ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΟΙΧΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΖΟΦ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    af

    Είναι μερικές φορές που η οργή δεν σε αφήνει να γράψεις πολλά. Έτσι συμβαίνει και τώρα. Έλληνες νεοναζί, Ελλαδίτες και Κύπριοι, σε ένα κρεσέντο νεοναζισμού, όχι μόνο ζωγράφισαν graffiti σε τοίχο υπέρ της Αζόφ, αλλά γέμισαν και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τη φωτογραφία.

     

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι αναδημοσιεύθηκε η φωτογραφία με… εγκωμιαστικά σχόλια και από πολλές «πατριωτικές» σελίδες που μάλλον φλερτάρουν με τον ναζισμό.

    Η φωτογραφία έχει προκαλέσει και ποικίλες αντιδράσεις. Σε μία χώρα που η κυβέρνηση πήρα ανοιχτά το μέρος των Ουκρανών, που έχουμε κλείσει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρωσία για το φυσικό αέριο και οι τιμές της ενέργειας είναι στα ύψη τέτοιες πρακτικές μόνο να δυναμιτίσουν το κλίμα μπορούν…

    Και φυσικά να δυσφημίσουν τη χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο!

    Κρίμα και ντροπή…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Να κάνει μία τοποθέτηση ο Κασιδιάρης!! Γιατί ακούω ότι ανεβαίνουν τα ποσοστά του

    2. Ο/Η Γιορτάζουν οι κομμουνιστές αγκαλιά με τους καπιταλιστές λέει:

      Εκφράζουν απλά, ένα αμιγώς επαναστατικό ιδεολογικό ρεύμα, που έχει παγκόσμια δαιμονοποιηθεί. Οι φίλοι του Ζελένσκυ αμερικανοί και εβραίοι,, μέσα τους λυπούνται στα κρυφά , εφόσον όπως αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά, μόνο οι Ναζί είναι πολεμιστές ακραίοι και κρατούσαν την Ουκρανία όρθια.

    3. Καλά κάνανε ρε, ότι θέλει πιστεύει ο καθένας. Ζήτω η Τουρκία, βρωμοέλληνες!!!!

    4. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ;;;;;

    5. Απο αυτα που κανουν, ενας λογικος ξεχωριζει τα σκα@τα απο το μελι.

    6. Εγώ τους μόνους νεοναζί που ξέρω στην ελλαδα είναι τα ορφανά του κασιδιαρη με τον οποίον μέχρι προτινος κάνατε κολιγια κ ρωτούσατε τους ορκ αν συμφωνούν με το εγχείρημα.

      1. Xaxaxaxa σωστός,,,, τλκ κάποια στιγμή όλοι κάνουν κωλοτουμπα …

    7. Ντροπή σας Ρωσόφιλοι ανθέλληνες. Καί καλά εθνικιστές, έχετε καταντήσει ανθέλληνες όπως το ΚΚΕ. Ξεχνάτε ότι οι Ρώσοι χρηματοδότησαν τον Κεμάλ Ατατούρκ καί χάσαμε τον πόλεμε. Ξεχνάτε ότι οι Ρώσοι δημιούργησαν το Μακεδονικό. Ξεχνάτε ότι θέλουν να μεταφέρουν το Πατριαρχείο στην Μόσχα. Ξεχνάτε ότι προχθές έδωσαν συγχαρητήρια στους Τούρκους γιά τον διωγμό των Ελλήνων. Ζητωκραυγάζετε για τον ξανθό Μογγόλο τον τουρκογλυφτη. Τόση ξεφτιλα;

      1. χαλαρωσε φιλε, μονο οι χουνταιοι είναι με τους ρωσους, όχι οι ελληνες

    8. Οι νεοναζί είναι σατανιστές,δολοφόνοι και μπετόβλακες

    9. Προσοχή στα τρόλ και τους ”Δημοκρατικούς” προβοκάτορες. Σας δουλεύουν ψιλό γαζί!!!

    10. σκατα στους βρωμορωσους και βρωμοουκρανους!!!!!!!!
      λεφτερια στη βορειο ηπειρο την Πολη και την αγια σοφιά!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    11. Γκράφιτι κάνουν οι κότες… γιατί δεν πάνε να πολεμήσουν τότε οι κότες στην Ουκρανία

    12. ……..σιγουρα ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ της απεραντης και απενταρης ληστρικης ΑΣΙΑΣ ηταν ΑΥΤΟΙ.

