ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: OXHMA ΜΕ “ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ” ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ KAI TO EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ “ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ” ΤΟΥΣ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ – ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ – ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ekav-768x576

    Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής (01.09.2019) έξω από το ξενοδοχείο AEGEAN MELATHRON στη Καλλιθέα Χαλκιδικής.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ένα όχημα το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε ένα ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους!

    Από την παράσυρση έχασε την ζωή του ο 55 ετών άνδρας από την Αγγλία, ενώ η σύζυγός του σώθηκε με τραυματισμούς στα άνω και κάτω άκρα. Τα παιδιά για καλή τους τύχη, μέσα στην τραγωδία που διαδραματίστηκε, είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο πριν τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την τραυματία και το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Σε λίγη ώρα η γυναίκα τραυματίας αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πολυγύρου για περαιτέρω εξετάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καλά ρε π@στη μου όλοι καυλ@μενοι είναι και την έχουν δει οδηγάρες!?

    2. Η ατιμωρησία και η έλλειψη αστυνόμευσης καλλιέργησαν εδώ στην χώρα μας ό,τι πιο κτηνώδες κρύβει ο άνθρωπος. Ποτέ πριν δεν υπήρχε τόσο έγκλημα, τόση σχιζοφρένεια σ’ αυτόν τον τόπο. Τα τελευταία χρόνια χορτάσαμε από δολοφονίες, ληστείες, θανάτους για δέκα ευρώ, τροχαία θανατηφόρα από παλιάνθρωπους οδηγούς που ξέρουν ότι μπορούν να είναι δημόσιοι κίνδυνοι στους δρόμους χωρίς τιμωρία.

    3. Αν ήταν με ντάτσουν ήταν Χαλκιδικιώτης, αν ήταν με κούρσα Σαλονκιός, αν είχε ακριβό αυτοκίνητο πάτε να τον βρείτε στο πανόραμα !!!

    4. Η καλύτερη διαφημιση για τουρισμό επιπέδου στο γραικυλιστάν μας…
      Δεν είναι στραβός γυαλός… στραβά αρμενίζουμε όλοι μας…
      και οι πολίτες και η εξουσίες μας!

    5. Η καλύτερη διαφημιση για τουρισμό επιπέδου στο γραικυλιστάν μας…

    6. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΠ…

    Comments are closed.