ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – “GO BACK” ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΟΓΓΑΕΙ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; AN ΙΣΧΥΕΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    back

    Νέο βίντεο με φερόμενους Έλληνες στρατιώτες να χτυπούν παράνομο μετανάστη στον Έβρο παρουσιάζει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού».

    Στο βίντεο ακούγεται άνδρας να λέει στα αγγλικά προς μετανάστη «Go back» και στη συνέχεια να τον κλωτσάει. Σύμφωνα με το «Αναντολού», το βίντεο τράβηξε με το κινητό του ένας άλλος μετανάστης που ήταν στην ομάδα που συνελήφθη από τους Ελληνες στρατιώτες στην περιοχή του Εβρου.

    Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάζει το τουρκικό πρακτορείο, το 2019 το 55% από τους 130 χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έχουν συλληφθεί, η Ελλάδα τους έχει επιστρέψει πίσω στην Τουρκία κατά παράβαση της συνθήκης της Γενεύης, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Συμφωνία κατά των Βασανιστηρίων του ΟΗΕ.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τα οθωμανά δεν αφήνουν τίποτα να ῾πέσει κάτω῾ , φροντίζουν να εκμεταλλευτοὐν και το παραμικρό. Εμείς θα τρέξουμε ν᾽ απολογηθούμε μη μας κακοχαρακτηρίσουν. Βέβαια για τις κτηνωδίες των μογγόλων (που το έχουν κρυφό καμάρι) δε μιλούν και πολύ, ούτε οι ¨σύμμαχοί¨ μας, μα κυρίως οι πολιτικάντηδες οι δικοί μας που προσβάλλουν την ιστορία μας, πετσοκόβοντάς την από τα σχολεία και προσπαθούν να μας πείσουν πως περνούσαμε καλά επί τουρκοκρατίας.

    2. Τούρκε μπινέ πουτάνας γιε πάλι Σπίλμπεργκ την είδες ρε κωλομεμετικέ ισλάμη ;
      Μην ανησυχείς όταν φτιάξουν τα πράγματα δεν θ ακούσεις ούτε go back ούτε get out of here mothafaka.. αλλά και πάλι δεν θ ακούσεις τπτ γιατί θα βρίσκεσαι στη κόλαση και θα βράζεις. Γιατί, τότε θα ξυπνήσει ο γκραικούλιακας, όταν θα είσαι ένοπλος έξω απ’ το σπίτι του και θα κρατάς το κεφάλι ενός Έλληνα γελώντας

    3. Αν είχαμε κράτος δεν θα περνούσε ούτε κουνούπι απ’ τον Έβρο.Θα σεβόμασταν τα σύνορά μας και θα μας σέβονταν όλοι. Κι ούτε θα έστηναν σκηνικά με λίγα χόρτα και μια ομιλούσα “go back” σκιά και να τα χρεώνουν στην χώρα μας. Τώρα, μας κατάλαβαν όλοι ότι είμαστε ανίκανοι ή προδότες και το εκμεταλλεύονται απ’ την μια να μας στέλνουν στρατιές ανδρών που δεν ξέρουμε τι είναι και τι θέλουν από εμάς κι απ’ την άλλη να μας ζητάνε και τα ρέστα. Μην αναλώνεστε σε βρισιές κατά άλλων. Για όλα φταίνε αυτοί που έκαναν την χώρα “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Και όλοι ξέρουμε και ποιοι ήταν και ποιοι είναι τώρα.

    4. ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΟΡΟΣ, ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΞΕΡΧΑΒΑΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ…

    5. Επειδη ολοι γνωριζουμε οτι ο Ελληνικος στρατος δεν απαρτιζεται απο φονιαδες εχθρων ,του Ελληνικου εθνους αλλα απο συνεργεια σφουγγολαριων πακιστανων.Δεν θα ακουγαμε go back αλλα μπαμ και κατω αυτον που τραβουσε την καμερα . Το βιντεο ειναι στημενο καπου τωρα βρηκαν ενα ελληνοφωνο goback και κουνανε θαμνους πισω απο μια μανδρα.

    6. Η προφορά του”go back”,είναι τουρκομογγολική.Τα υπόλοιπα και τα βογκητά του στρογγυλού πρωκτού είναι για τα γιδοπρόβατα…

    7. Τούρκικη πουστιά είναι όλο αυτό, που στο κάτω κάτω δεν βλέπεις και κάτι. Αν είχαν πραγματικά στοιχεία θα τράβαγαν και πρόσωπα. Ο μπινές ο μογγόλος στήνει σκηνικό αλλά στο τέλος το κοντάρι στον δικό του κ@#$ θα μπει.

    8. Αυτή η παπαριά δεν αποδεικνύει κάτι,παρά μόνο την κακοήθεια των μογγόλων…Εγώ δεν βλέπω Ελληνες στρατιώτες,ούτε λαθρομετανάστες…Μόνο συρματοπλέγματα και θάμνους βλέπω και ακούγεται ένα ”go back” και ένα υποτιθέμενο ”βογγητό”…Ακόμη και έτσι να είναι όμως,τι έπρεπε να κάνουν τα παιδόπουλά μας;Να τους περάσουν στο σαλόνι και να τους σερβίρουν καφεδάκι και κουλουράκια;Οι λαθροεισβολείς κάνουν τα αίσχη εντός Ελληνικού εδάφους…Κλοπές,ληστείες,δολοφονίες,βανδαλισμούς κλπ κλπ…Ελεος…

    9. Αν ισχυει το πρόβλημα που ειναι;;; Το αντίθετο θα ηταν πρόβλημα. Τα παιδια αυτα βρίσκονται εκει για να φυλάνε τα σύνορα. Αν ειναι να ειναι τα σύνορα ανοιχτά, ωστε να μπαίνει και να βγαίνει οποιος θέλει, τοτε ας γυριςουν τα παιδια μας σπιτια τους ειδικα αυτες τις μερες, να κανουν γιορτές μαζι με ρους δικους τους. Δεν εχουν κανεναν λιγο να βρίσκονται εκει. Για την ακριβεια κανενα παιδι δεν χρειάζεται να πηγαίνει στον στρατό. Δεν υπάρχει αντικείμενο γι αυτα τα παιδια. Η φυλάς τα σύνορα η τα αφήνεις αφύλακτα, αρα δεν χρειάζεται να ειναι και κανένας εκει. Ας δωςουμε τα κλειδιά της πατριδας μας, ενα σε καθε λαθρο, να μπαινοβγαίνει Οποτε γουστάρει. Ετςι την κατάντησαν την Ελλαδα και εμεις δεν μιλαμε. Σαν ζωα που ειμαστε κλειδώνουμε την πορτα του σπιτιού μας, κα φροντίζουμε ωςτε να μην μπαίνει ο καθένας μεσα, αλλα αφηνουμε ορθάνοιχτη την πορτα του μεγάλου σπιτιού μας, που ειναι η πατριδα μας. Τοοοοοσο ζωα!!!

      1. Παψε εσυ βασιλοχουντικη ορθανοιχτη πορδη!!!

      2. Ετσι είναι δυστυχώς,γ…την τρέλλα μου…Καλή δύναμη σε όλους τους Ελληνες!

    10. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΕΙ ΜΗΝ ΑΝΙΣΥΧΗΤΕ , ΕΡΧΕΤΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ.

      1. Ο βουρδουλας είναι για το τομαρι σου μπας και μαθεις γραμματα στουρνε !

    Comments are closed.