ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΕΣΤΙΑΣΗ – ΧΩΡΙΣ LOCKDOWN NA ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    anakamptei-koronoio-souidia

    Την ώρα που στην Ελλάδα κυκλοφορούμε σαν ”Εκτελεστές δίχως πρόσωπο” (Meurtriers sans visage/Faceless Killers) όπως είναι ο τίτλος ενός αστυνομικού μυθιστορήματος του 1991 από τον Σουηδό συγγραφέα Henning Mankell, στην Φλόριντα παρ΄ότι η Αμερική είναι πρωταθλήτρια κόσμου σε νεκρούς από κορωνοιό με σχεδόν 400.000 θύματα δηλ. μισό εκατομμύριο ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς μάσκες δεν υπάρχει υποχρεωτική γενική μασκοφορία,η εστίαση λειτουργεί κανονικά τα bars και τα restaurants είναι ανοιχτά , τ΄άτομα προσέχουν αλλά η ζωή κυλάει σε κανονικούς ρυθμούς.

    Στη Σουηδία επίσης η εστίαση είναι ανοιχτή χωρίς μάσκες γίνεται η διακίνηση πολιτών αλλά τη Δευτέρα η κυβέρνηση δήλωσε πως θ΄αλλάξει πολιτική θα επιβάλει περιορισμούς αλλά σε στοχευμένα μέρη..Αυτά θα ισχύσουν από αρχές Γενάρη αν εγκριθούν από το Κοινοβούλιο.

    Στο πριγκιπάτο του Monaco στη Γαλλία ,με λίγους περισσότερους από 18000 κατοίκους ανά km2, δεν υπάρχει lockdown, η εστίαση ανοιχτή τα restos ανοιχτά, μη υποχρεωτική μασκοφορία σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους κι από την αρχή της κρίσης έχει μόνο 3 θανάτους από covid19 δηλ. 1 ανά 10000 κατοίκους.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ο κουλης κάνει την δουλειά του. ο κουλης έχει πάρει τα αντερα του. και τα τρισέγγονά του έχόύν λεφτά με ουρά. ο κουλης έκανε καλεί μπάζα. θα κανει ζωή χαρισάμενη. έκανε και φυσιολογικό ορό…. ΕΜΕΊΣ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝΕ???????????? ΞΥΠΝΆΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    2. μόνο που η ψωροκώσταινα ήταν είναι και θα είναι μπανανία δεν έχουμε καμία σχέση με το παραμυθάκι της πολιτισμένης και καλά Ευρώπης!!!!

    3. Το μόνο που έχει απομείνει να δούμε είναι να κυνηγάνε τον κόσμο με τις απόχες όπως κάνανε στην Κίνα. Η υποδούλωση συνεχίζεται σιγά σιγά και δεν ανοίγει ρουθούνι. Όλοι μόνο στις διαπιστώσεις είμαστε και κανένας δεν βγαίνει μπροστά. Με τις υγείες μας

    4. Να κάνουμε λίγο το συνήγορο του διαβόλου τώρα. Στη Σουηδία δε πήραν εξ αρχής κανένα μέτρο και γι’αυτό είχαν πάνω από 5000 νεκρούς. Γι’αυτό βγήκε και ο βασιλιάς τους και είπε αποτύχαμε. Τώρα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ. Ηλίθιο μέτρο χωρίς νόημα αλλά έτσι είναι. Όσο αναφορά τις μάσκες ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έχουνε υποχρεωτική μασκοφόρια έξω στο δρόμο και μυνήματα και μαλακίες. Και στην Κίνα σε κάποιες περιοχές που κοπανουσαν τους πολίτες που ήταν έξω.

      1. Εδώ πέτυχαν δηλαδή; Για δες πόσους νεκρούς λένε ότι είχαμε.

    5. Περιμενετε να δειτε μεθαυριο που θα ανεβουν τα κρουσματα και θα βγαινουμε εξω μονο μια φορα την ημερα

    6. ακομη δεν εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι πως αν πεσει η Ελλαδα θα πεσει ολος ο κοσμος ολα θα ειναι πιο ευκολα για τους Νεοταξιτες.ειμαστε τα πειραματοζωα οχι της ευρωπης αλλα ολου του κοσμου..μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο το πραγμα πουθενα αλλου..

    7. Βλέπουν ότι δεν αντιδράει κανένας και παίρνουν συνέχεια νέα μέτρα.

    8. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ…ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ!ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ/ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

    9. Κοροιδα Ελληνες του Κουλη και του καθε ηλιθιου που σας κυβερνα και σας εκμεταλλευεται.Δουλοι του ευρω και της Μυκονου. Που σας πανε στο γκρεμο?Ξυπνηστε χαιβανια.Πατριωτες θελουμε οχι συνταγματικο τοξο και αηδιες που σας λενε.Τεχνητη φτωχοποιηση σας κανουν.

    10. Εδω απλα Στεφανε ανεκαθεν ηταν ενα απεραντο μπουρδελο με πουστρακια κυβερνοντες

    11. ναι ρε παιδια αλλα μην ξεχνατε οτι εδω εχουμε και το εργοστασιακη του κολλητου μας στην λαρισα που φτιαχνει μασκες πως θα τις πουλαει αυτος και πως θα παιρνουν μιζα οι αλλοι για αυτο οι μασκες θα ειναι παντοτεινα

    12. Στην ῾Ελλάδα῾ έχετε αυτό που σας αξίζει και αυτούς που σας αξίζουν. Εξάλλου, ο ηγέτης είναι πάντοτε ο καθρέφτης του λαού! Όταν θα ψάχνετε στα σκουπίδια για φαγητό τότε, θα είναι πολύ αργά!!!!!
      Καλά ξεμπερδέματα…… μπεεεεεεεεεεε!!!!

    13. ναι αλλά εκεί δεν έχουν Κούλη και Χαρδαλιά ούτε παίρνουν διαταγές από την Μέρκελ τι να κάνουν

    Comments are closed.