ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ!!! ΠΟΙΑ ΚΕΤΑΜΙΝΗ;;;; ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ “ΜΙΛΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ – “Η ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ…”

    Κοινοποίηση:
    a-208

    Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στους δικαστικούς λειτουργούν αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός τις κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.

    Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

    Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

    «Μιλά» το τάμπλετ της 9χρονης

    Την ίδια στιγμή, στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε το τάμπλετ που ανασύρθηκε από το μνήμα της 9χρονης στο κοιμητήριο Συχαινών, στην Πάτρα.

    Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – τάμπλετ προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

    Η 18η ανακρίτρια, μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε την Παρασκευή ο πατέρας του παιδιού ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας.

    Το γεγονός πως θάφτηκε η μικρή Τζωρτζίνα με το τάμπλετ της κίνησε τις υποψίες των αρχών και από την έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι Αρχές θα εξετάσουν αν προκύπτουν περαιτέρω στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης ή άλλων ουσιών που οδήγησαν στο θάνατο την 9χρονη Τζωρτζίνα.

    «Μάλλον σχετίζεται με τον τρόπο τέλεσης του φερόμενου εγκλήματος το οποίο αν προχωρήσει σε κατηγορία θα πρέπει να αποδειχτεί ακριβώς όχι απλά με φήμες αλλά με αποδείξεις ότι ένα άνθρωπος μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το «όπλο» σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο» δήλωσε η εγκληματολόγος Μαρία Αλβανού.

    Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας πως είχαν εγερθεί σημαντικά ερωτήματα για τον θάνατο της 9χρονης.

    «Οι συναρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία, έχουμε διευρύνει τον κύκλο και πιστεύουμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε μία σαφή εικόνα για τα ακριβή αίτια των θανάτων και των άλλων παιδιών» σημείωσε ο Λευτέρης Οικονόμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΡΟΥΛΑ χρησιμοποιησες την εξυπνάδα σου για να καταστρέφεις ζωές χορτενες αδηφάγο ανθρωπόμορφο τέρας με θανατο και πονο των άλλων,όλα τέλεια νομισες στην εκτέλεση των παιδιών σου,σου ξέφυγε όμως το ότι η κεραμινή δεν πεθαίνει με τον θάνατο!!! Δεν μπορείς να το δέχτηκε κι ούτε πίστευες οτι θα φυλάκισης!!!!! ΕΚΕΊ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΜΘΕΙ ΤΟ ΑΝΗΘΗΚΟ ΣΟΥ,Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΡΗΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΑ !!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

    2. Μπας είχε δεσμο με την πρώτη ιατροδικαστη με τα χειλια πάπιας ο Μάνος και τα κουκούλωσε για την Μαλενα ;;;;

    3. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗς Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΚΙ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΜΠΙΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗ !! ΤΟΣΟ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ !!

    4. Με αυτοι την υποθεση πρεπει να ασχοληθουν ψυχιατροι και οχι αστυνομικοι πλεον ειναι σε αλλο επιπεδο γιατι αυτοι η γυναικα εχει δυο προσωπα ενα καλο και ενα σατανικο…..
      Αυτο το βλεμμα σε αυτοι την φωτο!…οταν το βλεπω φοβαμαι! λεμε εχει γυρισει το ματι της με ολη την σημασια της λεξης .

    5. Με λίγα λόγια αυτά που διαβάζω χάσουν αντιφασκουν πολλά κενά 1 αναφέρθηκε ότι η μικρή ήταν στο πάτωμα πριν πεθάνει και έτρωγε σουβλάκι και επεζε μετά λίγες ώρες πέθανε,,,,2 σήμερα διάβασα ότι η μικρή ήταν κλινικά παράλυση από το λαιμό και κάτω δεν είμαι ιδικός σε αυτό,,,αν αληθεύει όμως το ταμλετ δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε πέραν ότι μπορεί να έβλεπε παιχνίδια η τραγουδάκια παιδικά κλπ υπόθεση βρωμάει πολλή εξ αρχής ύποπτο πολλή ότι παρετηθη αναισθησιολογος από πολιτικές σκοπιμότητες φάνηκαν βρωμάει

      1. Μα τι ναρκωτικά παίρνεις, εκτός βέβαια από κεταμίνη; Γιατί δεν πας καθόλου καλά.

    6. Τελικά καταληξανε;Δεν ήταν κεταμινη;άλλο φταίει;

    Comments are closed.