ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” – “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” – “ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΗΚΑΝ ΣΙΩΠΕΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΡΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    βελοπουλος

    Ο Κυριάκος Βελόπουλος βρίσκεται στο στούντιο των Ραδιομακελάρηδων και στον Ελλάδα 9.43 όπου κάνει αποκαλύψεις για την πολιτική ζωή του τόπου.

    “Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν το εργασιακό νομοσχέδιο αύριο θα είναι στις πορείες” είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αποκαλύπτοντας το σχέδιο για κυβέρνηση συνεργασίας. “Ότι νομοσχέδιο έρχεται με την εντολή της Γερμανίας, το ψηφίζουν τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ”.

    Όσο για τα εμβόλια και την επιτροπή λοιμωξιολόγων: “Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Η κόρη μου είναι 21 ετών, εγώ θα της πω τι να κάνει; Ο καθένας θα κάνει αυτό που θέλει. Μας έχει πει τόσα ψέματα η Νέα Δημοκρατία για τα εμβόλια”.

    Για την επιτροπή: “Ο κ. Σαρηγιάννης παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα. Τι δουλειά κάνει ο κ. Σαρηγιάννης; Μετράει τα λύματα. Τι δουλειά έχει με λοιμωξιολόγους”.

    “Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας είναι μπλεγμένος με μίζες. Οι δικές μας άγγελοι είναι; Ο κ. Τσιόδρας έφερε εμβόλια με τον Αβραμόπουλο που ήταν τελείως άχρηστα. Δεν θα τον ξαναέβαζα στο πλευρό μου”.

    “Ο Νίκος Κοτζιάς έβαλε την υπογραφή στη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν είναι διεθνής συμφωνία, είναι διμερής μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων”

    Έρχονται και άλλες αποκαλύψεις…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Στην συγκυβερνηση βουρλοπουλε θα εισαι και εσυ ρε ψευτη!!Σαν βουλευτης της νουδουλας φυσικα.Πες επιτελους την αληθεια στον ελληνικο λαο!!Οξω ρε απατεωνα που ψηφησες και την αντισυνταγματικη ντροπολογια βοριδη!!Φτου σου πασοκε πατριδοκαπηλε θεομπαιχτη ξεφτιλα !!

    2. Ποιος μπεεεελοπουλος ρεεεε?????Κουλη Νο 2 κοροιδεψες πολυ απογοητευμενο κοσμο εθνικιστες πατριωτες κλπ!!Τωρα σε καταλαβε ομως και η κουτση μαρια τι λαμογιο του συστηματος εισαι!!Ψηφισες την καταδικη των εθνικιστων πατριωτων και αυτο δε θα ξεχαστει ποτε παλιοξεφτιλα!!Ουτε την ψηφο σου δεν θα βρεις στις επερχομενες εκλογες μπατριωτη του κωλου.Ψηφος ΜΟΝΟ σε γνησια εθνικιστικα-πατριωτικα κομματα(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΣΥΝ)

    3. Ρε το λαικιστη που ζηταει vip θεσεις και προσωπικη μεταφορα με τα λεφτα του λαού…πιο πιθανων είναι να βγαλουμε μαλλια με αυτα που ακουμε παρα με τις κοιραλοιφες του

    4. Βελόπουλε🤡 άσε τα σάπια και φέρε μας τις επιστολές του Ιησού..
      Γελάνε και τα τσιμέντα 😂..σε κατάλαβαν όλοι…δεν πείθεις..👎

    5. Βελοπουλας πόσο ποσοστό σου αρέσει στας επομενας εκλογάς???

    6. α ρε Στεφανε, εσυ μονο λες αληθειες. Ολοι βολευονται να μην σε πιστευουν γιατι εχουν χωσει τα παιδια τους στο δημοσιο, εχουν παρει συνταξη αντισασιακου και αναπηριας μαιμου, εχουν χτισει το παρανομο και η πολεοδομια κανει τον κινεζο, ψηφιζαν τον “τσοβολα δως τα ολα” και αυτος τα εδινε και τα ακριβοπληρωνουμε εμεις και τα εγγονια μας. Μην περιμενεις να ξημερωσει πλεον. Εχουμε ηδη μπει στα επομενα 400 χρονια σκλαβιας. Με τετοια ΖΟΜΠΙ που εχουν γεννηθει (ας ειναι καλα ο σκατοψυχος ο παπαντρεας που αποβλακωσε τον κοσμο, και ο δρακουλας ο φιλογερμανος με το τικ)

    7. βελόπουλε τα ίδια σκ@τ@ είσαι κι εσύ, αν δεν κάνει σύμπραξη με αυτούς θα πας εσύ σαν βδέλα να κολλήσεις… άρχισες και την περιοδεία σου στην επαρχία μάθαμε… πατμε για εκλογές γι αυτό θυμήθηκες να γαυγίσεις τώρα και να κάνεις τάχα μου αντιπολίτευση.

