ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! – «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ BELH@RRA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ» – ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    Belharra

    Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, τη στιγμή που κορυφώνονται οι συζητήσεις αναφορικά με το εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 10 δισ. ευρώ το οποίο προωθεί η κυβέρνηση.

    «Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τις φρεγάτες BELH@RRA», δήλωσε πριν από λίγο ο καθηγητής σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Open. Όταν ρωτήθηκε γιατί το λέει αυτό, ο κ. Μάζης απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα να σας πω. Άλλοι έχουν. Οι φρεγάτες BELH@RRA ενοχλούν ΗΠΑ και Γερμανούς που δεν θέλουν η Ελλάδα να διαθέτει υποστρατηγικά όπλα στο Αιγαίο».

    Είναι πασιφανές ότι το τελευταίο διάστημα η συζήτηση έχει «ανάψει» για τα καλά για τα μαχητικά Rafale της… αμαρτωλής εταιρείας «Ντασό» και πλέον δεν ακούγονται και τόσο πολύ οι γαλλικές φρεγάτες.

    Το αν έχει δίκιο ο κ. Μάζης ή όχι θα φανεί πολύ σύντομα, ωστόσο είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη υπακούει στις εντολές του Βερολίνου και χτυπάει… προσοχή στις διαταγές των ΗΠΑ. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν από τα 10 δισ. ευρώ που θα ξοδέψει η ελληνική κυβέρνηση για εξοπλισμούς να πάνε τα περισσότερα στη Γαλλία, χωρίς να πάρουν μερίδιο οι αμερικανικές και γερμανικές βιομηχανίες όπλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Και οι Τουρκοι οταν αγορασαν τους πυραυλους s-400 απο τους Ρωσους τα ιδια προβληματα ειχαν απο τους Αμερικανους δεν θελανε, ομως αυτοι τσαμπουκα τα αγορασαν και παλι φιλοι ειναι με τους Αμερικανους.
      Φιλιες δεν υπαρχουν. Συμφεροντα υπαρχουν. Εαν εισε πελατης δεν θα σε διωξουν. Σημερα αγοραζεις απο το ενα μαγαζι αυριο απο το αλλο. Μεθαυριο ξαναεπιστρεφεις στο μαγαζι που αγοραζες πριν.
      Μπορει του καθε μαγαζατορα να του κακοφαινετε που το διπλανο μαγαζι του πηρε τον πελατη, αλλα γνωριζει οτι μεθαυριο θα ξαναψωνισει κιαπο αυτον.
      Ετσι ειναι! Οποιος πιστευει οτι υπαρχουν παραδοσιακες φιλιες ζει σε αλλο πλανητη.

    2. Όλοι φοβερίζετε τους πολιτικούς και η πρακτική δείχνει ότι θα τους κάνετε τα 3->2! Το Γουδί μην το αναφέρετε γιατί είναι 110 χρόνια πριν. Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει…..Έχετε δει από τον Β’ΠΠ κανένα πολιτικό να την πληρώνει; OXI. Ούτε θα δείτε. Εδώ ο άλλος έβαλε τους Τούρκους στην Κύπρο και μετά είπε ότι η Κύπρος είναι μακριά και έφυγε από το ΝΑΤΟ και εμείς οι κρετίνοι τον πιπιλάμε για εθνάρχη αντί να τον εξαφανίσουμε από την ιστορία μας!!! Έχει και ίδρυμα τρομάρα του!!!! Τόσο αμόρφωτοι λοβοτομημένοι άσχετοι και εφιάλτες ψηφοφόροι ηλιθιακής κομματοκρατορίας! Εδώ πέρασαν οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ (από 10 πάντες) Πρέσπες και επικαλούμεθα δήθεν την συνέχεια του κράτους αντί να βλέπουμε τον διαγκωνισμό των πολιτικών ποιος είναι ποιο Παιατόδουλος ή Γερμανόδουλος. Και όμως έπαθε κανείς τίποτα; Ψηφίζονται και θα ψηφίζονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Στην Στην, κομματοκρατορική δημοκρατία έτσι γίνονται τα πράγματα. Όταν δεν διακηρύττεις 12 μίλια γύρω από την Κρήτη ή από την Πελοπόννησο μέχρι την Αττική, αυτό σημαίνει ότι η λέξη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ είναι τίτλος τιμής γι’ αυτούς!

