ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!! ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ BILIM 2 ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… ΚΟΙΤΑΜΕ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ [ΧΑΡΤΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    odtu-bilim-2-gemisi-1622642-1170x658

    Μόλις 12,9 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές της Ρόδου και εντός της Ελληνικής ΑΟΖ, βρίσκεται αυτή την ώρα το τουρκικό ερευνητικό Bilim 2 που εστάλη από τον Ερντογάν ως απάντηση στο Nautical Geo. Η απίστευτη τουρκική πρόκληση έρχεται λίγα 24ωρα μετά την απίστευτη τουρκική δήλωση, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει την άδεια από την Τουρκία για να διεξάγει έρευνες.

    Κι όμως για μία ακόμη φορά, η Ελλάδα απλά “κοιτάει” με σκάφη του ΠΝ και του Λιμενικού σε ασφαλή απόσταση με τους αξιωματικούς μας να παρακολουθούν αμέτοχοι μία ακόμα κατάφορη παραβίαση των ελληνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

    Αντιθέτως το Bilim 2 συνοδεύεται από φρεγάτες με αποτέλεσμα ανενόχλητοι οι Τούρκοι να δημιουργούν τετελεσμένα. Ο Μητσοτάκης φυσικά άφαντος παρά το γεγονός ότι παρανόμως οι Τούρκοι εξέδωσαν νωρίτερα Navtex σε περιοχή δικαιοδοσίας του υδρογραφικού σταθμού του Ηρακλείου.

    Δείτε στον παρακάτω χάρτη που βρίσκεται το Bilim 2 αυτή τη στιγμή (ώρα 20:01):

    φδφδφδφ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τα κοπρόσκυλα της ΝεοΔουλάρας, έχουν σοβαρότερα θέματα. Έστειλαν την Μηχαηλίδου, σε επιχειρηματικό συνέδριο για την «διαφορετικότητα». Όπου «διαφορετικότητα», βάλε κραγμένες, ξεφωνημένες και ξεχειλωμένες πισωκίνητες.
      Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των παιδεραστών, των πισωγλέντηδων και όλων των ανώμαλων.

    2. Αφήστε τον τον Κούλη ασχολείται με τις σύριγγες των εμβολίων εδώ και 2 χρόνια

    3. Το πήρε ο Λεβάντες και το πήγε στην Ρόδο

    4. Ρε και ποιος να πάει να πολεμήσει αφού γίναμε αυτόχθονο όλοι μας εάν δεν ήταν οι αρβανίττες Ελλάδα δεν θα βλέπατε μέχρι εδώ ανάθεμα τον εμφύλιο που έριξαν καθολικών ορθοδόξων όχι μουσουλμάνων που πέρασαν

    5. Ανίκανοι στρατιωτικοί,μας τους πλασάρουν για κομαντα και το μόνο μέλημα τους είναι η παραμονή για να πάρουν μεγαλύτερο εφάπαξ.Ανικανοι πολιτικοί που η διπλωματία είναι άγνωστη λέξη και ο όρος αντίδραση φαντάζει στο μυαλό τους σύνθημα προεκλογικής εκστρατείας.Αυτους ψηφίσανε αυτούς μας φόρεσε η singular logic ,λουστητε τους

    6. Αυτο θα πει να εισαι μια ζωη κακομοιρος και φοβικος και να αφηνεις τους Τουρκους να..αλωνιζουν μεσα στα Ελληνικα χωρικα υδατα!!!!!! Μπλεξαμε με καραγκιοζηδες!!!!!! Ηθελα να ηξερα τι πληρωνει τοσα εκατομμυρια για Rafal και για φρεγατες Belhara, αφου φοβουνται και την σκια τους!!!!! Αλλα μπορει να τις θελουν τις φρεγατες για να πηγαινουν για.. ψαρεμα!!!!!!!

    7. Τι μου παραγγελνει φρεγατες και κορβετες τοτε για ποιο λογο?

    8. ouuuuuuuuσσσσστττ ρεεεε
      Γαμιεσαι κουλααααα
      ρεεεεεεεε ουυυυυυσσσστττ

    9. όλα τα άλλα κοπρόσκυλα του κερατά πολιτικάντηδες της βουλής τί κάνουν;;;;;; ένα κοπρόσκυλο από αυτά δεν θα πάρει θέση επιτέλους για τον ξεφτιλισμό της φασιστο-κυβέρνηση του αρρωστημένου μητσοτάκη;;; αϊ και στο διάλα όλοι τους.

    Comments are closed.