ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: AΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΛΗΣΤΕΨΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ @@@ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    viasmos_0

    Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, διότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, σε περιοχή της Ηλείας, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης, την οποία φρόντιζαν και διέμεναν μαζί της μια αλλοδαπή γυναίκα με τις δυο κόρες της και αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

    Επιπλέον, ο δράστης προχώρησε σε θωπεία της 13χρονης κόρης της αλλοδαπής γυναίκας, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

    Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ἐάν ξέρατε πῶς νά ὀργανωθῆτε δέν θά εἴχατε καταναλωθεί μέ αὐτά πού σάς ἔχουν κουράσει.Ἔχουμε τό τελευταίο παράδειγμα τόν Μάιο τοῦ ᾽17 ἀπό Ἀρμένια τό τί ἐπέτυχαν μέ τό νά ἔχουν μόρφωση καί νά ὀργανωθοῦν αὐτοί οἱ ἄνθρωποι,ἀλλά ἐδῶ ὁμιλοῦμε γιά ἐπιπόλαιους,πρόχειρους σέ ὅ,τι κάνουν,ἀμόρφωτους καί ἀχρείους ἀπολίτιστους fake greeks ἀνίκανους νά δημιουργήσουν ὁτιδήποτε πού ἔρχονται μέ θράσος νά ἀποζητοῦν ἀναγνώρηση γιά ἕναν ἀρχαῖο πολιτισμό πού κάθε ἄλλο σχετίζονται μέ αὐτόν,ἤ μέ ἐκείνους πού τόν ἐδημιούργησαν.

    2. Αγαπητοί Φίλοι,
      Αυτά Όλα τα Φαινόμενα που Βλέπαμε Επί ΣΥΡΙΖΑ και Αναρχοκομμουνιστών θα Αρχίσουν να Εξαφανίζονται Τώρα με την ΝΔ.
      Το Μέγιστο Έγκλημα που Έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ Ήταν η Αδιαφορία του για την ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ των Ανθρώπων Αυτών στην Ελληνική Κοινωνία. Τα Αποτελέσματα Είναι Αυτά που Βλέπουμε Καθημερινά με την Αναρχία και την Τεράστια Εγκληματικότητα που Προέρχεται Κατά Κύριο Λόγο από Αλλοδαπούς και Λαθρομετανάστες. Όταν οι Άνθρωποι Αυτοί ΔΕΝ Έχουν Τρόπο να Ζήσουν θα Οδηγηθούν στην Εγκληματικότητα και στις Δολοφονίες.
      Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Έχει Εντελώς Διαφορετική Προσέγγιση. Η ΝΔ Παραδοσιακά Φρόντισε Όταν Κυβέρνησε να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τους Ξένους στα Ήθη της Ελληνικής Κοινωνίας. Με το Τρόπο Αυτό ΣΥΝΤΟΜΑ θα Δούμε Αποτελέσματα Μόλις Αρχίσουν οι Πρόσφυγες-Μετανάστες να Εργάζονται και να Παράγουν στην Χώρα μας. Τα Φαινόμενα της Εγκληματικότητας θα Πέσουν Κοντά στο Μηδέν. Και σας το ΕΓΓΥΩΜΑΙ Αυτό Προσωπικά Γιατί Πιστεύω στον Κυριάκο τον Μητσοτάκη.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

    3. Καθήκια,νούμερα καί κατακάθηκα ἐσείς οἱ ἄχρηστοι ἀμόρφωτοι πού τούς ἀνέχεσθε καί ἀκόμα περιμένετε ἀπό ἄλλους νά σᾶς δώσουν ἀξιοπρέπεια.Ἄντε νά χαθῆτε ρεμάλια.

    4. ΑΙΣΧΟΣ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ?

    5. ΖΗΤΩ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ΄΄ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΤΑ….

    6. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ

    7. την επομενη φορα που θα κυνδηνευση ελληνας πολιτης από τους απλοιτους θα ριξουμε!!και στα α@@@μας οι φυλακες σας !!και οι γερμανοι σας!!και ολο το πουσταριο!!που μας εχει!διαλυση τη πατριδα μας!!και μην με πειτε ακραιοω!!ανθρωπάκια !!του δηθεν!!!

    8. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥΛΕΣ…ΒΑΛΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    9. ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΣΕΙΛΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;; ΑΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ !!!!!!! ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!! ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΝΔ Ή ΜΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;

      1. Τί σέ ἐνοχλεί τώρα, καί γκαρίζεις,ρέ βλάχο ἀκαμάτη?

    Comments are closed.