    3. Οι φρεγάτες αυτές με scalp naval άλλαζαν τις ισορροπίες και καθιστούσαν την ελλάδα αφεντικό στο αιγαίο. Θα έφερναν τρόμο στους τούρκους. Οι ηπα και η γερμανία δε θα μας αφήσουν μας θέλουν αδύναμους και εξαρτημένους και εξυπηρετούν τα συμφέροντα της τουρκίας δε θα μας αφήσουν να τις πάρουμε για να μη γίνουμε ισχυροί. Αν υπήρχε ηγέτης με πυγμή θα έκανε την παραγγελία ο ερντογάν πχ πήρε τους s400 ας έσκουζε ο τραμπ αλλά ο κούλης δεν είναι ερντογαν.

      1. Λετε βλακειες α)θα ειναι ετοιμες σε 3 χρονια ενω επειγομαστε χρονικα β)επρεπε να κατηγορειτε ολες τις προηγουμενες κυβερνησεις που απ το 2010 και μετα δεν αγορασαν ουτε μια σφαιρα η δε κυβερνηση συριζα γεμισε επιδοματα σε αλβανους ρομα και μαυρους για 4 χρονια αντι να παρουν οπλα γιατι πιστευαν οτι οι τουρκοι ειναι φιλοι μας γ)ειναι πανακριβες δ)τωρα οτι προλαβουμε νομιζω τις βαριες τορπιλες για τα υποβρυχια και τα αεροπλ ραφαλ αυτα προλαβαινουμε σε 3 χρονια θαναι πολυ σργα

      2. Βλακειες α)οι belhara φοβερες μεν αλλα ετοιμες σε 3 χρονια τοτε θαναι αχρηστες κσι πανακριβες β)οι κυβερνησεις μετα το 2011 δεν αγορασαν ουτε μια σφαιρα πλην σκη τσοχατζοπουλου που ευτυχως πηρε τα 4 στελθ υποβρυχια που μπορουν να βυθισουν ολο τον τουρκικο στολο επισης θυμιζω τον συριζα που θεωρει τους τουρκους φιλους και γεμισε με επιδοματα τους αλβανους ρομα και μεταναστες αποδεδειγμενα γ)ο κουλης που υποτιμας εκανε σε ενα χρονο οτι δεν εκαναν ολοι μαζι τα τελευταια 40 χρονια δ)ο ερντοκαν εχει υποστει ηττες και αφριζει απ το κακο του και για τον εβρο και για το πλοιο που εμβολιστηκε κσι για τα αθεατα υποβρυχια μας που δεν μπορει να εντοπισει να εισαι αντικειμενικος και να αναγνωριζεις τα θετικα εργα κσποιου χωρις προκαταληψεις

    4. Διακοπή καθε συνεργασίας με μερκελ. Απελαση πρεσβεων που δεν στηρίζουν την Ελλάδα.
      Αγορά 24 ραφαλ άμεσα και 4 φρεγατών Belhara.
      Μέχρι να παραδοθούν οι ανωθεν, ζητάς 2 Fremm άμεσα. Συν πυρομαχικά και ανταλλακτικά για τα Μιραζ.
      Αλλά ποιος; ο μουλος ο ερμαφρόδιτος, το κουλι;
      Ο προδότης τουρκολαγνος.οι Γερμανό μπινες;
      Κι από την άλλη σύριζα και ο ελληνόφωνος όχλος της μαλακιας; με εκατομμύρια κοπροδερμους λαθρο εντός των τειχών;

    5. Παρακολουθοντας τι γραφει ο καθε ασχετος εδω περα ,
      καταλαβαίνει και διαπιστωνει , πως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
      Γι αυτο μας δουλευουν ολοι γυρω-γυρω ….
      μας θεωρουν αγραμματους – ασχετους ,και σου λενε , βάρα τους
      αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται….

