ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ; Η ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    lathro100

    Απίστευτο αλλά εν μέσω πανδημίας η κυβέρνηση προσπάθησε να  περάσει  «στη ζούλα» ότι στην Ελληνική επικράτεια υπάρχουν «εθνικές μειονότητες»!

    Καμία σύμβαση δεν υπάρχει που να αναγνωρίζει στην Ελλάδα την ύπαρξη ξένης εθνικής μειονότητας!
    Αν όμως ψηφιζόταν το σχετικό άρθρο τότε άνοιγαν διάπλατα οι πόρτες για την αναγνώριση της τουρκικής μειονότητας, την αλβανικής μειονότητας, φυσικά της Μακεδονικής μειονότητας κι έχει ο Θεός σε πόσες ακόμα. Στο τέλος η μοναδική μειονότητα θα ήταν η ελληνική μειονότητα!

    Το κόλπο που απεργάστηκαν ήταν πραγματικά πολύ έξυπνο: Μετέτρεπαν την Ελλάδα σε πολυεθνικό κράτος, παρά την αντισυνταγματικότητα του σχετικού άρθρου, αφού όποιος ήθελε αυτοχαρακτηριζόταν ως «εθνική μειονότητα», ένας χαρακτηρισμός που δίνει τεράστια δικαιώματα στα κράτη από τα οποία προέρχονται, να παρεμβαίνουν στην Ελλάδα!

    Από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης μόνο η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αντέδρασε.

    Το νομοσχέδιο είχε τίτλο «Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2010/13 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 10ης Μαρτίου 2010 για τον συντονισμό ορισμένων νομοθετικών, κανονιστικών και διοικητικών διατάξεων των κρατών μελών σχετικά με την παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων, όπως έχει τροποποιηθεί με την Οδηγία (ΕΕ) 2018/1808 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Νοεμβρίου 2018 και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης».

    Και στο άρθρο 8 είχαμε την «έκπληξη»: Την αναφορά σε «εθνικές μειονότητες» στην Ελλάδα, ενώ το ελληνικό Σύνταγμα αναγνωρίζει μόνο θρησκευτική μειονότητα στη Θράκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Γ@μημ#νοι πολιτικοί 300 μοσχαναθρεμενοι βουλευτές με το αίμα του Ελληνικού λαού και μόνο ένας ασχολήθηκε, όλοι οι υπόλοιποι διακοσμητικά ανθρωπάκια που κουνάνε το δάχτυλο στην φτωχολογιά!
      Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι τότε θα βγουν και τα δικά τους εγκλήματα στην φόρα.
      Εμετικά καθάρματα που βιάζουν καθημερινά τον Έλληνα , μπορούμε να τους συγκρίνουμε άνετα με τους σκηνοθέτες που βίαζαν ηθοποιούς !!!

    2. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΩΝ .

    3. Τι λέτε ρε; οι άνθρωποι φροντίζουν για μας τι δεν καταλαβαίνετε; ξέρουν ότι σε λίγο θα είμαστε εμείς μειονότητα και φροντίζουν από τώρα για τα δικαιώματα μας. Αντε πια όλα τα παρεξηγητε.

    4. Και επειδή δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια ατοπήματα, το όνομα τού συγγραφέα που αναφέρθηκα είναι ο Φριντριχ Σίλερ – έγινε εκ’ παραδρομής.

    5. Τους τουρκόφρονες της Δ.Θράκης-Ρόδου μαζί με τους τουρκόφιλους Αλβανούς, εννοούν κυρίως αφού έτσι εύκολα θα μπορεί να δικαιολογηθεί το αδικαιολόγητο καθώς το να αλλάξει η συνθήκη της Λωζάνης δε γίνεται πολιτικά εύκολα και οι Αλβανοί αποτελούν μεταναστευτική ομάδα προερχόμενη από λαθρομετανάστες μετά το 1991 και όχι ‘αρβανίτες’. Προφανώς θα αφορά και τους Ρομά και πιθανόν παραθυράκια για υπονόμευση στη βόρεια Ελλάδα (έτσι ώστε να μπουκάρουν οργανώσεις ρουμανίζοντων και ψευτομακεδόνων) και Κρήτη. Τους Αφγανοπακιστανούς θα συνεχίσουν να τους αποκαλούν πρόσφυγες για να δικαιολογείται η μάσα και ανομία τους και να είναι στο απυρόβλητο.

