ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΙΒΔΗΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ – 599 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 33 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    Η-Ελλάδα-μικραίνει-Ακόμα-λιγότερες-οι-γεννήσεις-το-2019

    Σήμερα ανακοινώνουμε 599 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 147283, εκ των οποίων 52.1% άνδρες.

    Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5682 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 44815 (30.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    328 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 227 (69.2%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 88.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 1006 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 33 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5387 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3183 (59.1%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΛΑΣ ????????ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ !!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ !!!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΤΑΕΙ Η ΞΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ?????ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ YOU TUBE ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΓΟΛΟΑΠΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!!!!

    2. Το “μαγείρεμα” δεν είναι κύριε δημοσιογραφε τωρινό γεγονός. Από την αρχή μας λέγανε ψέματα, αφήστε που ίσως είμαστε η μία και μοναδική χώρα από τις 224 παγκοσμίως που δεν μας ανακοινώνουν πόσα τεστ κάνουν καθημερινά! Οι στατιστικολογοι, τα λαμογια, οι δήθεν πληρωμένοι του ΕΟΔΥ που και εκεί είμαστε οι πρώτοι με τα νέα υπηρεσιακα αυτοκίνητα που πλήρωσε και πάλι ο δόλιος Ελληνικός λαός. Λυπάμαι που ακόμη δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ομοφωνία, συγκροτημένη προσπάθεια για να πάνε οι χουντικοι στο διαολο!!!

    3. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΊΠΗ ! Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ !

      1. Χολέμπας Μπρούμα και Φορτούνης και πολλοί άλλοι. Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον τρία άτομα με εποχική γρίπη

    4. Ο Μητσοτάκης έχει σοβαρότατο θέμα στα ελληνοτουρκικα και στο μεταναστευτικό που πρέπει να τακτοποιήσει άμεσα και προσπαθεί με τον κορωνοιο , με τα εμβόλια, με σιγοντο τους καθηγηταδες παπαγάλους και τα καλοπληρωμενα κανάλια να κρυφτει από τον λαο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κρυφτείς άλλο ρε συ Μητσοτάκη. Έχεις εκτεθεί .Και έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί δεν είσαι ατοφιος μάγκας ελληναρας πρωθυπουργός. Απλά είσαι ένα καλο εργαλείο των Γερμανών, των πολυεθνικών φαρμακευτικων, και των διεστραμμένων εκατομμυριούχων του παγκόσμιου συστήματος που έκαναν άνω κάτω ολο τον πλανήτη. Αυτός είσαι ρε Μητσοτάκη! ……κρίμα γιατί κάποιοι σε πίστεψαν αλλά εσύ τους έγραψες στα παπάρια σου. Αλλά να ξέρεις ότι τα πάντα πληρώνονται σε ετούτη την ζωή…..την επίγεια.

    5. εχουν πολλους να μεταφερουν απο τα νησια λαθρεους στην ενδοχωρα οποτε οτι γουσταρουν κανουν τα λαμογια

    Comments are closed.