ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΑΜΟ! ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!! ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΕΟΝ – Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

     ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Βλεπω πως συμμορφωθηκες Αγγελε απο το Καφε-Μιλανο της Ομονοιας.Καλλιο αργα παρα ποτε.
      Ειμαι πλεον εφησυψασμενη που ενας μορφωμενος ανθρωπος βρηκε το φως του.Ευγε,τι αλλο να πω?

    2. Α χα χα..σκουξτε ελληναραδες οσο θελτε. Θα τους δεχτειτε τους προσφυγες και θα πειτε κι εμα τραγουδι, τοσα χρονια που χτιζατε εσεις αυθαιρετα και σε ρεματα και παντου ηταν ενταξει; Αυτη ειναι η τιμωρια σας φασιστακια θα δωστε τα σπιτια σας τωρα στους προσφυγες με το καλο ή το αγριο

    3. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΙΩΤΕΣ;……..ΟΧΙ.
      Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
      ΑΠΛΑ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ.
      ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ……Κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ…..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;…ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…..
      ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΟΛΑ…ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΗ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ‘ΕΛΛΑΔΑ’ ΠΛΕΟΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Κ ΜΟΝΟ. Κ .ΗΠΙΕΣ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ….ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΧΑΑΑΑΑΧΧΑΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

      1. κατσε και θα δεις σε λιγο καιρο στο πρωτο χαμενο ελληνικο αιμα απο δαυτους ………………………………..υπομονη

        1. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ…..ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΞ,ΕΤΣΙ;…
          ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΔΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ;…..ΣΥΝΕΛΘΕ.
          ΑΝΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ……ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Κ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΧ. ΤΕΣΠΑ. ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ…ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΚΑ……ΧΑΑΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙΠΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ.

    4. Το βίντεο αυτό δημοσιεύθηκε από το youtuber MySamosBlog. https://www.youtube.com/channel/UCyT4s6X7wnYkkeW9YXqI6yA
      Ο συγκεκριμένος κάτοχος του λογαριασμού πριν μισή ώρα απενεργοποίησε τα σχόλια καθώς οι θετική ψήφοι στα σχόλια κατά λαθρομεταναστών έπεφταν βροχή όπως επίσης και τα σχόλια εναντίον των λαθρό αυξάνονταν.

    5. Ενας παππους πηγε να περιφραξει το σπιτακι του με συρματοπλεγμα για προστασια απο τσακαλια, στο χωριο που κανω διακοπες τον αυγουστο και του πηγε μια υπηρεσια του κρατους(ο θεος να το κανει) και το νε σταματησανε.Του ειπανε μου λεει εδω ,ειναι Νατουρα νομιζω.
      Και θυμαμαι οτι ειχε φτιαξει ενα κοτετσι με αδεια παρακαλω,ισως και να πληρωσε και κατι τις.
      Εκει στη σαμο μαλλον κανει αλλος κουμαντο ,ο Ερντογαν .
      Πειτε στους Ελληνες οτι δωσατε το μισο Αιγαιο στους τουρκους,γιατι κρυβεστε?????
      Αυτα θα δει ο ερντογαν και θα αρχισει τις μαλακιες με τις μειονοτητες,αλλα και εσεις οι πολιτικοι στο κολπο εισαστε.και τα καναλια το ιδιο,αποκρυπτουν παρα πολες παρανομιες,ζωοκλοπες,βιασμους ιδιως μεσα στα χοτ σποτ,ξυλοδαρμους,διακινηση ναρκωτικων και αλλα, των λαθρο,για να μην ξεσηκωθει ο Ελληνας.Ετσι τους λενε τα αφεντικα τους οι πολιτικοι.
      Οπως λεει και ενας αναγνωστης μονο με αυτοδικια βγαζεις ακρη.Τα εχει ζησει καθε παραμελημενο χωριο αυτα και με αλβανους και ρομα μπαινουν κλεβουν.Φανταστειτε τοσο καιρο τι τραβαει ο κοσμος στα νησια με δαυτους και τι εχουμε να αντιμετωπισουμε και οι υπολοιποι.
      Καλεις αστυνομια παιρνει αποτυπωματα και σου παιρνει και 100€ για μυνηση κατα αγνωστου,και οι κλεφτες μονο και μονο τη πορτα που εσπασαν θελεις ενα 200αρι€.
      Δεν βλεπω πουθενα σε κανενα καναλι να κανουν ρεπορταζ στο καθε νησι υποδοχης λαθρο πως ειναι η καθημερινοτητα των Ελληνων.Ακρα μυστικοτητα .Και πανω εκει στον Εβρο.
      Μακελειο πρεπει να κανεις ρεπορταζ και να τα παιζεις στο σαιτ.

    6. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ θα μεινουν καποια υλικα……συμβολαο με airbnb τους κανατε????

    7. Τον γελοιοποίησε τον Παυλόπουλο. Έχασε τα λόγια του!
      Αυτοί οι “δημοσιογράφοι” φταίνε, για να κτίσουν τις βίλες τους υποστηρίζουν ότι πρέπει, ότι πουλάει.
      Αύριο ο ίδιος θα κλαίει όταν θα πιάνουν με μολότοφ τους φίλους του στον σύριζα.

