ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ “ΜΑΤΩΜΕΝΑ” ΝΕΡΑ: “ΟΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΧΙ” – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    okumax_1

    Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη  ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι».

    «Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

    «Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα.

    Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

    Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, η κ. Τοπαλούδη είπε ότι «από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς».

    Σχόλιο Μακελειού: Δεν βασανίζουν μόνο οι άντρες. Σκοτώνουν και οι γυναίκες.
    Τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου κυρ Κούλα;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου.Ειναι να κάνεις εμετό με αυτές τις ορολογίες. Δεν πρόκειται ποτέ να ποτέ να ακούσεις για ανδροκτονια, και ας σκοτώνονται πολύ περισσότεροι άντρες από γυναίκες.Εμετικα προκλητικες ήταν και οι αναφορές πέρυσι για τους νεκρούς από covid όπου πάντα λέγανε πρώτα πόσες γυναίκες ήταν νεκρές που συνήθως κυμαίνονταν στο 25-30% και έπειτα λέγανε το εξοργιστικο και το υπόλοιπο άντρες που πάντα ήταν η μεγάλη πλειοψηφία των νεκρών,65-70% και αυτό το άκουγες σε καθημερινή βάση όχι μόνο στα ελληνικά κανάλια, αλλά και σε ξένα.Αν υπάρχει κάτι που γίνεται απροκάλυπτα και με εμετικό τρόπο, είναι ο συστημικός μισανδρισμος

    2. Πολλοι ακομα δεν εχετε καταλβει οτι πισω απο αυτο που λεγεται Φεμινισμος και υπαρχει μονο σε κοινωνιες Ευρωπαιων ειναι οι Ιουδαιοι Παγκοσμιοποιητες Ξεροντας οτι ειναι η κερκοπορτα για την παγκομια Κυριαρχια τους.Ερχεται αλλα θα ειναι και σντομο το πανυγηρι τους

    3. Όταν δεν μεγαλώνουμε σωστά τα παιδιά μας, μας φταίει το “σύστημα”;

    4. Σ’αυτη τη χωρα,ολοι βγαινουν στο γυαλι και σχολιαζουν για τα παντα.Καποτε τα παλιοτερα χρονια,ειτε καποιο εγκλημα ηταν το κυριο θεμα ειτε η 17Ν ειτε αναρχικοι και φασαριες,βγαιναν παντου και σχολιαζανε ο Κακαουνακης,ο παπα-Τσακαλος και ο Λακης Λαζοπουλος!

    5. Δηλαδή, για να καταλάβω, οποια γυναίκα έχει πρόβλημα παίρνει τηλ την κυρα Κουλα; Και η άλλη με το βιτριολι τι ζόρι τραβάει με την συγκεκριμένη υπόθεση; Η κακοποίηση προέρχεται από προβληματικους ανθρώπους και δεν έχει σχέση με το φύλο και το επάγγελμα.

    6. Και εκείνη η κοπέλα που είχε φάει το βιτριόλι βγήκε και σχολίαζε για κακή πατριαρχία με αφορμή τον φόνο του πιλότου, κρίμα και την είχα για καλή … Από γυναίκα έφαγε το βιτριολι… η πατριαρχία την φταίει

    7. το οτι η κορη της ηθελε ρτουζαπα δεν το λεμε… ασε μας κουκλιτσα μου…

    8. Φέρτε την ηλεκτρική καρέκλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και δικαστε αυτόν τον καραγκιόζη🤡 το λαμόγιο τον π@ρ@σκευοπουλο!
      Η δικαιοσύνη ακούει???😠 Εσείς είστε οι πρώτοι υπεύθυνοι για ότι γίνεται..,να το ξέρετε….
      …you assholes

    9. Γυναικες,μακρια απο τους ανδρες,δαγκωνουν.Παρτε σκυλους,κανουν πιο καλη δουλεια.

