ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΛΟΪΖΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μυρσίνης Λοϊζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ , ήρθαν στο φως παλαιότερες απαράδεκτες δηλώσεις της σχετικά με τα θύματα των τρομοκρατικών ενεργειών.

    Ωστόσο, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο πληροφορίες οι οποίες αν επιβεβαιωθούν εγείρουν μείζον ζήτημα για την υποψηφία ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μυρσίνη Λοϊζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών.

    Οι ίδιες πηγές  αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κ. Λοϊζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης. Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωκάλπες αφού στις 14 Μαϊου έχει προσδιοριστεί νέα δίκη της για χρέη προς το Δημόσιο.

    Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, , το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η ξεφτιλισμενη Χολαργιωτισσα που δρεπει εκ πεποιθησεως σαν αναφαιρετο δικαιωμα της την συνταξη της νεκρης μητερας της.
      που απασχολει ωσαν αποικιοκρατης τρεις !!! Φιλιπινεζες υπηρετριες που πουλαει αριστεραντζα και επανασταση στα χαιβανια και που επαγγελεται κορη του Μανου
      αυτα προς γνωση και συμμορφωση για τις εκλογες που πλησιαζουν σε ολους τους οψιμους επαναστατες

    2. Ποση βρωμα ρε παιδια στον συριζα,ξεχειλησε ο βοθρος

    3. ο Τσίπρας πρέπει να την σουτάρει εδώ και τώρα,όχι μόνο επειδή έπαιρνε την σύνταξη της πεθαμένης μάνας της,αλλά κυρίως επειδή τα δόντια της είναι υπερβολικά λευκά για Συριζαία

      1. Όλοι οι καριόληδες μια εταιρία. Σάπια ηλικία και αδυναμία.

    4. Δυστηχως για ολους μασ δεν υπαρχει ενναλακτικη λυση.
      αν υπηρχε θα ειχε 2 βασικα πραγματα στην ατζεντα του να πραγματοποιεισει αμεσα
      1)Πιστοποιητικα φυλετικης καθαροτητας να δουμε ποιοι ειναι πραγματικοι Ελληνες και ποιοι ειναι μουλοι.
      2) θα εβγαζε την Μασωνια εκτος νομου

      υπαρχει κανενα? ουτε για πλακα δεν μπορουν να τα πουν αυτα γιατι ειναι παραγκες μασωνικες .

    5. Τσιπρα να χαιρεσαι τις ασπιλες και αμολυντες χαμουρες που εβαλες υποψηφιες.Σε περιμενει πατος κατω απο το βαρελι.

      1. …το ηθικό πλεονέκτημα της φασιστεράς!!!

    6. Μα είναι ανύπαντρη θυγατέρα. Τη δικαιούται

    7. ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Α Ι Σ Χ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.