ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    STRATIOTES_PLATI-630x438

    Εργαζόμενοι στο Δημόσιο, σε υπηρεσίες με άμεση συναλλαγή με το κοινό, όπως ΚΕΠ, εφορία και ΕΦΚΑ, αναμένεται να είναι οι επόμενοι «στόχοι» της επόμενης εκστρατείας της κυβέρνησης για αναγκαστικούς εμβολιασμούς και «τζιράρισμα» των Big Pharm,  μετά τους υγειονομικούς που θα κληθούν να εμβολιαστούν υποχρεωτικά.

    Συγκεκριμένα εντός του Σεπτεμβρίου, Ένοπλες Δυνάμεις Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν το εμβόλιο για τον  COVID-19.

    Όλα δείχνουν πώς οδεύουμε προς υποχρεωτικό εμβολιασμό του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Η πρόταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για την… χορήγηση εμβολίου κατά του κορωναϊού στους νεοσύλλεκτους μόλις καταταγούν: «Μαζί με τα άλλα εμβόλια που κάνουμε στους νεοσύλλεκτους, να κάνουμε και ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊού» αναφέρει συγκεκριμένα η πρόταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει: Εκτός από τους νεκρούς, οι παρενέργειες μπορεί να παραλύσουν ολόκληρο το στράτευμα!

    Μάλιστα ανακοινώθηκαν και τα προνόμια των κληρωτών που εμβολιάζονται εθελοντικά: Πέντε ημέρες άδεια!

    Είναι όμως πολύ πιθανόν να έχουν ήδη εξεταστεί και τα μέτρα που θα ληφθούν για όσα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που θα αρνούνται να εμβολιαστούν, αν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Αυτονόητο είναι ότι και ένα 5% να αρνηθεί και να τεθεί σε αργία, παραλύει η άμυνα της χώρας. Και το ποσοστό δεν θα είναι 5%, αλλά τουλάχιστον τριπλάσιο…»
    Ωστόσο, λόγω των ιδιαιτεροτήτων κάθε υπηρεσίας, αυτό θα γίνει με διαφορετικές ταχύτητες.

    Τέλος, δεν αποκλείεται το σχέδιο της υποχρεωτικότητας να επεκταθεί και στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στην εστίαση.

    Πάντως, εάν δεν προκριθεί αυτή η λύση, στη «φαρέτρα» υπάρχει και η δυνατότητα προσλήψεων κυρίως εμβολιασμένων, σε έναν κλάδο που έχει άμεση επαφή με το κοινό.

    Υπενθυμίζεται πως πρέπει να κάνουν δύο rapid test την εβδομάδα με δικά τους έξοδα όσοι ανεμβολίαστοι εργάζονται σε:

    – σίτιση/εστίαση

    – τουρισμό

    – θέατρο

    – μουσικές και χορευτικές παραγωγές
    Παράλληλα, μπαίνει οριστικό απαγορευτικό για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε όλους τους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης που δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τη χρήση μάσκας, δηλαδή σε:

    – μπαρ

    – καφέ

    – εστιατόρια και ταβέρνες

    – κέντρα διασκέδασης (κλαμπ και νυχτερινά κέντρα)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Κε Χιο η λογοκρισια καποιου, καποιων εκει ειναι απαραδεκτη!!!!!!! Προτιμουν την Μπαρουφολογια καποιων σχολιων, απο την αληθεια!!!!!! Δεν ειναι δυνατον να κοβεται το σχολιο μου, επειδη δεν συμφωνω με το σχολιο καποιου, που ισχυριζεται οτι το εμβολιο θα μας αφανισει!!!!!!! Ελεος!!!!! Εκτος αν συμφωνητε και σεις!!!!!!

      1. Μαζι σου αν και αντιδιαμετρικα αντιθετη αποψη για το πειραματικο σκευασμα. Ολες οι φωνες πρεπει να ακουγονται. Αν ξαναγραψεις το σχολιο σου πες μας σε παρακαλω γιατι η ΕΛΣΤΑΤ εχει 7,8% περισσοτερους θανατους φετος απο περισι που δεν ειχαν εμβολιαστει τοσοι πολλοι. Το νερο φταιει ?

    2. Αυτοι θελουν να πεθανουν το στρατευμα ολο , τους γιατρους και να μεινουμε ερμαια στα χερια αυτων και των εισβολεων.Μετα θα μας αποτελειωσουν με μιας.Ξυπνηστε ορμηξτε σαν τα λιονταρια .Δεν παει αλλο.Δεν το βλεπετε αυτο ;;; Χανουμε την Πατριδα την θρησκεια μας ,τα παιδια μας,τις ζωες μας.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!