    13. Ναι φάτε το σανό πάλι, αυτό μάλλον το ζωγράφισαν οι κολλητοί του ΚΟΥΛΗ και πιθανότατα και οι κολλητοί του ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ καιΤΣΙΠΡΑ γιατί μόνο αυτοί είναι οι ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ φιλοΖΕΛΕ(νσκι)ΔΕΣ στην Ελλάδα.

    14. γιατί τους λέτε “νεοναζί” και όχι “Μητσοτακικούς, δημοκρατικούς, φιλοδημοκράτες, δημοκρατικιστές, δυτικούς, δυτικιστές, φιλοδυτικούς, ευρωπαϊστές, φιλοευρωπαϊστές, δικαιωματιστές, λοατκιστές, φιλο-λοάτκι” κλπ;;;; όλοι οι προαναφερθέντες στηρίζουν από τη αρχή τον ουκρανέζικο βόθρο…..

    15. Καλά, δεν έμαθαν οι συριζαίοι της Κύπρου, ότι το αζοφσταλ έπεσε και πως τα ναζίδια παραδόθηκαν από μόνα τους; λολ

    16. Με τους μαλακες τους Ρώσους θα είμαστε που μιλάνε για 2 ξεχωριστά κράτη στην Κυπρο;
      Αυτούς που παράτησαν τους ομοθρησκους Αρμένιους στο έλεος των βρωμερων Αζερων;
      Με αυτούς που ξανακυματιζουν τα σφυροδρεπανα;
      Για κλάματα είστε.

      1. Το ειπανε αφου στειλαμε οπλα στους Ουκρανους. Με τους Αρμενιους δεν ανακατευτικαν γιατι ο προεδρος ειναι φιλοαμερικανος.ψαξε λιγο.

      2. με τους ρωσους και τους αζερους είναι μονο μια χουφτα χουντικοι

    17. Αλλάξτε τον τίτλο: Έλληνες νεοδιλελε νεοδημοκρατες ζωγράφισαν με σπρέι κτλ κτλ.
      Η Ουκρανία είναι μια εχθρική χώρα για την Ελλάδα με την νυν κυβέρνηση που έχει. Καταργούν με κάθε τρόπο την Ελληνική μειονότητα που υπάρχει εκεί εδώ και πάνω από 1000 χρόνια. Δεν ξεχνώ ότι τα πρώτα θύματα του πολέμου ήταν 20 Έλληνες ομογενείς από ουκρανικά όπλα χωρίς αιτία. Καμία συμπάθεια και καμιά αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό.

    18. συνάδελφοι του λιακου. Και καλα αρχαιοελληνικη η σβαστικα……

    19. Εφόσον τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου αγαπούν Αζόφ, πως προκύπτει οτι Έλληνες ακροδεξιόι (100% Ρωσσόφιλοι) ζωγράφισαν αυτές τις παπαριές? Γελοίο

    20. Κοψιμο χερια επ αυτοφορω να δουνε αυτα τα ρημαδιακα ποσα απιδια πιανει ο σακκος στη χωρα της Δημοκρατιας!

    21. Από ποιο στοιχείο αναγνωρίζετε την εθνικότητα των “καλλιτεχνών”; Εμένα μου δείχνουν αλλοδαποί.

      1. Εσύ από ποιό στοιχείο “αναγνώρισες” ότι είναι αλλοδαποί;;; Επειδή έτσι σέ συμφέρει;;; Δέ γουστάρεις νά υποστηρίζουν τά αγαπημένα σου Χρυσαύγουλα τούς Νεοναζί;;; Πονάει λίγο η αλήθεια…

    22. Προβοκάτσια, βλακεία και άλλα ύποπτα….σε αυτό το γκράφιτι.
      Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ο πρωθυπουργός της χώρας ταυτίζει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τα καθάρματα του τάγματος Αζόφ που σκότωναν Έλληνες στο Ντονιεσκ.

    23. Έργο της οννεδ που κατρακυλά στον ναζισμο λόγω Μητσοτάκη. Τώρα πως κατάφερε ο Μητσοτάκης να παντρέψει την λατρεία του προς τους ομοφυλόφιλους και τους τραβεστί με τον ναζισμο, χρήζει εκ βαθέων ανάλυσης.

      1. οι ναζοι ειναι οι λοατκι και οι ανωμαλοι αριστεροι…σε ολες τις ταινιες δειχνουν τους παιδοφιλους ομοφυλοφιλους λοατκι ντυμενους με ναζιστικες στολες στα γκευ μπαρ!

        1. Ρε φίλε τώρα που το λες έχεις δικιο για τις ταινίες.

        2. Από την ΟΝΝΕΔ είναι μουλε που έχει τα φασισταριά του ΜΙΖΟΤΑΚΗ.

    Comments are closed.