    6. Είσαστε φλωροι άντρες… Μόνο με τον σουγια στην καροτιδα καταλαβαίνουν οι πουτανας γιοι

    7. Γιατί όχι; Αφού υπάρχουν μειονοτητεςστην χώρα αυτη και μας καταπίεζε τόσα χρόνια το ελληνικό κράτος,ευκαιρία να κάνουμε και εμείς το βελούδινο διαζύγιο όπως έκανε ηΤσεχια με την Σλοβακία!

    8. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΟΠΛΑ!

    9. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

    10. ΗΓΟΥΜΑΙΝΗ έχεις μεγάλο δίκαιο. Μήπως να διανείμεις και σε άλλα sites να γίνει ευρύτερα γνωστό ;

    11. Επιδοτουμενη η αλληλεγυη των διεθνιστων αντιχριστων. Ρε που εχουν σκορπιστει τα τρολακια;

    12. Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Ελλάδα με την αδράνεια τον Ελλήνων σεασπεναντι στους προδοτες που την κυβερνούν σε πολλά μέτωπα και ένα και κύριο θέμα είναι το μεταναστευτικό που όλοι η Ευρωπαϊκή Ένωση του κ!λο! Πληρώνουν την Τουρκία όχι να μείωση τη διαρροή αλλά να την αύξησή… Και οι προδότες Έλληνες κυβερνήτες εκτελούν κατά γράμμα. Ποιός τους ψήφισε δεν το ξέρω αλλά εδώ ολόκληρη Αμερική έγινε νοθεία και έβγαλαν έναν άρρωστο για να συνεχιστεί και να αυξηθεί η μετανάστευση από 50Κ σε 150Κ.
      Πατρίδα, Θρησκεία, οικογένεια, κουλτούρα τέλος εάν δεν ξεσηκώθηται τωρα όσο είναι καιρός πριν το φιάσκο της ίωσης τελείωση! Τη συνέχεια την ξέρετε.

    13. Με την προοπτική σε λίγα χρόνια να γίνουν πλειονότητα και μεις μειονότητα ή εξαφανισμένοι!

    14. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ???
      ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ-ΚΛΙΝΤΟΝ-ΜΠΑΙΝΤΕΝ !

