ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΜΠΟΜΠΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image3

    Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση του Στέφανου Χίου τώρα στο κανάλι ΑΡΤ.

    Δείτε το βίντεο:

    Ο Στέφανος Χίος στο Εκρηκτικό Δελτίο του ΑRΤ 08-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Οτι η απαγορευση, περαν των αλλων, γινεται και για να μην προκληθουν, οι Λαθρομεταναστες, γιατι δεν παιζει? Το γραφουμε και το ξαναγραφουμε. Συμπιπτουν, Εβραικο Πεσαχ, Μπαιραμι και Ραμαζανι! Τιποτα, δεν σας λεει; Στο μεταξυ, αναζητηστε και το βιντεο, απο Κομοτηνη, που αποδεικνυει, οτι γι’ αυτους, δεν ισχυει, η οποια απαγορευση και μπορουν ανετα, να εκτελεσουν, τα θρησκευτικα τους, καθηκοντα! Παιζουν ταυτοχρονα, πολλα θεματα! Πως να το κανουμε!

    2. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ !!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ Ν Α ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ !!!!!

    3. Δεν βρίσκω την εφημερίδα στο σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη στο Σχιστό. Μένω στον Πειραιά.

    4. Λαέ σε θαυμάζω!Είσαι σταθερός,μία ψηφίζεις Χάρυβδη,και μια Λερναία Ύδρα.Δεν σκιαζεσαι να βασανίζεις το μυαλό σου,γιατί από κάπου πρέπει να κρατηθεις και εσύ.Αλλα σιγά-σιγά ξεχνάς ποιος είσαι και τι θέλεις.Συμβιβαζεσαι με τα πάντα,αρκεί να μην χάσεις την γαλήνη σου.Μπραυο,σε παραδεχομαι.Εγω όμως ξέρεις πώς σε φαντάζομαι;στέκεσαι μόνος σου στα Τρίκαλα στα δύο στενά,με μια θηλιά γύρω απο τον λαιμό σου,και κρεμασμένος,από ένα σχοινί,το οποίο κάθε τόσο τεντώνεται όλο και περισσότερο.Σε δοκιμάζουν μέχρι πόσο αντέχεις,και ξαφνικά τα πόδια σου θα είναι μισό μέτρο πάνω από την γη.Εαν δεν το καταλάβεις τώρα,δεν θα το καταλάβεις ΠΟΤΈ.

    5. Περιμένουν και τουρισμό; Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Κλείστε τους μέσα όπως όλους μας και μετά την παύση των μέτρων να ξεκινήσουν απελάσεις.

    Comments are closed.