    10. Έτσι ακριβώς τρελό κουνέλι! Κι όπως είπες δεν βρίσκεται ποτέ κανένας με @ρχιδι@ σε αυτά τα σκατοκαναλα και τα σκατοπανελ να τους απαντήσει όπως πρέπει! Για να μην τους “πικρανουν”, γιατί η αλήθεια είναι πικρή.

    11. Δυστυχως,τσαντιζονται μερικοι!!Σε πολλα εχει δικιο,στα χωρια σας δεν συμβαινουν?Σε μουσουλμανικες οικογενειες δεν συμβαινουν ,ποια γυναίκα τολμαει να μιλησει???Το προβλημα ομως εδω ειναι και η μη εφαρμογη του νομου η ο νομος ειναι ελαστικος,βιαζεις,ληστευεις ,σκοτωνεις και βγαινεις!!!Αφου η πολιτεια δεν τιμωρεί,ασ τους τιμωρουμε εμεις!! Κρατος μπουρδελο…..,ειδατε τι ειπε ο δολοφονοςτης Καρολαιν,να εκτισω την ποινη μου και να ασχοληθω με το παιδι μου,σαν να εσφαξε μια κοτα!!!Που να παει κ.δημοσιογραφε μια τρομαγμένη ,ξυλοδαρμενη ανεργη γυναικα ????,μπερδεψατε την Ελβετια με το μπουρδελο!!!!

    12. Έχει έρθει το Ισλάμ κι αυτές ασχολούνται με πατριαρχίες κι άλλες μπούρδες.

      1. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…

    13. Καλό είναι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και να βλέπει με τι ιδέες μεγαλώνει το παιδί του.

    14. η μια παντρεμενη με παιδακι η αλλη ασε μην πω….
      ασχετες περιπτωσεις απολυτος σεβασμος στην καρολαιν και μονο

    15. Για ποια πατριαρχια μιλαει η κυρα κουλα;;;;μεγαλη μεριδα των αντρων ειναι “ευνουχισμενοι” απο τις γυναικες τους.εξουσιαζουν τους αντρες τους,κυριως με τι σεξ.μολις ταξουν ή στερισουν κ@λ@ στους αντρες τους,γινονται.σκυλακια.φυσικα δεν ειναι απολυτο αυτο.υπαρχουν ακομα ζευγαρια με αμοιβαιο σεβασμο και αγαπη.κυριαρχει ομως ο φεμινισμος και η γυναικοκρατια.δεν υπαρχουν αντρες πλεον.πουστεψαν!!!!!!κουμαντο κανει η γυναικα σε πολλα σπιτια.και κακο κουμαντο δυστυχως!!!!

    16. Βλέπετε πως δουλεύει το σύστημα. Ξεκίνησε ένας φτιαχτός όρος απ έξω και τον εισήγαγαν στην Ελλάδα. Πατριαρχία…
      Ουσιαστικά ποτίζουν με μίσος τους ανθρώπους για να μη γεννιούνται παιδιά και να διαλυθούν οι οικογένειες.
      Αν κυριαρχήσει το Ισλάμ να τις δω όλες αυτές πως θα διαμαρτύρονται για τη μπούρκα και τη μαντίλα.

    17. Άσε κυρά κουλα έξω κυκλοφορούν γυναίκες και που τρως ξύλο σαν άντρας και που σου ρουφάνε και υο μισό ευρώ που έχει στη τσέπη και μετά σε βρίζουν και από πάνω. Άκου λοιπόν τι γίνεται κυρά κουλα το ότι ο άχρηστος πιλότος δολοφόνησε δεν σημαίνει ότι οι άντρες είναι όλοι οι ίδιοι. Μάσε τα μυαλά σου και να μην λέτε μετά όταν κάνεις παιδί κάνε και μια κόρη μα δεις τι γλυκά. Αυτά τα στερεοτυπα τα παίρνατε εσείς κυρά κουλα στα παιδιά σας. Α που είσαι κυρά κουλα βγες και καμιά φορά στις ειδήσεις όταν Πακιστανοί σομαλοι κογκολεζοι κτλ βιάζουν οι πάνε να βιάσουν διότι εκτίθεσαι κυρά κουλα.