    3. Ελληνικε λαε βλεπεις οτι οι οπαδοι του διαβολου δεν εχουν σταματημο στα φθονερα τους εργα .Εσυ τι πρεπει να
      κανεις; Δεν πρεπει να παρεις την δυναμη στα χερια σου; Θελεις να καταστρεψει ο
      διαβολος τα παντα ; Σηκω με πυγμη και θαρρος και οποιον παρει ο χαρος.Αγωνας χωρις αιμα δεν εγινε ΠΟΤΕ ! Ο Αγιος Παισιος θα δικαιωθει!

    4. Απλό είναι, αν υποχρεώσουν κληρωτούς σε υποχρεωτικό εμβολιασμό τότε αυτοί θα πρέπει να πάρουν αναβολή. Κι από αναβολή σε αναβολή στο ι5 αν δεν αλλάξει η απόφαση, αυτοί θα χάσουν.

    5. Γι’αυτό ΥΦΕΘΑ ο Χαρδαλιάς εε? Η λαμογιά δεν εχει πάτο…

    6. Δεν γινεται, να μην το επαναλαβω! Το οτι οσοι μας κυβερνουν, κατεχουν παρανομα την εξουσια, λογω νοθευσης των εκλογων! Εχουμε πολεμο! Και καλο θα ειναι, στα πλαισια της στρατηγικης, να χρησιμοποιηθουν ολα τα “οπλα”, που διαθετει η φαρετρα μας! Πριν φτασουμε, στο αμην! Και οχι λιγο πριν, τις επερχομενες εκλογες! Αλλα, τωρα! Ωστε να πληροφορηθει ο Ελληνικος Λαος, ολη την αληθεια! Να πονηρευτει, για να μην παει ως προβατο, στην σφαγη! Διοτι μεσω εκλογων, δεν προκειται να απαλλαγουμε απο δαυτους και θα συνεχισουμε να βιωνουμε τα ιδια και χειροτερα, μεχρις οτου μας αφανισουν ολοκληρωτικα! Do it! Say the truth to the People! Now!

    7. Να μην υπαρχουν ΕΘΝΟΙ, αυτος ειναι ο σκοπος της ΝΠΤ.Πως¨
      Αφανιζω τους ιθαγενιες ( γενοκτονια μεσω ΜΠΟΛΙ),Αφηνω την σαπιοαραπια και την σκατιλα να μπει στης χωρες, αυτες δεν γνωριζουν τι ειναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ποτε δεν προκειτατι να ξεσηκωθουν, ενα ξερο κοκκλαο τους πετας ενα κινητο και ειναι σκλαβοι για τους αιωνες…αυτοι δεν χρειαζονται εμφυτευση A.I
      Αφανιζω τον στρατο τους μεσω….ναι καλα το καταλαβτε ΜΠΟΛΙ.
      Ζουμε την πιο επικυδηνη φαση της ΑΝθρωποτητας. Χτυπανε πρωτα την Ευρωπη διοτι ειανι το ΚΑΣΤΡΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΅ΚΑΙ ΕΠΣΝΑΣΤΑΣΗΣ.

    8. Πηγες την κορη του στο Γειλ και ηρθες πισω με γειλια τρομου να μας αποτελειωσεις? Φυγε χασομερη γουρλοματι παρε και τους υπολοιπους της οικογενειας σου της Αδαμς φαμιλη και φυγε Φρακενστειν της μιζας και του κερδους πανω στις πλατες ενος φτωχοποιημενου λαου. Εσυ και οι ομοιοι σου ΣαμαροΒενιζαλοΠαπανδρεο ΣημιτηΚαραμανληδες μας φερατε σε αυτην την οικονομικη και κοινωνικη αποτυχια. Οι αρχαιοι προγονοι μου της Λακεδαιμονος(Λ) θα σας πεταγανε στον Καιαδα η σε κανενα φρεατιο. Μας καψατε μας πνιξατε και μας ξεσπιτωσατε και τωρα μας φερνετε και τους οπαδους της Αμαλ αθεοι. Θα τιμωρηθειτε σε λιγο ερχεται οργη λαου.

    9. Και μπολιασμενος και με μάσκα στο κλάμπ;;; Τρελό κέφι 🤣🤣🤣🤣🤦

    Comments are closed.