ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ: “ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ DNA” – ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΗΜΕΡΑ, 79 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, 2Ο ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras

    Η ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

    Μεγάλη μείωση στα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δείχνουν τα στοιχεία που παρουσίασε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δυστυχώς άλλοι έξι συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους.

    Πιστός στο ραντεβού του ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνει τους Έλληνες για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Για τα νέα κρούσματα αλλά και εκείνους που δυστυχώς δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την μάχη με τη νόσο.

    Ο κ.Τσιόδρας ανακοίνωσε μόλις 20 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα με το σύνολο να φτάνει τους 1755. 90 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σήμερα καταγράφηκαν 6 νεκροί με το σύνολο να φτάνει τους 79.

    Όλοι ελπίζουν ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ακούσουμε καλύτερα νέα καθώς συμπληρώνονται 15 ημέρες από την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην χώρα μας.

    Δείτε ζωντανά την ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. αξιότιμε κ Χίο, εφαρμόζουν το νόμο μόνο στους αδύναμους πολίτες : Ενημερώνουμε λοιπό την ελληνική αστυνομία ότι στην έξοδο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης επώνυμο σούπερ μάρκετ λειτουργεί προκλητικά και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στο παράνομο χώρο από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν τα ασθενοφόρα προς και από το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Σταθμεύουν πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Κατάργηση του ΚΟΚ, παρανομίες και αυθαιρεσίες με την ανοχή και αδιαφορία των κρατικών αρχών που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων ανθρώπων. Τραγικές καταστάσεις. Πολλά τροχαία ατυχήματα και μόλις συμβεί κάποιο πολύνεκρο ατύχημα, τότε όλοι οι υπεύθυνοι θα καταγγέλλουν … τους υπεύθυνους. Η αστυνομία απούσα, η δημοτική αστυνομία του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη ακόμη έρχεται …, οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες και αυτές εξαφανισμένες. Καραμπινάτες παρανομίες για τα κέρδη των τραστ. Κατά τα άλλα γράφουν παππούδες και γιαγιάδες γιατί περπατάνε.

    2. Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι περι επιτυχίας και έγκαιρων μέτρων. Έχουμε με διαφορά τους περισσότερους θανάτους απο όλες τις Βαλκανικές χώρες.
      Αν δεν έπεφτε και ξύλο στη Μυτιλήνη και δεν δίνονταν εντολές απο έξω, ο Κούλης ο οποίος θέλει να μας μπολιάσει και το έχει δηλώσει θα τους είχε αφήσει να περάσουν.
      Εν μέσω πανδημίας αντί να στηρίξει την οικονομία έδωσε ζεστό χρήμα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων. Έδωσε εκατομμύρια στα κανάλια και στα ιδιωτικά νοσοκομεία αντί να τα επιτάξει.
      Στο μεταξύ οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν και φτιάχνονται hot spot σε όλη την επικράτεια. Οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν, καταστρέφουν εκκλησίες, περιουσίες και μεταδίσουν τον ιό πιθανότατα ανενόχλητοι.
      Πλανώνται αν νομίζουν πως ο ήδη οργισμένος κόσμος θα τα καταπιεί με τη λήξη της κρίσης. Να προσέξουν να μην έχουμε και συγκρούσεις εν μέσω πανδημίας.
      Στο μεταξύ υπάρχουν και άτομα που προβάλλονται συνεχώς στα κανάλια. Ντόρες, Γιωργάκηδες, Μωσιαλοι κλπ. Όταν μιλάς για παγκόσμια διακυβέρνηση δεν προτείνεις την καάλυση του ελληνικού κράτους; Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

      1. Ναι, υπάρχουν για να προφυλακίζουν τους αμυνόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ. Αλλά……

    3. Διατροφή και επάρκεια βιταμινών και ιχνοστοιχείων για να αντιδράσει το ανοσοποιητικό.
      Διακοπή τροφής κατά την ίαση για να ασχοληθεί το πεπτικό με τον ιό.
      Κομμένη η ζάχαρη και τα ψωμιά-μακαρόνια από αλεύρι τ.70%, αυτό που δίνουν φτηνά στους φουρναρέους για να μας δηλητηριάζουν…..
      Και προπαντός να έχεις ομάδα αίματος 0.
      Και να μην ανήκεις ή ψήφισες σφύριζα, πάμενε, κουλί, φοφίκο, νύχτα23 και όλο το συν-τόξο.
      Βέβαια να μη σε λένε τςιόρδ, ούτε να ανήκεις στα αδελφάτα των περιούσιων.
      Τότε δεν παθαίνεις τίποτα.
      Αρκεί να μη μείνεις σ’ εκείνη την ταφόπλακα στα κυπαρίσσια που δείχνουν για σπίτι (χα χα).

    Comments are closed.