    18. Καλά, μπορεί να έχασε το παιδί της αλλά αυτό δεν την κάνει ειδήμονα σε τίποτα, είναι μάλιστα μια ένδειξη πως κάτι έκανε κι αυτή στραβά αφού δεν κατάφερε να ενημερώσει το παιδί της για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ιδιαίτερα όταν έκανε παρέα με έναν ντόπιο με κακή φήμη και τον αλβανό/τηγανοκέφαλο φίλο αυτού. Γενικά οι κοπέλες πρέπει να προσέχουν να μην κολλάνε σε “λαμπερούς” τύπους που κάνουν επίδειξη χρημάτων, στιλ, περιουσίας, προσόντων κτλ κτλ γιατί συνήθως μιλάμε για άτομα με μεγάλο εγωισμό. Προφανώς και δεν πρέπει να αφήνουν και τις ανήλικες κόρες τους να κάνουν σχέσεις με ενήλικους άνδρες ή γενικά με άνδρες που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας γιατί βρίσκονται εκτός των άλλων σε διαφορετική φάση στη ζωής τους. Ο Μπάμπης και ο κάθε Μπάμπης δεν εκπροσωπούν τους άνδρες παρά μόνο τον εαυτό τους και όσον αφορά την “πατριαρχία”, αυτή δεν υπάρχει τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια στην χώρα μας.

    19. Το κτήνος που βγήκε μαζι του έξω η κόρη της αν θυμάμαι καλα αλβανός ήταν,οπότε το σχόλιο της για την κοπέλα ότι βγήκε με ωραίο πιλότο και δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι αδικεί την νεαρή μητέρα γιστι η κυρία κούλα δεν ξέρει τους λόγους που το κορίτσι έμενε σε αυτον τον γάμο,κρίμα γιατί περίμενα διαφορετική τοποθέτηση από μια μάνα που έχασε με τέτοιο τραγικό τρόπο το παιδί της

    20. O Νεομαρξισμός από ΗΠΑ ήρθε και στην Ελλάδα και έχουμε τέτοια φαινόμενα που διαλύουν την χώρα από τα θεμέλια.
      Χτες ήταν η άλλη με το βιτριόλι, που το έφαγε γιατί έκλεψε τον γκόμενο
      Σήμερα αυτή που δεν ήξερε τι σκτ έκανε η κόρης της και που είχε μπλέξει για χρόνια.

      Και μιλά αυτή για πατριαρχία. Αν υπήρχε πατριαρχία στο σπίτι της ο πατέρας θα ήξερε τι κάνει η κόρη του και δεν θα είχε αυτή την κατάληξη να έχει καταντήσει π…. με τον οποιοδήποτε σε μια μικρή κοινωνία όπως η Ρόδος. Ενώ θα έπερνε την καραμπίνα για την τιμή και υπόληψη της οικογένειας.

      Οι Αρχαίοι Αθηναίοι (και γενικά σε όλη την Ελλάδα έτσι ήταν) που πήγαιναν στην Μάχη του Μαραθώνα, είχαν πει στις γυναίκες τους αν χάσουν να σκοτώσουν τα παιδιά τους και να αυτοκτονήσουν. Γιατί δεν τα ήθελαν τα παιδιά σκλάβους ούτε τις γυναίκες βιασμένες.

      Αυτά για να ξέρουμε από που ερχόμαστε.

      1. Φίλε μου πολύ σωστά. Άμα είχε πατριαρχια το σπίτι της δεν θα τα είχε από τα 14 αντε από τα 16 με 27 χρόνων άτομο. Άμα η δικιά μου κόρη πάει με 10 χρόνια μεγαλύτερο από το σχολείο κιολας φυσικά και θα την έκοβα τη σχέση αυτή. 16 χρόνων δεν έχεις ούτε το μυαλό ούτε έχεις ζήσει πράγματα για να ξέρεις να κρίνεις.

