ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 4 ΣΤΟ 13033

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Νέα μέτρα πριν εφαρμοστούν τα αμέσως προγούμενα αναγγέλει η κυβέρνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα ετοιμάζεται η… διαγραφή της επιλογής 4 από τα SMS που αποστέλλουν οι πολίτες για να λάβουν άδεια κυκλοφορίας και αφορά εκτός από τη συνοδεία των μαθητών στα σχολεία, την κίνηση για παροχή βοηθείας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη π.χ ηλικιωμένους.

    Δηλαδή θα έχουν σοβαρό πρόβλημα να επισκεφτούν τους γονείς τους οι οποίοι λόγω ηλικίας πιθανότατα θα έχουν προβλήματα υγείας και πέραν αυτού έχουν ανάγκη να βλέπουν τα παιδιά τους.

    Για να το κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο. Οι γονείς μας που έχουν πρόβλημα υγείας, θα πεθαίνουν αβοήθητοι αφού ο Χαρδαλιάς και η παρέα του θα απαγορεύουν να τους βοηθήσουμε!!!!!

    Επίσης τα σουπερμάρκετ θα κλείνουν στις 20:30 από τη Δευτέρα και την Κυριακή δεν θα ανοίξουν, είπε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης.

    Αυτή τη στιγμή η ροή είναι φυσιολογική και υπάρχει επάρκεια δεν υπάρχει λόγος για να ανοίξουν την Κυριακή, είπε ο κ. Παπαθανάσης και διευκρίνισε πως σήμερα και αύριο θα λειτουργήσουν μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο κανονικά μέχρι τις 20:00.

    Το μέτρο θα ισχύσει κατά τη διάρκεια του λοκντάουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Μια μηνυσουλα για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση, οτι π.χ η γιαγια δεν πηρε τα φαρμακα της, ή οτι ο παππους δεν πηρε το οξυγονο του, και με ενα εμπειρο δικηγορο, δε θα ηταν ασχημη. Τι, δε γινεται; Εδω βγαλανε τα χαστουκια της Χρυσης Αυγης αποπειρα ανθρωποκτονιας. Και τους τρεχεις, και το γουρλοματη και το μοσχαροκεφαλο…

    2. μόκο προβατα υπακούτε το μποσσσσ ειναι για καλο σας βρε

    3. Γραφεις χαρτι Β1 (οχι μηνυμα, γιατι θα φαινεται οτι καθε μερα βγαινεις για λογους υγειας), και πας. Αν σε σταματησουν και εχουν το θρασος να σε γραψουν, τους κανεις ρομπα σε καναλια και ραδιοφωνα, και κοπανας και μια ενσταση για το προστιμο. Δεν τη γλυτωνουν με τιποτα οι χαμουρες…

    4. Kαι σιγά μη ρωτήσω τον Μητσοτάκη αν θα πρέπει να πάω για παροχή βοήθειας στη μητέρα μου, που είναι ηλικιωμένη. Δεν θα φτάσουμε και μέχρι εκεί !

    5. ποια νεολαια ρε θα παει στον πολεμο??????????
      αμα γινει πολεμος θα πλημμυρισουν οι θαλασσες και τα ποταμια απο δακρυα…
      που τις βρισκεις αυτες τις αρλουμπες και τι λες???????
      πανες δεν θα προλαβαινουμε να σας αλλαξουμε εσενα και την νεολαια ρε βλακα

    6. Η Ελλάδα δυστυχώς είναι χώρα γερόντων.
      Επίσης, καλώς (η κακώς για την ΝΤΠ) η έννοια της οικογένειας είναι ακόμα ισχυρή στην Ελλάδα.
      Υπάρχουν ένα σωρό φοβισμένα γεροντάκια κλεισμένα από το προηγούμενο lock-down, που περιμένουν όλα τους τα ψώνια από τα παιδιά τους.
      Ειδικά για τα ψώνια, κάποιος πρέπει και να τους τα απολυμαίνει σωστά, πριν τα βάλουν μέσα στα ψυγεία τους. Έχασα πρόσφατα δικό μου άνθρωπο από COVID-19 που παρ’ όλο που ήταν επιβεβαιωμένα (από γιατρό, αστυνομία και γείτονες) αποκλεισμένο πάνω από 1 χρόνο, κόλλησε από τα ψώνια που πήγαιναν με delivery.
      Πέραν αυτού, άλλοι θέλουν ενέσεις και άλλοι θέλουν διάφορες δουλειές στο σπίτι (βρύσες που στάζουν, μια λάμπα καμένη, ένα πορτατίφ που δεν δουλεύει, μιά ασφάλεια που έπεσε) ή ακόμα απλά έστω να δουν το παιδί τους να τους δείχνει με τον τρόπο του, μην φοβάστε είμαι εδώ εγώ για σας, όπως ήσασταν για μένα όταν ήμουν μικρός.
      Επιπλέον με τα νέα συστήματα, οι υπεύθυνες δηλώσεις μέσω gov.gr και οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω E-banking, απαιτούν λήψη κωδικών στα κινητά τους. Οι περισσότεροι γέροι με το ζόρι βλέπουν τα μεγάλα νούμερα ή ακόμα περισσότερο έχουν απλώς προαπομνημονευμένες κλήσεις στα κινητά τους. Είναι αδύνατον να δουν κωδικούς και να στους πούνε εγκαίρως. Δοκιμασμένο ένα σωρό φορές αυτό.
      ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΠ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;;;
      ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΛΟΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ.
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    7. Πιο συντομα βλεπω να εκπληρωνεται οι Προφητεια:
      “…ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες!”

