ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟ – “ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” ΕΙΠΕ – “ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΝ”..(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης

    “Βόμβες” εξαπέλυσε ο γνωστός Διεθνολόγος Θανάσης Δρούγος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “kontra”. Μιλώντας μεταξύ άλλων για τα Ελληνοτουρκικά, δήλωσε πως είναι βέβαιο πως η Τουρκία ετοιμάζει χτύπημα κατά της Ελλάδας τους επόμενους 3-4 μήνες, χωρίς όπως ανέφερε να μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο. Μια συνέντευξη από αυτές που περνάνε στο “ψιλά” για πολλούς, αλλά σίγουρα όχι για τους γνώστες όσων συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στη Λιβύη και τα οποία μπορούν να πυροδοτήσουν αλυσιδωτές “εκρήξεις” στη Μεσόγειο.

    Το συγκλονιστικό στοιχείο όμως είναι ότι το 1/3 των εξοπλιστικών της Γερμανίας καταλήγουν στην Τουρκία όπως είπε και προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω στον συλλογισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά, πως σίγουρα όλα αυτά δεν τα παίρνουν οι Τούρκοι για να τα αφήσουν να σκουριάσουν.

    Όσον αφορά την κατάσταση στη Λιβύη, ανέφερε ότι αυτή στιγμή υπάρχει η εμπλοκή πολλών και ισχυρών δυνάμεων στην περιοχή, με τις ΗΠΑ και την Γερμανία να βλέπουν με θετικό μάτι την εμπλοκή της Τουρκίας, ως αντίβαρο στις επιδιώξεις της Ρωσίας αρχικά αλλά και της Γαλλίας που και αυτή έχει συμφέροντα στην περιοχή, που δύσκολα θα απεμπολίσει. Ρωσία, Γαλλία και Αίγυπτος με τη σιωπηρή ως στιγμής στήριξη Ελλάδας και Κύπρου, αποτελούν το ένα στρατόπεδο, υποστηρίζοντας τον Στρατάρχη Χαφτάρ, απέναντι σε ΗΠΑ, Τουρκία και Γερμανία που στηρίζουν εν προκειμένω τον Σάρατζ.

    Δείτε το βίντεο :

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Συνολικά 13 πανσέληνοι είναι ορατοί το 2020 . Συνήθως υπάρχει μόνο μια πανσέληνος ανά μήνα, αλλά θα υπάρξουν 2 τον Οκτώβριο του 2020. 1η Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου…

      *05.06.2020 2. Ημίφως έκλειψη σελήνης.
      Tην σεληνιακή έκλειψη χρησιμοποιεί η Τουρκία για τους πολέμους της…“ Λιβύη“……………!!!

      *05.07.2020 3. Ημίφως έκλειψη σελήνης.
      Tην σεληνιακή έκλειψη χρησιμοποιεί η Τουρκία για τους πολέμους της…“ Ελλάδα“……………!!!
      Συμμαχει ξυπνήστε όλοι σας ,να προετοιμαστούμε, χρειάζεται μεγάλη προφύλαξη στη Μεσόγειο………
      O τούρκος λύσακσε, και δεν κοιμάάάτέέέ!!!!!!!!!!!!!!! O λυσασμένος τούρκος με πάντα…Ημίφως έκλειψη σελήνης εισβάλει σε άλλες χώρες……….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Τις μακακίες που έχει πει προβλέψει ο συγκεκριμενος τα τελευταία χρόνια,εφτιαχνες επιθεωρηση..

    Comments are closed.