ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΑ – ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

    Κοινοποίηση:
    MHTSOTAKHS-PRWTOPSALTH-2-1

    Απάντηση για τη στάση που έκανε το φορτηγό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου, το Σάββατο, στην τρίωρη συναυλία που έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας.

    Παράλληλα άφησε αιχμές για τα όσα ακούστηκαν από την αντιπολίτευση.

    Ερωτηθείς αρχικά για τη στάση που έκανε το φορτηγό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τους μουσικούς της, μια στάση που έγινε με αίτημα του πρωθυπουργού όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Στέλιος Πέτσας άφησε… μπηχτές για τον τρόπο που σχολίασε το γεγονός ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η διαδρομή την οποία είχε ακολουθήσει η κυρία Πρωτοψάλτη μέσα στους δρόμους της Αθήνας ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, το οποίο κανείς θα μπορούσε να το ερμηνεύσει με φαντασία, με αυτοπεποίθηση, ότι βγαίνουμε από την κρίση σε καλύτερη θέση από πολλούς άλλους, θα μπορούσε να το ερμηνεύσει και με μια μιζέρια», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Σε ό,τι έχει να κάνει με τη στάση έξω από το Μαξίμου, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι εκεί ήταν μόνο ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του.

    Για τις εικόνες που καταγράφηκαν με κόσμο γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι σε απόσταση που επιτρέπεται (οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση και την ίδια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη πως είπε η ίδια), ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι «ο υπόλοιπος κόσμος που μαζεύτηκε, μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας. Αλλά αυτό είχε να κάνει με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες από τον πρωθυπουργό».

    Όσο και για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε από τους φωτορεπόρτερ που ήθελαν, δικαίως, ένα πλάνο με τον πρωθυπουργό και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Στέλιος Πέτσας είπε πως αυτές οι εικόνες «δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Η περιφορά του Επιταφίου σε τι θα είχε να κάνει με την κυβέρνηση ?????????
      Η ώρα που θα κριθούν δεν αργεί…..

    2. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ….ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ

    3. Πανιβλακα ΤΑ ΠΆΝΤΑ έχουν να κάνουν με την κυβέρνηση. Σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει ότι χάσατε την μπάλα η(διαζ) ότι είστε ΑΝΊΚΑΝΟΙ να τηρησετε τα μέτρα ΠΟΥ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ μας επιβαλλατε. Αλλά τπτ απτά παραπάνω δεν ισχύει. Απλά προσπάθησες να δικαιολόγησεις τα αδικαιολογητα με παπαριες νηπιαγωγείου. Ωραίος σύμβουλος, πληρώνεσαι κιόλας; ποιοι συνεργάτες; εκεί έγινε ο κακός χαμος. Υποτίθεται ότι απαγόρευσατε εκκλησίες και κ; μπάντες γιατί τάχα ο κόσμος (λες και ήταν ενηκερωμενος) θα νόμιζε ότι τον καλούσε η εκκλησία. Έτσι δικαιολόγησε την απαγόρευση το καταδικασμενο κουμασι ο χαρδαχαλιας. Αλλά τα μεγαφωνα στο φορτηγό της πρωτοψάλτη το αφήσατε στη διαπασών. Ποιος θα τολμούσε να πει όχι μπροστά στον Πθ;

    4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΠΙΑ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ. ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ. ΑΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    5. Ουγκάγκα χουμ γκουρ μπουγκαμ ντουσλούπ ουρκ ουρκ γκαοβε ντεπόν αναβράζων Αχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

    6. Εγώ λοιπόν θα βγω αύριο να τρέξω με άλλα 20 άτομα και αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, μην τολμήσετε και έρθετε να μας γράψετε

    Comments are closed.