        1. Ρε παιδιά παλιά πως από τα 12 παντρευοταν ? Τώρα ξαφνικά μας πείραξαν οι ηλικίες γιατί όπως τα λέμε τώρα όλων μας οι παππούδες ήταν παιδεραστές…..χαχαχα

    21. Σωστα κυρ Κουλα!!
      το μισος σου για τους αντρες ειναι εμφανεστατο.
      Οκ.
      Επαθες ζημια αλλα χαλαρωσε. Δεν μιλαμε ετσι.
      καλητερα προσπαθησε να επουλωσεις τον δικο σου πονο πρωτα και υστερα πιασε των αλλων.
      Δεν εισε νηφαλια για την οποια κριση και κριτικη.

    22. Εύστοχο το σχόλιο του Μακελειό. Όσοι δεν γνώρισαν θηλυκό λυκόσκυλο δεν ξέρουν τι σημαίνει !!!

      1. ειχα και τοκανα κανις.
        σε καταλαβαινω απολητα!!

    23. Δε μου αρέσει να γίνομαι “κακός”, αλλά κάποιος να θυμίσει στη μητέρα Τοπαλούδη πως κάμερες έξω από το σπίτι της κόρης της μετά τα μεσάνυχτα, έδειξαν πως πήγε με τη θέλησή της με 2 νεαρούς άνδρες στο σπίτι τους και δε πήγε προφανώς για να παίξουν τάβλι. Η “πατριαρχική κοινωνία”, ήταν αυτή που έβγαζε το σεντόνι μετά τη πρώτη νύχτα του γαμού να φανεί αν η νύφη ήταν παρθένα. Ήταν αυτή που μάζευε τα κορίτσια στο σπίτι μέχρι να παντρευτούν. Ήταν αυτή για την οποία η παρθενία των κοριτσιών ήταν ζήτημα τιμής. Η κόρη της προφανώς δεν ακολουθούσε αυτό το τρόπο ζωής, άρα το να της φταίει η “πατριαρχία” καταντάει ανέκδοτο πλέον. Αλλά δε φταίει αυτή, τα ΜΜΕ φταίνε που δεν έχουν ανθρώπους σαν εμένα να της τα πούνε στα μούτρα σε κάτι τέτοιες σε ζωντανή μετάδοση για να πάψουν επιτέλους. Την είδαμε την “αντιπατριαρχία” σας τι κακό έφερε στη χώρα τόσες δεκαετίες.

      1. Πες τα αδελφέ. Πρέπει να μιλάμε πλέον ΩΜΑ χωρίς να μασάμε λόγια σαν ΑΝΔΡΕΣ.

      2. παρασέρνονται από συναίσθημα χωρίς ίχνος λογικής , δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για τις συνέπειες και τα μπλεξίματα προδίδουν εμπιστοσύνη και όταν η ζωή τα γυρνάει …….φταίνε οι άλλοι. Όχι ότι συμβαίνει μόνο στις γυναίκες αυτό βέβαια.

      3. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ…ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ…ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

    24. Πρώτα από όλα ο όρος γυναικοκτονια από μόνος του είναι ο ορισμός του ρατσισμού. Ξεχωρίζει την ζωή της γυναίκας που την θεωρεί εν δυνάμει ανώτερη από αυτή του άντρα. Ο σωστός όρος είναι ανθρωποκτονια όταν αναφερόμαστε σε κάποια δολοφονία ανθρώπου, άντρα ή γυναίκας. Οπότε ας σοβαρευτουν ορισμένοι με κάτι μ@λακισμενες λέξεις όπως πατριαρχιες σεξισμός και λοιπές ηλιθιότητες.

    25. Έμπλεξε κι αυτή με ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ…

    Comments are closed.