ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: “ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ”(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    image-125-1024x555

    Δείτε το βίντεο και φρίξτε με αυτό που ακούγεται από τους παρουσιαστές συστημικού καναλιού:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Βγάζουν μίσος διότι γνωρίζουν ότι ενδέχεται να ψωφήσουν από τα μπόλια και θέλουν να παρασύρουν όσους επιπλέον μπορούν… Είναι ακριβώς όπως θέλει ο πρεζάκιας εξαρτημένος..Να έχουν συνταχθεί όσο το δυνατόν περισσότεροι στην επιπόλαια λογική τους… Λυπάμαι αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΩ…

    2. Γαργαλατα! Γαργαλατα! Τα γαλατα! Τα γαλατα! Υ.γ. Καθως φαινεται, ξερει καλα η κοπελλια, απο … γαλατα! Θα καταπινει μπολικα! Αλμυρα, ξινα, κλπ!

    3. Βάλτε και ένα σκάφανδρο για μεγαλύτερη ασφάλεια!!!!!!!!!!!!!!!!και αφού θα πάρετε λεοφορείο πάρτε για καλό και για κακό σωσίβιο και βατραχοπέδιλα…μπόρες, θεομηνίες έρχονται, ρέματα υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Τα καθυστερημενα παρακολουθειτε;;;τα mupet show ειναι απειρως σοβαροτερα απο αυτους τους γελοιους καφρους…το να το κανεις ρε λιμοκοντορε και αμορολιμεντο οταν περπατατε στο δρομο και κοιτάτε συνεχως πισω σας απο το φοβο μην και φατε καμια φαπα …

    5. Λιβανιστηρια του Μητσοτάκη, δημοσιογράφοι του κόλου.

    6. Έλεος! Εδώ και την μια μάσκα που φοράμε μετά από λίγη ώρα σε έναν κλειστό χώρο μας έρχεται να λιποθυμησουμε και τώρα θα βάλουμε και δεύτερη; Πάνε καλά;;;; Μήπως να βάλουμε μάσκες πυρηνικού πολέμου καλύτερα…..

    7. Εγώ μόρτισσα ξέρω το άλλο….
      ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ
      Ντου γιου νοου;;;

    8. Θα σφίξουν οι κώλοι , έρχεται η ώρα σας ανθελληνες προδότες.

    9. Σωβρακο διπλό αντί για μάσκα επιτρέπεται;;

    10. ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ?

    11. Εξ’αρχής αυτό ήταν το σχέδιο. Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί παντού,πιστοποιητικά παντού και τα πιστοποιητικά θα περάσουν πάνω στο σώμα. Συνεχής φόβος, συνεχής αγωνία,συνεχής απειλή από αυτόν και άλλους ιούς. Απλά τα κρατάνε όλα κρυφά ως την τελευταία στιγμή για περιορίζουν τις αντιδράσεις και την αντίληψη του κόσμου.

      1. Στην υπόλοιπη Ευρώπη το έχουν καταλάβει, και εξεγείρονται. Εδώ κοιμόμαστε ακόμα.

    12. να παραδώσουμε την κυρία στους πρόσφυγες ενός χοτ-σποτ να απολάυσει τα δικαιώματά της…..

    13. Ή μπορούν να πουν ότι οι επιτροπές, τα πρωτόκολλα, το επιτελικό κράτος και ότι μέτρο έχουν πάρει είναι αποτυχημένο, και να αφήσουν ελεύθερους τους ιδιώτες και δημόσιους ιατρούς να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό.
      Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα, αν έχεις καλό δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα υγείας έχεις λίγους νεκρούς, αν δεν έχεις σύστημα υγείας και 6 δόσεις εμβόλιο να κάνεις την ημέρα δεν σώζεσαι.
      Στο σούπερ μάρκετ στο ταμείο διαβάζουν τα προϊόντα με το barcode και βλέπουν τι προϊόν είναι, την τιμή του και την ημερομηνία λήξης. Τώρα έχουν εμβολιασμένοι, και ανεμβολίαστοι με τεστ, barcode που γράφει ποιοι είναι, την ΤΙΜΗ τους και πότε ΛΉΓΟΥΝ!!!
      Αυτό ήταν και θέμα πολλών ταινιών όπως το In Time 2011, What happened to Monday, fahrenheit 451, 1984….

    14. Ο Πινοσετ ειναι λιγος μπροστα τους.
      Εδω…διευθυντης Δημικου σχολειου στο Πολυκαστρο Κιλκις ζητησε (και εστειλε επιστολη στους γονεις) να ελεγχθουν τα παιδια της Ε’ και ΣΤ’ ταξης απο την αστυνομια αν εχουν κανει self test.
      Απο το κακο…στο χειροτερο!

    15. Δεν κρατιούνται πλέον , για τόσο μίσος μιλαμε

    Comments are closed.