ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΕΡΙΦΗ” ΧΑΡΔΑΛΙΑ – ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xardalias-kranidi21

    Σήμερα στο Κρανίδι, το οποίο από σήμερα είναι σε αυστηρή καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150(!) θετικών κρουσμάτων, τα περισσότερα που έχουν εντοπιστεί σε μία περιοχή, ο κύριος Χαρδαλιάς φαίνεται πως «ξέχασε» τους κανόνες που ο ίδιος διακηρύττει (εντόνως) καθημερινά και συνωστίσθηκε μαζί με «τοπικούς άρχοντες» και πολλούς άλλους, μπροστά από το δημαρχείο της Ερμιόνης.

    Μάλιστα σχεδόν κανείς από αυτούς δεν φορούσε μάσκα, ενώ εξυπακούεται πως η «συγκέντρωση» ήταν πάνω από 10 άτομα κάτι που μόλις πριν από λίγες ημέρες, το τριήμερο της Ανάστασης, τιμωρούνταν με πρόστιμο 1000 ευρώ έκαστος.

    Όσον αφορά τα ΜΜΕ, τα ποία επίσης πολλές φορές «μαλώνουν» τους πολίτες, τα μικρόφωνα τα οποία χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς βρίσκονται σε απόσταση λίγων εκατοστών από τα στόματα των συνεντευξιαζομένων συνιστώντας ουσιαστικά μία δυνητική πηγή μεταφοράς του ιού.

    Επιπλέον, ανησυχητικό είναι πως υπήρξε συνωστισμός και σε κλειστό χώρο, πάλι χωρίς μέτρα προστασίας από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και κάποιους από τους συμμετέχοντες, καθώς όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από το δημαρχείο της Ερμιόνης κάθονταν δίπλα-δίπλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ρέ δήμαρχε τής Κολοπετινίτσας γιατί δέχτηκες νά γίνει χότ-σπότ στό Κρανίδι;.Τί δουλειά έχουν οί
      λαθροπίθηκοι στήν Ερμιόνι;Ποιός σού είπε κύρ δήμαρχε νά γεμίσεις ένα ξενοδοχείο μέ βάρβα-
      ρους νέγρους η όπως λέει ο τουρκομύτης Χαρβαλάς “φιλοξενούμενοι”.Ρωτήσατε ρέ ανθελληνικά
      καθίκια τούς κατοίκους άν θέλουν νά “φιλοξενίσουν”πεντακόσιους νέγρους καί νεγράκια;.Αθλιοι
      προδότες θά τιμωρηθείται σκληρά γιά τά κακουργήματα πού κάνετε στούς έλληνες απόγονοι τού
      Εφιάλτη,δοσίλογοι.
      Γιάννης Λάκων

    2. Η κυβερνηση μετά από ρητες εντολές που δέχεται από την Γερμανία για να μην απελαυνει λαθρομετανάστες θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων πολιτων.

    3. Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΑΓΚΕΨΕ ΕΣΧΑΤΩΣ . ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΟΥΜΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΤΗ ,ΣΕΡΙΦΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ,ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΑΡΩΝΕ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ https://www.youtube.com/watch?v=hxJmgcAgmkc&t=64s

    4. Προστιμο στον τζαπα κοντομαγκα.το ακους κουλη??σε βλεπουμε.

    5. Στους ασυμπτωματικους μπορει να πεφτει το ποσοστο αξιοπιστιας στο μισο γιατι αυτη δεν εχουν μεγαλο φορτο απο τον ιο και οταν τους περνουν απο τη μυτη δειγμα δεν πιανει τον ιο και το τεστ βγαινει αρνητικο.

      Τομογραφια και εξετασεις αιματος στην ισπανια 5 φορες στο ιδιο ανθρωπο αρνητικο το τεστ του εκαναν αλλες εξετασεις και του ειπαν 97% εχεις τον ιο.

    6. ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
      ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑ ΕΤΣΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΕΙΝΙΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΟΣΕΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΕ 6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΣΤΥΡΙΘΟΥΝ;;28 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
      ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 4 ΔΙΣ.
      ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ 800 ΕΥΡΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΞΑΝΕ;;;
      ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ;;;ΠΟΣΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΧΑΣΑΜΕ;;;;;
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΟ
      ΠΟΥΝ;;;ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
      ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

    7. Τον τουρκοσπορο μυτογκα πουστραλια τον έχω στο πρόγραμμα για ξύλο απίστευτο.