    6. Η ευρωομάδα της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση στον Ζοζέπ Μπορέλ και τον ρωτά για τα θέματα που έθεσε σε συνέντευξή του στο CNN o Γενς Στόλτεμπεργκ. Μόνο που την συνέντευξη αυτή την είχε δώσει ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ το 2015!

      χα χα χα χα χα τι σουργελα ειναι αυτα ρε .

    7. Ακούστε τι ξεφτίλες πολιτικοί έχουμε. Βγαίνουν παπαγαλάκια τους και λένε. Α ξέρετε, μπορεί οι Τούρκοι να φτάσουν ακόμη και 6 μίλια από το Καστελόριζο ή την Κάρπαθο αλλά δεν πειράζει. Θα βρίσκονται ανατολικά που είναι κοντά στα παραλία τους και η εικόνα που θα βλέπουμε θα είναι ψεύτικη!!! Το τερματησανε. Τέλος, το μογγολικο δεν πάτησε την αοζ που υπογράψαμε με την Αίγυπτο. Τυχαίο? Θα τους έριχνε η Αίγυπτος και το ξέρουνε. Μόνο τους μ@λακες βρήκανε εδώ και παίζουνε.

    8. με τι χρήματα με τι οικονομία? με τα δανεικά που μας δανείζουν κάθε φορά υπό όρους και προυποθέσεις? αγορές κάνεις μόνο με δικό σου εθνικό νόμισμα

      1. Ποιο νόμισμα; Αυτό που δεν θα έχει καμία αξία; Πάλι σε σκληρό νόμισμα θα γίνονται οι αγορές. Μορφώσου λίγο ψεκασμένε

    9. Έχουν ήδη κλείσει Αμερικάνικες και δεν το λένε; Σιγά το μυστικό.

    10. Κουλη εχεις συμμαχο μονο τον Μακρον….
      Γραψε στα παλια σου παπουτσια τις επιθυμιες του Γ ραιχ εξοπλισα την χωρα απο τον συμμαχο σου και ζητησε συνεκμεταλευση υδρογονανθρακων στο αιγαιο απο γαλλικες εταιριες η αλλιως ….βαλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κωλοδακτυλο στον ημιτρελλο μουεζινη

    11. Κατά τη γνώμη μού η κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και εσωτερικής ασφάλειας είναι έτη φωτός καλύτερη από τούς συριζαίους, τώρα τα υπόλοιπα είναι να χαμέ να λέγαμε, όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει.

      1. Σε ενα τριμηνο υπεγραψε αοζ με ιταλια αιγυπτο και ετοιμη η αλβανια καιοιαλλοι 40 χρονια ακομη συζητανε και με θητεια 8 μηνες περιμεναν να αντιμετωπισουν τους μογγολους

    12. Χώρα υπόδουλη, λαός σακάτης. Λίγο πριν βγάλουν τα πετρέλαια σε μετατρέπουν σε Βενεζουέλα ώστε να τα πάρουν δωρεάν. Δίνανε φράγκα και μόλις τσιμπήσαμε είχαμε στο τραπέζι μας στις διακοπές τριάντα πιάτα από τα οποία τα είκοσι πηγαίνανε μπουγέλο ενώ κοροϊδεύαμε τους τάχα μου γύφτους Ευρωπαίους που την έβγαζαν με μια χωριάτικη και ένα κουρτάκη. Είναι οι εποχές που μας παρακαλούσαν οι τράπεζες για γαμωδάνεια άλλη αλητεία με γραβάτα. Οι δε διαχειριστές του κυνοβουλίου αλλά και οι κολλητοί τους έσερναν τον χωρό. Ότι να πάθουμε το αξίζουμε στο ακέραιο γιατί πιστέψαμε πως η επιβίωση είναι νταχτιρντί και όπαλα, φιρουλί φιρουλά, αρπαχτή και μαγκιά κλανιά. Να ετοιμαστούν οι βαζελίνες του κώλου πάραυτα.