    8. τι μας διαφημιζετε το βελοπουλο? αυτος δεν ψηφισε την ντροπολογια βοριδη κατα του κασιδιαρη? κι αυτα που λεει για τη συμμαχια νδ με συριζα τα λεει μηνες ο ηλιας~ αντε απο κει περα, αρκετα με τον ανυπαρκτο που γλυφει για να υπαρχει πολιτικα! ολοι με τον ηλια!

    9. Ο/Η κουφαλες...θα ανταμωθουμε στις κρεμαλες...στων εκκλησιων τις σκαλες.. λέει:

      σωστοοος… ειναι ολοι για Γουδι…. ΟΛΟΙ συγκυβερνουν ΗΔΗ, Πρωτη φορα Μονοκομματικη βουλη με 6 Κομματα..

    10. Άσε μας ρε φαρμακοτρίφτη που το παίζεις και πατριώτης. Χορτάσαμε από Καμμένο δεν θα πάρουμε.
      Αυτοί που πήγαν φυλακή για την Ελλάδα και την ορθοδοξία ιστορικά είναι και οι πραγματικοί Έλληνες.
      Τακίμιασε με τον αρχιπροδότη μασόνο Κούλη και άσε τους πατριώτες να ψηφίζουν τον “ναζιστή” ΗΛΙΑ.-

    11. Βελοπουλε αυτα που λεει ο Κασσιδιαρης παρα πεντε μην τα λες ακριβως.
      Απατεωνα

    12. Άλλος ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ !! ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΛΕΊΦΕΙ ΤΩΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙ ΑΝΟΜΑΛΟ !! ΚΑΙ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ !!! ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕ !!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΑΣ !!!

    13. Μην το πιστεύετε δεν θα κυβερνήσει αυτός το τόπο…θα πάει με τους άλλους….επίτηδες άλλη μια τετραετία θα κάτσει υπάρχει σκοπιμότητα
      Ξαφνικά ήρθε ο Βελόπουλος να μας σώσει?
      Για γέλια ειναι

    14. Μεγαλη απατη ο Βελοπουλος, ψηφισε τον νομο Βοριδη να μην μπορει να κατεβει στις εκλογες ο Κασιδιαρης , γιατι λεει Ο κασιδιαρης ειναι ναζιστης. Δηλαδη αποφασιζει ο Βελοπουλος και οχι ο λαος αν θα ψηφισει τον Κασιδιαρη. Αρα ο Βελοπουλος οπως και ο βοριδης Σορος Μητσοτακης φασιστικα αποφασιζουν για εμας , τον λαο.Το ποιος ειναι φασιστας ναζιστης θα το κρινουμε εμεις στις εκλογες παραμυθα Βελοπουλε και οχι εσυ και οι συνπροδοτες σου.

    15. ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΟΜΩς ΠΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΠΙΟς ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΑ Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΔΩΣΗ

    16. -Ποια ειναι τα προδοτικά δοσιλογα κόμματα που ενεργούν αντίθετα με τα θέλω κ τα πιστεύω του λάου?
      -Ειναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΙΝΑΛ -ΣΥΡΙΖΑ -ΚΚΕ- ΜΕΡΑ25 ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΊΑ

    17. ξυπνάτε όρνια έλληνες, γι αυτό και συριζοαλεξία και η κιναλομαλ@κοφώφη δεν κάνουν αντιπολίτευση, τα εχουν κανονίσει εδώ και καιρό! μαυρίστε τους όλους, μόνο πατριωτικά κόμματα πλέον!

      1. ασε μας να κοιμόμαστε, ας είσαι εσύ ο “ξύπνιος”
        μην ξεχάσεις να αγοράσεις αλοιφή

    Comments are closed.