    8. Ο εξόφθαλμος επαναλαμβάνει σάν γνήσιος γερμανοτσολιάς τήν “ευθανασία” τών Γερμανών στόν 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.Εστελναν τούς ανάπηρους καί ολους τούς ανθρώπους οί οποίοι κατά τήν γνώμη τους ήταν “ανάξιοι ζωής”
      στίς κάμερες τών αερίων.
      Γιάννης Λάκων

    9. Γέρο πάρτο αλλιώς. Θα βρεις.
      Οι μόνοι που έχουν θέμα με τον ιό είναι οι γέροι και βασικά οι γέροι με θέματα υγείας. Όσοι έχουν πεθάνει είναι μεγάλης ηλικίας και πολλοί από αυτούς με το 1 πόδι στον τάφο. Οι νέοι και να κολλήσουν δε τρέχει κάτι.
      Πάρε τώρα μια ανάσα και σκέψου σε ποιους πρέπει να απαγορευτεί η κυκλοφορία

    10. Όπως είναι η νεολαία η σημερινή μάλλον θα κουράσουν να μαμά νε οι Τούρκοι. Πολεμήστε τις κλανιας.

    11. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα γεροντια τα αμαρτήματα τους που ψήφιζαν 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ και νδ

      1. συριζοτρολ αντε χασου μαστουρακο αριστερε τησ συμφορας ψευτοροκα

    12. Αλητεία της εξουσίας, παλιανθρωπιά Μητσοτάκη.

    13. Να απαγόρευση την μετακίνηση 15 ετών εως25 όλο το 24ωρο. Αυτά είναι που μεταδίδουν τον θάνατο. Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό τότε θα πρέπει να περιμένουμε την κατάντια της Ιταλίας.

      1. ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΟΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ;

        1. χαχαχαχα, τι θα κάνει η νεολαία; Με την διδασκαλία αριστεριστικης φιλοσοφίας απο τα.. δημοτικά και με σταθερή την καλλιέργεια αντεθνικής συνείδησης κακομοίρη, ούτε καν θα σηκώσουν το βλέμμα απο το κινητό τους. Αϊντε που νομίζετε οτι είστε και έξυπνοι. Και μάθε να γράφεις στην γλώσσα σου ρε. Ελεος με τα κεφαλαία ολοι σας ρε… μπατριώτες της φακής, που δεν ξέρετε καν την γλώσσα σας. Ουστ.

          1. ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ

            1. Ενω εσυ σαν γνησιος απογονος του Πλατωνα …………..

      2. Μην αγχώνεσαι εδω δεν καίμε τους νεκρούς οπως εκεί που θα μπορούσαν να είναι και άδεια τα φέρετρα…. θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουμε τόσους….

      3. Μαλακίες λες. Σουηδία πρέπει να γίνουμε.

    14. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

      ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΚΟΣΙΩΝΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΡΟΙΤΕΡ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, ΚΛΠ.

      ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ.
      ΜΙΑ ΡΙΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.

      ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΟΤΕ!!!!!

      1. Κάποιοι θα σε πουν υπερβολικό, κι όμως αυτό που έγραψες μπορεί να συμβεί αν ο λαός βγει στους δρόμους και απαιτήσει επιτέλους δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα που έχει καταντήσει πλέον και με τη βούλα χειρότερη κι από Κολομβία. Κουμάντο κάνουν μια χούφτα λεφτάδες με μαριονέτες πολιτικούς και σφουγγοκωλάριους δημοσιογράφους.

    Comments are closed.