    8. Ο Χαρδαλιάς τα ίδια έκανε και στα Πομακοχώρια όταν είχε πάει,είχανε μαζευτεί όλοι σε μια μικρή αίθουσα.

    9. Ρε φίλε συμφωνώ μαζί αλλά μηδέν μέτρα από αυτούς είναι πολύ προκλητικό.Αρχιζω κ πιστεύω ότι έχουν το εμβόλιο η θεραπεία απλά τραβάνε εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση

    10. Έβαλαν σε κίνδυνο τους εργαζόμενους σε τράπεζες, καταστήματα τροφίμων, κοινωνικές υπηρεσίες, απλούς ανυποψίαστους πολίτες στο Κρανίδι, για να εξυπηρετούνται οι υγειονομικές βόμβες που μαζέψαμε. Τα hotspot πρέπει να είναι κλειστές δομές για κοινωνικούς και υγειονομικούς λόγους. Είναι θέμα δημόσιας ασφάλειας και η μη αυστηρή επιτήρηση των παρανόμως εισερχόντων αλλοεθνών, αποτελεί προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους.

      1. Μα έτσι κι αλλιώς οι μασόνοι που μας κυβερνούν μας έχουν στο φτύσιμο.
        Μόνο με στρατό και δίκες για εσχάτη προδοσία ίσως τους στείλουμε εκεί που πρέπει…. και πάλι…..

    11. Όλη η Ελλάδα του εύχεται να κολλήσει και να μπει κι αυτός στους 120……..

    12. Έχει δοθεί εντολή, όποιος λάθρο χρειαστεί νοσοκομείο και οξυγόνο να τον συνδέουν με την γκαζομπουκάλα.

    13. καρναβαλι ειναι αυτη η χωρα…Τα ΜΜΕ αφου αρπαξαν μερικες δεκαδες εκατομμυριο εχουν γινει γραφειο τυπου της κυβερνησης..μας μαλωνουν γιατι δεν υπακουομαι στην καραντινα και τωρα αλλαζουν σταση με εντολες…χαραρωστε λιγο..ειναι ενταξει
      Δεν το κανουν εξυπνα ομως και τους καταλαβαινει και το χειροτερο προβατο που ψηφιζει γονους τα τελευταια 70 χρονια..απλως ξερουν οτι ολοι αυτοι παλι σε εκλογες τα ιδια θα κανουν … ο ραγιας δεν αλλαζει

      1. Την Παρασκευή οποία και να είναι η συμφωνία στην εε τα μμε θα πανυγηριζουν. Βάζεις στοίχημα? Και συμφωνία να μην υπάρξει, θα βρούνε κάποιον τρόπο να το κάνουν θετικό.

    14. Ακομα δεν καταλαβατε δηλαδη οτι εδω και μηνες μας δουλευουν?
      Ακομα δεν καταλαβατε οτι ο ιος ειναι φτιαγμενος για να υλοποιησει η διεθνης μαφια τον υποχρεοτικο εμβολιασμο και το τσιπακι?
      Ακομα δεν καταλαβατε οτι ο ιος ειναι τελικα τζουφιος και δεν τους κανει την δουλεια και για αυτο βαλανε ολα αυτα τα τσογλανια να τρομοκρατουν τον κοσμο?
      Οσο αφηνετε ολους αυτους τους πιονερους τυπου κουλη και τους δηθεν καθηγητες σαν τον κουμουνιστη αχρηστο τσιορδα μια μερα θα σας κλεισουν στο σπιτι και δεν θα ξαναβγειτε αν δεν σας κανει το εμβολιο ο μπιλ γκειτς και μετα θα σας βαλει και το τσιπακι οπως στα κοπροσκυλα μην σας χανουν.

      1. Και οι +100000 νεκροι στην Ευρωπη..ναι μωρε ψεμματα ειναι..συνωμοσια ειναι..οι οικονομιες που καταστραφηκανε…ανεργια που ερχεται …και αυτο το κανανε για το τσιπακι
        πεταξε τοτε και το κινητο σου…δινει περισσοτερες πληροφοριες απο το υποτιθεμενο τσιπακι

        1. …ρε βαλτούλη,…..800άρις ή …….400άρης;

          Τυχερούουουληηηηηηη!

