ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΕ ΓΙΑ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ! ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Η ΧΩΡΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

    Κοινοποίηση:
    ΡΕΥΜΑ

    Εν όψει του πολύ δύσκολου χειμώνα που έρχεται πανευρωπαϊκά και με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται, οι ελληνικές ρυθμιστικές αρχές θέτουν επί τάπητος κάθε πιθανό σενάριο σε ό,τι αφορά την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας μας.

    Τα πιο δυσοίωνα σενάρια, που δυστυχώς δεν είναι και τα πιο απίθανα, προβλέπουν ακόμα και εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περίπτωση που η Ρωσία κόψει εντελώς τη ροή του φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Turk Stream, μιας και πλέον θεωρούμαστε για τα καλά “ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” για τη Μόσχα.
    Σε μία τέτοια περίπτωση που επεξεργάστηκε η ΡΑΕ, η ελληνική αγορά ενέργειας θα κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού «επιπέδου 3» για τουλάχιστον 3 μήνες μέσα στον χειμώνα.

    Σε προσωμοιώσεις που έγιναν η πιθανότητα διακοπής του ρωσικού φυσικού αερίου από τη Gazprom λειτούργησε συνδυαστικά με πολλούς άλλους παράγοντες, όπως επί παραδείγματι η επείγουσα επαναλειτουργία εργοστασίων λιγνίτη στη Δυτική Μακεδονία.

    Οποιαδήποτε αδυναμία κάλυψης των αναγκών ηλεκτροδότησης της χώρας μας θα οδηγούσε τον ΔΕΔΔΗΕ σε άμεση περικοπή φορτίων.

    Έτσι άμεσα θα ενεργοποιούνταν εφεδρίες, ενώ παράλληλα θα διακοπτόταν οποιαδήποτε εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε άλλα κράτη.

    Θα εφαρμοζόταν ακόμη ένας μηχανισμός κατανάλωσης σε μειωμένες ώρες κατανάλωσης και ως έσχατο μέτρο θα πηγαίναμε σε διακοπή ηλεκτροδότησης σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

    Πρόκειται ουσιαστικά για την εκ περιτροπής διακοπή στην ηλεκτροδότηση όλων των καταναλωτών.

    Σε μία τέτοια περίπτωση, ιδίως μέσα στον χειμώνα, το πλήγμα για την οικονομία θα ήταν ολέθριο, καθώς οι πρώτες που θα πληγούν θα είναι οι μεγάλες βιομηχανίες της χώρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Θα μας δώσουν ρεύμα οι ανεμογεννήτριες του σχιζοφρενή.

    2. Γιατί να τους νοιάξει;Αυτοί θα έχουν ρεύμα και μάλιστα πληρωμένο από εμάς.

    3. Φταίμε μόνο εμείς ή όσοι τους ψηφιζουν 50 χρόνια τώρα! Έχουν μεγάλη ηθική ευθύνη! Σκοπός είναι οι τεχνητές κρίσεις με σκοπό την εξαθλίωση και μετά θα πέφτουμε σαν ώριμα σύκα στις αρρωστες πολιτικές τους…

    4. οι επόμενες δόσεις εμβολιασμού θα γίνουν κανονικά, μάσκες και αντισυλληπτικά έχουμε και συνεχίζεται κανονικά η χρηματοδοτηση για δημιουργία δομών φιλοξενίας, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο περήφανος Έλλην….

    5. Ουκρανία:
      Η ΕΕ θα διαθέσει 100 δις ευρώ για τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της χώρας..

      οι κολοΑμερικανοι με την πολεμικη τους βιομηχανια, θα εχουν τα κερδοι.
      Οι κολοΑμερικανοι θα βαζουν στην τσέπη τα κερδοι απο τα οπλα που θα πουλούν..
      οι Βλακες Ουκρανοί θα δίνουν το αιμα.
      Και εμεις θα πληρώνουμε τα σπασμένα..

    6. Σε δήμο της ανατολικής Αττικής εδώ και μία εβδομάδα έχουμε καθημερινές διακοπές. Δεν ξέρω αν γίνεται για το λόγο αυτό. Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν βλάβες και να κόβετε το ρεύμα καθημερινά. Επίσης διάβασα και στην Αρτέμιδα συμβαίνει το ίδιο.

    7. Πρέπει να επιβάλουν το κραχ σε όλη την ΕΕ ώστε να επιβληθεί το CBDC € (ψηφιακό ευρώ) που το ετοιμάζουν για αρχές 2023. Το οποίο δεν έχει το νομικό πλαίσιο τραπεζογραμματίου, αλλά είναι ένα κουπόνι, που ο εργοδότης και κυβέρνηση έχουν κάθε δικαίωμα να επιβάλουν σε τί και ΑΝ μπορείς να αγοράσεις κάτι.

      Τίποτα διαφορετικό από τα κουπόνια της Σοβιετικής Ένωσης.

      Τα λένε οι ίδιοι (google search ECB CBDC euro), αλλά ο κόσμος δεν ακούει γιατί τα θεωρεί εξωφρενικά!

    8. Τί έγινε ρέ Κούλη, δέν κάνουν δουλειά οι ανεμογεννήτριες τελικά;; Τζάμπα κάηκε η Εύβοια;

    9. Φταίνε οι Έλληνες, ψήφισαν για να τους κυβερνήσει άνθρωπος που μεγάλωσε στην γυάλα και χωρίς να έχει αποκτήσει ούτε ένα ένσημο. Όταν ο ντενεκές είναι ξεγάνωτος και σκουριασμένος δεν παρέχει ουδεμία χρησιμότητα.

    Comments are closed.