    8. Χωριστά οι Αφρικανοί , χωριστά οι Ιρακινοί , χωριστά οι Αφγανοί , κάθε φυλή δεν θέλει τις άλλες φυλές .
      Εμάς μας ρώτησαν αν θελουμε να ζήσουμε με όλες τις φυλές των νεγροειδων απορριματων του ισλαμικού τρίτου κόσμου ;;;;;;;;;;;;;
      Αυτοί επιτρέπεται να είναι ρατσιστές Ενώ εμείς όχι;;;;;;;;

    9. Κιχ απο κανενα ελληνα πολιτη.εννοώ απ’αυτούς που ψήφισαν ξανα ενα απτα γνωστα κομματα.αχνα μην βγάλετε.εφοσον δεν σας ενδιαφέρει η πατριδα αλλα σας ενδιαφέρει το προσωπικό συμφέρον σας καθίστε να τα απολαμβάνετε τωρα.συριζα ψηφίσατε και μετα νδ.παρτε τα…..γιατι?μπας και μας βολεψει ο μπαρμπας στο δημοσιο και παρουμε καμια ψοροδεκαρα.φυσικα να λεμε οτι εχουμε και εναν μπαρμπα γνωστο.αυτα….και ακομα αρχη ειναι.

    10. ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΤΙΣ ΑΜΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ! ΟΛΗ Η ΑΡΑΠΙΑ, Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    11. Πλήρωσες λιπάσματα, σκαψίματα, οργώματα, κλαδέματα, δακοκτονία ίσως και ποτίσματα, ένα σκασμό φόρους και για τον επόμενο χρόνο, και περιμένεις να απλώσεις πανιά, να ραβδίσεις, να πας ελαιουργείο και να πουλήσεις. Και ξαφνικά έρχεται ο λαθροκαταπατητής και σου λέει χτίζω σπίτι στο χωράφι σου…Ποιά η λύση; Παίρνεις το όπλο και τελειώνει η υπόθεση. Στην Αγγλία φωνάζεις την αστυνομία και τους πετάει έξω δεν πάει να είναι ποιοί. Άσε που τους λαθρομετανάστες εκεί τους βάζουν σε κλειστά κέντρα κράτησεις σαν φυλακές για απέλαση, όσοι τους φιλοξενούν διώκονται από τον νόμο και η αστυνομία ψάχνει μέχρι και με θερμοκάμερες. Στην Ελλάδα έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μόνη λύση η αυτοδικία.

    12. Σκεφτομαι αν κανενας ελληνας φουκαρας που εχασε το σπιτι του, πηγαινε να φτιαξει μια παραγκα για να βαλει το κεφαλι του μεσα… … σε ποση ωρα αραγε θα τον “παγκλαρωναν ” για καταπατηση…Αλλα αν εχεις δερμα γυφτου και συμπεριφορα γυφτου ολα ειναι ανοιχτα …διαλεγεις και παιρνεις …θελεις να εισαι μεσα στη πρασιναδα…γουσταρεις παραθαλασσια κολπα….απο ολα εχει ο μπαξες του ελαδισταν…Αλλα μονο για μαυριδερους , οποτε ολοι απο αυριο σολαριουμ….ΥΣ:Και για να τελειωνει η πλακα..Μια ειναι η λυση και οχι δεν ειναι να τους παρουν σπιτι τους η μαιμου “ανθρωπιστες του κ@λου συριζα” αλλα απο μια καραμπινα ο καθενας και ολοι να βγουν παγανια απο εναν να φανε καθαρισαν μια και καλη…Και αν δεν γινει τωρα αυτο θα γινει θελετε δεν θελετε στο αμεσο μελλον και τοτε δεν θα τους φαμε αλλα θα μας φανε….Και οχι αυτο δεν ειναι σεναριο ταινιας αλλα σκληρη πραγματικοτητα….

    13. Αγαπητέ Στέφανε,

      Όπως Λέει και ο Κάτοικος στο Βίντεο: Δεν Σέβονται Τίποτε, Δεν Λογαριάζουν Τίποτε, Μαχαιρώνονται, …

      Και Μετά Μιλούν για Ομαλή Ενσωμάτωση στην Κοινωνία. Ποιόν Κοροιδεύουν;

      Με Αυτά που Κάνει η ΝΔ στο Λαθρο-Μεταναστευτικό, ας Γνωρίζει για Όποια Κοινωνική Αναταραχή Προκληθεί στην Ελλάδα, θα Έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ.

      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Είναι πια Κυβέρνηση, που Σαφέστατα και Αποτελούσε Πρόβλημα. Η ΝΔ Προεκλογικά ΔΕΝ Υποσχέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ από Αυτά που Κάνει στο Λαθρο-Μεταναστευτικό, το να Συνεχίζει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ, Αυτό θα Έχει και τις Ανάλογες Συνέπειες !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Βλεπω πως συμμορφωθηκες Αγγελε απο το Καφε-Μιλανο της Ομονοιας.Καλλιο αργα παρα ποτε.
        Ειμαι πλεον εφησυψασμενη που ενας μορφωμενος ανθρωπος βρηκε το φως του.Ευγε,τι αλλο να πω?

