20/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! “ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ” – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nikaia

    Αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, συγκλονίζουν με τις περιγραφές τους.

    Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα -η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα- συνειδητοποίησε ότι γίνεται έλεγχος της Αστυνομίας.

    Θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο, η 50χρονη με καταγωγή από την Αρμενία, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και πήδηξε στο κενό.

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς περιγράφουν οι μάρτυρες τις τραγικές αυτές στιγμές:

    Από την πτώση της, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και φέροντας πολλαπλά κατάγματα οδηγήθηκε στα Επείγοντα.

    Σύμφωνα με τον Alpha, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της και της έδωσαν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

    Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Γεωργόπουλο, ο τραυματισμός της ήταν αυτός που επέφερε και το θάνατό της.

    «Έχει δοθεί εντολή να γίνει ιατροδικαστή εξέταση αλλά και κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Έρευνα», συμπλήρωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. AΔιαφορία, αναισθησια, αποκτήνωση. Τα κύρια συστατικά της ελληνικής κοινωνιας σημερα. Και που, εχουμε ακομα προς το αμερικανικο νεοφιλελευθερισμο!!!

    2. οταν οι ασθενεις χρειαζονται φροντιδα και οι οικογενειες ζουν μεσα στην φτωχεια λογικο να καταφευγουν στις μη νομιμες αποκλειστικες γι αυτο μη κρίνεται ελαφρα την καρδια εξυπνακηδες

    3. ρε είστε μαλάκες και φαίνεστε πλέον.

      Σε αυτό το μπουρδελοσύστημα υγείας ποιός έχει να πληρώσει απλκλειστικές “νόμιμες” που ζητάνε 5πλάσια για να τ αρπάξουνε όπως όλοι οι δημόσιο;

      Και το ξεφτιλισμένο προσωπικό των νοσοκομειων όπως είναι και “πανελληνίως” γνωστό….μονίμως προκλητικά “εξαφανισμένοι” λουφαδόροι.

      Προσβλητική συμπεριφορά και πουτανιά με το φακελλάκι γιατί ειναι οι “επίσημοι” ….απόφοιτοι;

      πεταχτήκατε οι βαλτοί, να τα διαστρεβλώσετε όλα πουτανάκια. Αν η συγκεκριμένη ανήκε σε…”μαφία” δεν θα είχε ανάγκη να πηδάει από ορόφους. Είστε ηλίθιοι μαφιόζοι με περικεφαλαία και φαινεσται πλέον, σαν γύφτικα σκεπάρνια με τα αφεντικά σας που με τις συμμορίες του 15% βαφτίζονται “δημοκρατικές κυβερνήσεις”.

      Ελλάς συμμοριτών και πουστροδημοσίων

    4. ηθικος αυτουργος? συμμορια τσιπρα. κριμα

      1. Ηθικός αυτουργός είναι η διορισμένη από την ηγεσία του Υ.Υ. φασιστική διοίκηση που τρομοκρατεί τους εργαζομένους

    5. Δεν εκλεβε ρε μεγαλε…δουλευε παρανομα νομιμα αδιαφορο.Που ειναι οι ελληνιδες????.ξεχασα ….πασαρελα στις παραλιες.

      1. εισφορές, φόρους και δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια ΙΕΚ. Οπότε προφανώς σιτιζόταν από το εγγυημένο εισόδημα κάνοντας μηδενική φορολογική δήλωση. Η Ελληνίδα νοσοκόμα αν ζητήσει τα ένσημα και έναν κανονικό μισθό η τιμή πάει το τριπλάσιο από την παράνομη αλλοδαπή. Υποτίθεται ότι οι “αγώνες του λαού” γίνανε για να έχει ο εργάτης περίθαλψη και σοβαρό μισθό, αλλά τότε τα “αφεντικά” φέρανε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθραίους να δουλεύουν τζάμπα εις βάρος του κράτους. Ξέρω πολλές Ελληνίδες νοσηλεύτριες που δεν πρόκειται ποτέ κανείς να τις προσλάβει, ακόμα και μαύρα σαν την αλλοδαπή να θέλει, κανείς δεν την εμπιστεύεται, η αλλοδαπή φοβάται μην την απελάσουν και τέτοια, σαν τις πουτάνες από το σοβιετικό μπλοκ που τους κράταγε ο νταβατζής τα διαβατήρια και τις εκβίαζε.

    6. Γεμάτα τα Ελληνικά νοσοκομεία του φασίστα Πολάκη· από αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες.Έτσι είναι όλοι τους οι παράνομοι αλλιδαποί. Σαλταδόροι και αρπαχτικά. Προχθές Πακιστσνός παράνομος μετανάστης κυριολεκτικά πήδηξε πάνω από δύο ανθρώπους προκειμένου να αποφύγει τον ελεγκτή στο λεωφορείο.Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παράνομων αποκλειστικών που το ελέγχει η Αλβανική η Βουλγαρική και η Γεωργιανή μαφία.Πήρε τελικά αυτό που της άξιζε.

    Comments are closed.