    6. εδώ το έχουν ξεσκίσει το σύνταγμα ..στις λεπτομέρειες θα κολλήσουν
      ολες οι μειώσεις μισθών, συντάξεων, εφάπαξ είνα συνταγματικές εκτός των δικαστών
      το σύνταγμα έχει πεθάνει..του κάνουμε κανένα μνημόσημο σποραδικά

    7. Ότι ήθελε να κάνει ο Χίτλερ στους Εβραίους, το κάνει ο σορος και ο γκειτς στους λαούς όλου του κόσμου. Ο νέος Χίτλερ είναι εδώ φορώντας προβεια ανθρωπιστή και σωτήρα. Προσπάθεια εγκαθίδρυσης παγκόσμιας δικτατορίας με όχημα τα ελεγχόμενα μμε και πολιτικά καρναβάλια στυλ μερκελ. Η Βρετανια θα μείνει ελεύθερη από τη τυρρανια όπως φαίνεται και ίσως Ουγγαρία Πολωνία Σλοβενία. Να περιμενετε τον κλώνο του Χίτλερ τον Τζορτζ σορος, για κάποιου είδους επίθεση σε αυτές τις χώρες. Οι Βρετανοί αυτή τη στιγμή κάνουν τα πάντα να μην υπάρχει καμία συμφωνία σε κανένα επίπεδο ανάμεσα στο ελεύθερο κράτος τους και την σκλαβωμενη από πολιτικούς τυρρανους και ναζι εε.

    8. Εδώ μας παραβιάζουν κάθε μέρα στο Σύνταγμα θα κολλήσουν

    9. ναι και στεναχωριουνται αυτοι αφου το συνταγμα το εχουν κανει χαρτι υγειας το μονο συνταγμα που υπαρχει σημερα ειναι η πλατεια

    10. Σκοτιστηκε ο κουλης του σωρος για την παραβιαση! Η πρωτη φορα θα ειναι η η τελευταια;

    11. Το σύνταγμα το έχουν κανει κουρελόχαρτο. Το σύνταγμα ισχύει σε δημοκρατικές χώρες.

    Comments are closed.