    13. Στον βιλο μου !! Προδοτες…όταν θα έρθει η ώρα κοπρόσκυλα βουλευτές να ζωστειτε εσείς τα άρματα…εγώ θα λειπωω

      1. Τι αστείο!!! Αυτός που μιλάει για προδότες … πρώτος ξεπουλάει τη πατρίδα του! οΥΣΤ Ξεφτιλισμένε!

    14. Κρατάνε τη δυναστεία με τις μίζες της Ζήμενς, σιγά μην μπορέσει ο Μητσοτάκης να αποφασίσει ως Έλληνας πρωθυπουργός που φροντίζει μόνο για το καλό της Ελλάδας. Εγκάθετος των γερμανικών συμφερόντων είναι, αυτό θα φανεί περίτρανα αν δεν αποφασίσει εθνικά.

    15. Πάντως πληροφορίες τουλαχιστον από την κυβέρνηση και διαρροές σε δικά τους καθεστωτικα, θέλουν να παίρνουμε 4 bellara γιατί πέφτει το κόστος απόκτησης με μαζική παραγγελία, έτσι γράφουν τουλάχιστον), 18 ραφαλ και πλήθος πυραύλων βλημάτων και άλλων πυρομαχικών. Μάλιστα τα πυρομαχικά είναι άμεσα παραδοτέα και τα μιραζ 2000 να κάψουν όλη τη Τουρκία με βολές από μεγάλο βεληνεκές. Τα μεταχειρισμένα ραφαλ άριστης κατάστασης είναι και αυτά άμεσα παραδοτέα αλλά μένει η εκπαίδευση των πιλότων πάνω σε αυτά. Δεν είναι και ιχ βλέπετε! Επίσης έρχεται αναβάθμιση όλων των f16 με προηγμένα συστήματα ραντάρ και κλείδωμα στόχων. Εάν τώρα λοκαρονται οι ανεπαρκείς Τούρκοι πιλότοι σκεφτείτε μετά! Όσων αφορά για τους γερμανους που θέλουν να αγοράζουμε από αυτούς, όποιος στηρίζει Ελλάδα και καταλαβαίνει πως είμαστε σε άμυνα και τα σύνορα της εε, από αυτόν αγοράζουμε. Ας πάνε οι Γερμανοί να πουλήσουν στους Τούρκους που είναι κολληταρια τους να πάρουν τουρκικές λίρες.. Και 10 δις, είναι πολλά λεφτά. Ας πρόσεχαν.

    16. αν οι γαλλοι μας δωσουν στρατιωτικη συνδρομη για να κυνηγησουμε απο το αιγαιο και να καταστρεψουμε την πολεμικη μηχανη των τουρκων, τοτε τα 10 δισ, πρεπι να τα παρουν ολα οι γαλλοι αβλεπι, αρκει να μας δωσουν και πρνκ

      1. ναι θα καταστρεψεις την πολεμικη μηχανη των Τουρκων απο τον καναπε σου…με τετοια μυαλα μας καθονται στο σβερκο τοσα χρονια γονοι και επαναστατικες αριστερες και κινηματα, το χρεος 400δισ και απειρα μνημονια και μεταναστευσεις

        1. Έχει πολεμική μηχανή ή Τουρκία? Γιατί μέχρι τώρα όπου χρειαστεί να συγκρουστούν, μισθοφόρους τζιχαντιστες στέλνουν.

    17. τι σκοτωνεστε…παντοτε αγοραζουμε απο αυτους που δινουν τις καλυτερες μιζες…το πολιτικο συστημα στο ελλαδισταν δεν ρισκαρει συρραξη γιατι αμα κατι δεν παει καλα θυμουνται το Γουδι…ασχοληθειτε με την οικονομια που ειναι σε αθλια κατασταση..θα πεσει μεγαλη πεινα και μην χανεται τον καιρο σας με τις δηθεν Τουρκικες απειλες..σκετο κουτοχορτο και μιζες…