    15. Ευτυχώς που έχουμε Συνταγματικό Δικαστήριο στη Ελλάδα …

    16. ” Καταραμένε Έλληνα! Όλα τα βρήκες! Αστρονομία, Ιατρική, Τέχνες, Αρχιτεκτονική, Ποίηση, Αστρολογία…, δεν άφησες να πουν τίποτα οι άλλες γλώσσες”
      Φρίντριχ Σλίμαν
      .
      Όχι αγαπητέ Σλίμαν. Τούτη την φορά εμεις οι Έλληνες δεν είπαμε τίποτα. Γι’ αυτό τον λόγο και ο Θεός είπε πως δεν θα… παίξουμε. Για να μην πείτε πάλι, πως εμεις, δεν σας αφήσαμε να μιλήσετε.
      .
      Οριστε, σάς αφήσαμε
      Όλες οι τέχνες και οι επιστήμες ήταν στα χέρια σας
      Εμεις ενα… απλό μυθιστορηματάκι γράψαμε
      .
      Αναρωτήσου λοιπόν,
      – γιατι οι κυβερνήσεις σας έβαζαν δικους τους να κυβερνάνε την Ελλάδα;
      – γιατι οι κυβερνήσεις σας επέβαλαν να ανοίξουν τα σύνορα και να ερθουν ολοι οι γύφτοι και οι κακοποιοί των βόρειων χωρών;
      – γιατί επέβαλαν με τις συνθήκες σέγκελ να δεχτούμε όλους τούς νεαντερταλ απο τον υπόλοιπο κόσμο να τους ταιζουμε, να τους πληρώνουμε και να μας απειλουν κιόλας;
      – γιατί λεγόμαστε ευρωπαική ένωση όταν οι κυβερνήσεις σας επιτρέπουν στην τουρκία να μάς απειλεί και δεν αντιδρούν; – δεν απειλούνται και.. ευρωπαικά εδάφη; – ή μήπως οχι
      – γιατί χρυσοπληρώνουμε τόσα χρόνια ολες αυτες τις ευρωπαικές αηδίες που αποκαλούνται διεθνη δικαστηρια, ευρωπαικά δικαστηρια, ευρωπαικα ταμεια, ευρωπαικά πρότυπα, ευρωπαικοί κανόνες.. την στιγμή που δεν τηρούνται;
      – γιατί δεν αντέδρασε ούτε μισός απο εσας τούς δήθεν πολιτισμένους ευρωπαίους, για τις ξεδιάντροπες αδικίες και πλεκτάνες που γίναν εις βάρος τού Ελληνικού λαού στα οικονομικά, στην παιδεία, στο εμπόρειο, στην αγροτιά, στον ορυκτό πλούτο, στον τουρισμό, στους νόμους του..;
      – γιατί δεν αντέδρασε το τέλειο ευρωπαικό σας δικαστήριο των βρυξελών, στην μη νόμιμη διαδικασία τής ένταξης τής Ελλάδας στην ευρωπαική ένωση; – πού είναι το δημοψήφισμα των Ελλήνων που συμφωνούσαν με αυτή την ένωση; Ψάχνω όλες τις εφημερίδες και δεν το βρίσκω πουθενά! Το καταστατικό όμως τής ευρωπαικής ένωσης που το θέτει ως απαράβατο όρο για την ένταξη μιας χωρας, ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!
      .
      Τελικά, αγαπητέ Σλίμαν, κάθε λαός έχει και την κυβέρνηση που τού αξίζει! Και εσεις είσασταν αυτοί που βγάζατε την μέρκελ σας με 65%, ενω εμεις ρίχναμε μούτζες ή και δεν πατάγαμε καν στις κάλπες!
      Πώς έβγαιναν λοιπόν οι “δικές” μας κυβερνήσεις?
      Ρώτα τις δικές σας κυβερνήσεις να σου απαντήσουν – αυτοί, ξέρουν.
      .
      .
      Εσεις είσαστε οι κλέφτες και οι τεμπέληδες! Και τούτη την φορά, ΕΣΕΙΣ, δεν αφήσατε και τις άλλες γλώσσες να μιλήσουν!
      .
      Η Ρόδος, δεν ήταν ενα χωροχρονικό σημάδι για να το “πηδήξεις”.
      Ήταν ενα Συνειδησιακό Κβαντικό Άλμα για να το Υπερβείς!

      1. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάρτησή σας. Ότι καλύτερο έχει αναρτηθεί εδώ και πολύ καιρό. Κάντε ένα ωραίο αφιέρωμα στον μέγιστο φιλέλληνα, Πιερ ντε Κουμπερτέν που έδωσε όλη την αμύθητη περιουσία του για την αναβίωση του Πραγματικού Ελληνικού πολιτισμού, μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων, πέθανε στην ψάθα, σχεδόν στα αζήτητα και σύμφωνα με την επιθυμία του η καρδιά του είναι θαμμένη στον Ιερότατο Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Αυτήν την προσωπικότητα που δεν τιμάει ΚΑΝΕΊΣ. Ούτε ΔΟΕ, ούτε Υπουργείο Πολιτισμού. Αλλά τι λέω; Όλοι αυτοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν που το καλοκαίρι από τους “πρακτορικούς εμπρησμούς ” δεν κατακάηκαν ολοσχερώς, ούτε η Αρχαία Ολυμπία – ούτε οι Μυκήνες.

    17. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΜΟΓΓΟΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΜΑΛΩΣΕΙ Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    18. Δεν σας φτανει η μια μειονοτητα Ανθελληνες θελετε να δημιουργησετε κι’ αλλες, να γινει η Ελλαδα ενας αχταρμας μειονοτητων και η καθε μια να διεκδικει και κατι!!!!!!! Αν δεν ξυπνισει ο κοιμομενος λαος και εξακολουθησει να ψηφιζει Ανθελληνες η Ελλαδα σε λιγα χρονια ειναι τελειωμενη!!!!!!! Ηδη με αυτους τους λαθροισλαμιστες που μαζεψαν οι Τσιπροκουληδες σε λιγο θα ειμαστε μειοψηφια μεσα στην ιδια την πατριδα μας!!!!!! Κοιταξτε στους δρομους τι κυκλοφορει, καθε αντρογυνο απο τους λαθρο τα παιδια που εχει ειναι απο δυο και πανω!!!!! Ε καταλαβαινει κανεις τι θα γινεται σε μερικα χρονια, διοτι τωρα δεν αντιδρα κανεις!!!!!!!!

