ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡ@ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    χειροπεδες

    Σοκ προκαλεί η είδηση της αστυφύλακα στα Τρίκαλα ο οποίος φέρεται να ασελγούσε στην μόλις τεσσάρων χρόνων κόρη του.

    Η σύλληψη του αστυνομικού έγινε από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.

    Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ, είχαν στα χέρια τους καταγγελία από την πρώην σύζυγο του αστυφύλακα και έτσι μετά από σχετικό ένταλμα , έφτασαν στη σύλληψη του.

    Συγκεκριμένα κατηγορείται για «αποπλάνηση παιδιών» και «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών».

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 και 345 του Ποινικού Κώδικα

    Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

    Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πρωην συζυγος καταλαβαμε. Ψευδες καταγγελιες κολπα γυναικων. το μοναδικο οπλο εκδικησης … καποτε ηταν οι καταγγελιες οτι ο αντρας ηταν αδερφη τωρα αρχισαμε αυτα. Ολοι ξαφνικα γινανε παιδεραστες. και μαλιστα αρρβστημενα μυαλα. οσο για μερικους που λενε εδω μεσα για φωτιες κτλ να μαζευτουν λιγο γιατι αν αυτο το φαινομενο πεσει στο σπιτι τους τοτε δεν θα ξαναμιλανε. Εχω γνωστο που ταλαιπωρηθηκε με ψευδες καταγγελιες 9 χρονια και ξεφτιληστηκε και ο ανθρωπος αυτος αθωωθηκε και κατερευσε το σαθρο κατηγορητηριο σε μια δικη 11 ωρων. Μην ανοιγετε το στομα σας και κρινετε αδικα ειναι αμαρτια και μαλιστα η χειροτερη ολων χωρις να ξερετε τι εχει συμβει. και επαναλαμβανω το πρωην λεει παρα πολλα σε τετοιες περιπτωσεις

    2. Θεωρώ ότι το παιδί τα φαντάστηκε όλα. Βρίθει η φαντασία τους σε αυτήν την ηλικία…

    3. και αστυνομικος και εν ενεργεια και ναρκομανης η υπηρεσια δεν τον ειχε παρει χαμπαρι οτι ειναι πρεζονι ; και αυτος ο ανθρωπος ελεγχε πολιτες . Ντροπιαζει ολη την αστυνομια εν τελει εχουν δικιο οι πολιτες που διαφωνουν με τις συμπεριφορες καποιων αστυνομικων μαλλον σε μαστουρια θα ειχαν πεσει

    4. Ψυχολογικά εντεταικά τεστ για κάθε αστυνόμο τόσο κατά την είσοδο στο σώμα όσο και κατά την διάρκεια της θητείας. Είναι μεγάλη ξεφτίλα τέτοια υποκείμενα να υπηρετούν στο σώμα.

    5. Κόψτε του τα αρχιδια. Μόνο έτσι. Γιατί δικαιοσύνη 0.

    6. Αν ειναι απο “πρωην συζυγο” η καταγγελια,κρατατε μικρο καλαθι.Πολλες φορες οι “πρωην συζυγοι” κανουν καταγγελιες τετοιου τυπου και δασκαλευουν ακομα και τα κακομοιρα παιδακια να λενε οτι τα κακοποιουσε ο πατερας,προκειμενου η να αυξηθει η διατροφη η να παρουν την αποκλειστικη επιμελεια του παιδιου.Εχει συμβει πολλες φορες.

    7. Μπράβο στη γυναίκα του που τον κατήγγειλε. Δεν είναι γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών αλλά με πρόσωπο α’ βαθμού συγγενείας!!

    8. Χριστέ μου τι περιμένεις πια για να επέμβεις πες μας.Ιδού ο ανώμαλος.
      Σε τέσσερα ετών μωράκι ασέλγησε.
      Θεε μου κάνε κάτι ο κόσμος έχει τρελαθεί.Βαλτε αυτό τον πούστη φωτιά με πετρέλαιο και κάψτε τον.

    9. όταν η καταγγελία είναι από νυν ή πρώην σύζυγο είναι μεγάλη η πιθανότητα να είναι ψέμματα και να είναι οικονομικά στην μέση, εν τω μεταξύ σπεύδουν να δημοσιοποιήσουν στοιχεία και φωτογραφίες όταν είναι Έλληνας αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει να του αποκαθιστούν την αξιοπρέπεια όταν αποδεικνύεται στο δικαστήριο ότι ήταν φάβα η καταγγελία

    Comments are closed.