    18. εδώ τώρα το κόλπο είναι το εξής, ότι πρέπει να φάνε μίζες σε μια εποχή απόλυτης οικονομικής διάλυσης όποτε για να μην αντιδράσει μεγάλη μερίδα του εκλογικού σωματοσ χρειαζόταν μια “κρίση” με την Τουρκία γιαυτό συνεννοήθηκαν με τους Τούρκους τι θα δώσουν και το αντάλλαγμα είναι από μεριάς Τουρκίας θα είναι να δημιουργήσει την κρίση ώστε να πέσει η μίζα με τα εξοπλιστικά…..έξυπνο, τελικά θα παραδωθούν όλα χωρίς να πέσει σφαίρα, όχι όπως στην Κύπρο που πολέμησε και λίγο η ΕΛΔΥΚ…..

    19. αν μας δωσουν οι γαλλοι στρατιωτικη συνδρομη κατα της τουρκιας, την οποια πρεπι να κυνηγησουμε απο το αιγαιο, πρεπι να παρουμε και ραφαλ και 2 φρεγατες belhara και αλλα οπλικα συστηματα,αλλα πρεπει να παρουμε και απο αμερικη – γερμανια – ολανδια – ρωσια ( απο 1 – 2 φρεγατες εκαστος ), ta 10 mporei να γινουν 14 δισ σε βαθος 10ετιας, αρκει να γινουν μερικα εξ αυτων εντος ελλάδας και να προβλεφτει να γινουν γραμμες παραγωγης εδω για τα ανταλλακτικα αυτών

    20. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Τραμπ, έχοντας προσωπικά οικονομικά συμφέροντα υποστηρίζει με πάθος και χωρίς αιδώ τον Ερτογάν και την Τουρκία, σε βάρος της Ελλάδος. Η κυρία Μέρκελ ξεχνώντας τους κανόνες της ΕΕ και του διεθνούς δικαίου, σκάβει τον λάκκο της Ελλάδος, αφού μας έχει πιεί το αίμα υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τον παραβάτη, τον παράνομο Τούρκο σε βάρος μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.Η κατάσταση έχει βρωμίσει πολύ. Η ελληνική κυβέρνηση ας προσέξει γιατί μας την έχουν στημένη. Αλλοιώς η ιστορία θα τους γράψει με μαύρα γράμματα. Δεν υπάρχει ένας έλληνας πατριώτης να διαολοστείλει και τον Τράμπ και την Μέρκελ ? Να τους ξεσκεπάσει σε μία ομιλία του στην Γενική συνέλευση της Ε.Ε?
      Θέλουν να μας αφήσουν αδύναμους αμυντικά και χωρίς καμμιά υποστήριξη.

    21. Κάνει κουμάντο ο γιος του αποστάτη εφιάλτη με τα λεφτά των Ελλήνων Πάντα οι κομπίνες σίγουρα και η απατεωνιά Με 3 φρεγάτες γαλλικές και 20 f35
      η Ελλάδα θα έλεγχε όλο το Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο Το κόστος λιγότερο από 8 δις δολάρια
      Έχουν εξευτελίσει την Ελλάδα διεθνώς οι άνθρωποι του Χρυσό Κουλη και τις ένοπλες δυνάμεις που δεν μπορούν να παρεμποδίσουν τα τουρκικά πλοία και παρακαλούν την Γερμανία να μεσολαβήσει ρεζίλια

      1. Πώς θα έλεγχε το Αιγαίο με τα F35 ρε άσχετε όταν ούτε την εμβέλεια των Rafale δεν έχουν, ούτε οι Αμερικάνοι μας αποδεσμεύουν τα όπλα που μας αποδεσμεύουν οι Γάλλοι; Αν δεν είχαμε πάρει κάποτε τα Mirage τώρα θα είμαστε χωρίς Scalp και Exocet και πιθανότατα χωρίς ανταλλακτικά σε κάθε ελληνοτουρκική κρίση.

    22. ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ ΠΆΝΤΑ ΠΈΦΤΕΤΕ ΣΤΑ 4!!!!!!!
      ΓΟΥΔΊ – ΚΡΕΜΑΛΕΣ – ΓΟΥΔΊ!!!!

    Comments are closed.