    19. Ενα μενει να παρουμε τα οπλα στο χερι και να επαναφερουμε το συνταγμα στην αρχηκη του κατασταση
      που το κανανε κοσκινο οι αλητες πολιτικοι απαταιωνες που μας πιανουν στον υπνο και αλαζουν το συνταγμα οπως τους συμφερει και να τους πεταξουμε απ τη βουλη καοι να πεταξουμε εξω απ την Ελλαδα
      οποιον θετει θεμα μειονοτητος αρχιζοντας απο τους λαθρο και τους Αλβανους.
      Τι καθομαστε και τους κοιταμε με δεμενα χερια .
      Ας δειξουμε μια ακομη φορα οτι ειμαστε αξιοι της ενδοξης ιστοριας μας
      πολεμωντας εναντιων ολου του κοσμου
      υπερ της πατριδος και της πιστης μας

    20. Ενα μενει να παρουμε τα οπλα στο χερι και να επαναφερουμε το συνταγμα στην αρχηκη του κατασταση
      που το κανανε κοσκινο οι αλητες πολιτικοι απαταιωνες που μας πιανουν στον υπνο και αλαζουνμ το συνταγαμ οπως τους συμφεροι και να τους πρταξουμε απ τη βουλη καοι να πεταξουμε εξω απ την Ελλαδα
      οποιον θετει θεμα μειονοτητος αρχιζοντας απο τους λαθρο και τους Αλβανους.
      Τι καθομαστε και τους κοιταμε με δεμενα χερια .
      Ας δειξουμε μια ακομη φορα οτι ειμαστε αξιοι της ενδοξης ιστοριας μας
      πολεμωντας εναντιων ολου του κοσμου
      υπερ της πατριδος και της πιστης μας

      1. ΣΎΜΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΑΛΉ ΛΎΣΕΙ !! ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΈΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΈΚΛΑΣ!! ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ “ΚΑΙ ΟΧΙ Ο “ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΣ ” ΝΑ ΑΦΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΤΟΥ ΊΣΟΣ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ !!!

    21. Μόνο με ένα θαύμα θα σωθούμε.

    22. αν αρχισει καποια μερα το πανηγυρι οσους μπορω περισσοτερους θα φαω

    23. Τελικά ο κηραλειφας ανακαλύπτει πολλά πράγματα.
      Αλλά είναι καταδικασμένος να πατωσει από τα λάθη του.
      Βλέπε επιστολές Χριστού αλοιφές για καράφλα κ.α.
      Τελικά φτάνω όμως στο συμπέρασμα ποιος μπορεί να κυβερνήσει αυτό τον τοπο;
      Απάντηση ο κανένας.

      1. Μην γινεσαι αχαριστος.

    24. ….ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝTAI ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η COSA NOSTRA ΤΗΣ ΝΤΠ!!

    25. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ

    26. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ”ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ” ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΛΑΘΡΟΔΙΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ, ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…..
      ΑΛΗΘΕΙΑ, ΡΕ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”, ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ), ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ;;;;;;;;;;;;

    27. Τα φράγκα που παίρνουν από τη Μπιλντεμπεργκ όταν ψηφίζουν ανθελληνικούς νόμους τα ονομάζουν επιδόματα,αναδρομικά,υπερωριες,πως?

    28. Οι λίγοι γνωρίζοντες έλεγαν από το 1978 πως τα σύνορα πάνε για Λάρισα.

    29. Μπραβο στον Κ.Βελοπουλο. Φοβαμαι ομως οτι ή θα εξαφανιστει πολιτικα ή θα καταληξει φυλακισμενος και αυτος για να δρουν ανενοχλητοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

    30. …..εδω η μειονοτητα του τακη-μητσου του οιουγηρου καταντησε πρωθυπουργικη οι πακιστανοαφγανοκαζακστανοτατζικοινδοτουρκμενιοι μας ζορισαν ?

    Comments are closed.