        1. Αυτό που Είπα Μαριάνθη Ότι η ΝΔ θα Έχει την Απόλυτη Ευθύνη, Διότι Τώρα Εκείνη Είναι Κυβέρνηση και Ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Κάνει το Ίδιο ΛΑΘΟΣ με το ΣΥΡΙΖΑ, που Έκανε την Αρχή, για Ότι Συμβαίνει Σήμερα στο Λαθρο-Μεταναστευτικό !!!

          Το αν η ΝΔ Οδηγηθει σε Εκλογές το 2020 Εξαιτίας του Μετανστευτικού, ΔΕΝ Σημαίνει σε Καμία Περίπτωση
          Ότι θα Επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά Τελείωσαν !!! Ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι πια ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!

          Ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λάθος του ΣΥΡΙΖΑ:

          1. Νο Καθολικό Άνοιγμα των Συνόρων
          2 .Να Θεωρεί Όλους Αυτούς που Έρχονται στην Ελλάδα ως Πρόσφυγες, Ενώ Είναι Λαθρο-Εισβολείς
          3. Η Ανοχή στην Ατιμωρησία σε ΡΟΜΑ και Λαθρο-Μετανάστες για τις Εγκληματικές Πράξεις τους
          4. Η Συμφωνία των Πρεσπών
          5. Η Υπερ-Φορολόγηση των Ελλήνων για να Κάνει Επιδοματική Πολιτική για τους ΡΟΜΑ και τους Λαθρο-Μετανάστες

          Και ΜΗΝ Ξεχνάς Ότι Από τις Επόμενες Κιόλας Εκλογές, Ψηφίζουμε Ξανά, Επιτέλους, και οι Έλληνες του Εξωτερικού. Από Όσο Είμαι σε Θέση να Γνωρίζω, από Άλλα Παιδιά και Φίλους που Ζουν και Εργάζονται στο Εξωτερικό, Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Είναι από τις Προτιμήσεις.

          Άγγελος από Μιλάνο

    14. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ……ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ………………..

    15. ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ…ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ??? ΧΑΧΑΧΑ

    16. Εχεις και κατι προοδευτικους φιλελεδες, σαν τον Λαζοπουλο που λενε “και τι ειναι η πατριδα τσιφλικι σας, για να θελετε κλειστα τα συνορα”( οι χαχολοι απο κατω χειροκροτουσαν). Που εισαι τωρα ρε Λακη που η πετριδα μου γινεται τσιφλικι λαθραιων?

    17. ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙ@ ΜΑΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΊΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΑ ΚΈΝΤΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΤΎΠΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ Κ 1% ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΣΟΣΤΌ, ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ;

    18. το δημοκρατικο τοξο καταφερε την χωρα να την κανει ενα απεραντο πορνειο μα καθε λογης σκουπιδια φατε δημοκρατικο τοξο τωρα και μην βγαλετε αχνα δεν σας αρεσαν οι αλλοι ΧΑ θελατε τους γερμανοδουλοπροδοτες απο παπου προς παππου

    19. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ..
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΙΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΣΦΑΓΕΣ.

      ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ …ΨΟΦΟ

    20. Καταντησαν την χωρα ενα κ@λοχανιο, που οι παρεισακτοι κανουν οτι θελουν!!!!!!! Οσο για την Κα του ρεπορταζ που δειχνει τις σκηνες και ειναι λαλιστατη, οτι οι σκηνες ειναι απο….χαρτονι και κλαψουριζει ροτοντας κανει κρυο το βραδυ και δειχνει τα παιδακια για να προκαλεσει την συμπαθεια του κοσμου και τριχες κατσαρες, μιλαμε για ενα αθλιο δελτιο!!!!!!!! Παρτους στο σπιτι σου Κμου να τους ζεστανεις, αφου κοπτεσαι τοσο για τους λαθρο!!!!!!!! Για τους αστεγους Ελληνες δεν πηγες ποτε να κανεις ρεπορταζ παλιοπροβατινα!!!!!!!!!!

    21. Οι έλληνες πριν από κάποιους μήνες αποφάσισαν, ψηφίζοντας κάποια κόμματα, Η πλειοψηφία των ελλήνων που ψήφισε αυτά τα κόμματα είναι συνυπεύθυνη για αυτή τη κατάντια. Τα παραμυθάκια των φαύλων ψηφοφόρων ,Του τύπου τα κόμματα που ψήφισαμε μας πρόδωσαν, Να τα πουλήσουν αλλου.

    22. αααααααααααααα θα ερθω και εγω απο την αυστραλια, δεν εχω ελληνικο διαβατηριο ειμαι μελαμψη και μαλλον θα περασω για μεταναστρια……αααααααααααααααα η καλυτερη ευκαιρια τωρα…….. αριστα…… θα ερθω……………

    23. ΚΑΙ τις μπάλες μέσα!! Βεντούζα βεντούζα Ελληνέζοι!!!

    Comments are closed.