        2. Είναι θάνατοι για άσχετα αιτία οι περισσότεροι, με ταμπέλα κορονοϊού. Κάποιοι θάνατοι είναι από εποχική γρίπη που ούτως η αλλιώς σκοτώνει χιλιάδες κάθε χρόνο. Ο πανικός που έδειχναν στην Ιταλία στην τηλεόραση είναι παραμύθια. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχω ανρθωπουσ που ζουν εκεί. Το ίδιο και στην Αγγλία. Οι κατεςτραμενες οικονομίες κυριως της Νοτιασ Ευρώπης είναι τεράστια ευκαιρία για κάποιους. Όσο για το τσιπάκι (βιομετρικά πιστοποιητικά εμβολιασμού) μόνος του τα λέει ο Gates. Δες συνεντεύξεις του. Πολλά που τώρα συμβαίνουν κάποτε ήταν θεωρίες Συνομωσίας. Οποίος θέλει τα βλέπει και οποίος θέλει κλείνει τα μάτια και πιστεύει ότι ζούμε σε έναν παραδεισένιο κοσμο που κανείς δεν έχει κακή πρόθεση και οι λαοί ορίζουν την τύχη τους ανενόχλητοι.

        3. Ρε φίλε συμφωνώ μαζί αλλά μηδέν μέτρα από αυτούς είναι πολύ προκλητικό.Αρχιζω κ πιστεύω ότι έχουν το εμβόλιο η θεραπεία απλά τραβάνε εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση

        4. Κανεις δεν ειπε οτι οι νεκροι ειναι ψεμμα. Εξηγησε μου τον λογο που εξω απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου ειναι καμια 10αρια μπατσοι και τρωνε με γυμνα χερια σαντουιτς, κουλουρια, χωρις μασκες. Εξηγησε μου τον λογο που ο χαρδαλιας πχ δεν φοραει μασκα. Κατσε ρε φιλε. Καποια πραγματα δεν ειναι τοσο αθωα. Στην εκκλησια κολλας, στο σουπερ μαρκετ και στην τραπεζα δεν κολλας. Και μιλαμε στα σουπερ μαρκετ η κατασταση ειναι τραγικη. Ο ενας πανω απο τον αλλον, ταμιες και πελατες χωρις μασκες οι περισσοτεροι, ουρα για το ταμιο κτλ.. εκει ας πουμε για τον χαρδαλια δεν υπαρχει θεμα.. Στην εκκλησια ομως υπαρχει. Δηλαδη αν εμπαινε στην εκκλησια ενας ενας ή δυο δυο θα υπηρχε θεμα… Ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου για ολο αυτο.. και μονο που επεσαν 11 μυρια για τα τσοντοκαναλα επρεπε να σε προβληματιζει.. Μιας και αναφερεις τις χωρες της ευρωπης για νεκρους κτλ εκει δηλαδη δεν ειναι μασονοι οι πολιτικοι τους? Τα καναλια δεν παιρνουν γραμμη απο τους πολιτικους και βγαζουν οτι αριθμους γουσταρουν? Σκεψου οτι η γερμανια ακυρωσε το οκτομπερφεστ, και δω ψαχουν να βρουν τροπο ν ανοιξουν ξενοδοχεια κτλ. Ειναι παρανοια κ εχουν χασει τον μπουσουλα.

        5. Ο γκειτς έχει μιλήσει κ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της “πολυκοσμίας” κλειδώνει κατά τη γνώμη του στα ταπεινά 750μυρια δλδ σχεδόν 1/10 οσουν υπάρχουν.

          Αυτό κ μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίζει (χωρίς να λέω φυσικά ότι ο κορονοιοςκατω από συγκεκριμένες συνθήκες δεν είναι επικίνδυνος)

    15. Εκει στην ερμιονη ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ και να κανετε ΜΗΝΥΣΗ στον εισαγγελεα κατα παντος υπευθυνου που ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ Ανεξελεκτους ενω οι ελλημε ηταν κλεισμενοι μεσα ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…….

    16. 30-40 ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ…ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ??? ΟΧΙ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

    Comments are closed.