ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ! ΚΑΤΡΙΝΗΣ – ΠΑΣΟΚ: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!»

    Κοινοποίηση:
    Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, με πρωτοβουλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  κ. Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων "για τις παρακολουθήσεις από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό ΕΥΠ πολιτικών αντιπάλων του και δημοσιογράφων" Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EYROKINISSI)

    «Προφανώς η παρακολούθηση Ανδρουλάκη δεν σας βοήθησε να καταλάβετε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν εκβιάζεται και δεν είναι βολικός ετέρος», είπε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    «Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Κάνατε ό,τι μπορούσατε για να υποβαθμίσετε το γεγονός της παρακολούθησης».

    «Οι ενέργειες της κυβέρνησης και της ΕΥΠ συνιστούν θεσμική εκτροπή», είπε χαρακτηριστικά.

    Δεν αντέχει την αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης και για αυτό αποχωρεί, είπε ο Μιχάλης Κατρίνης όταν ο πρωθυπουργός έφυγε από την αίθουσα της Βουλής.

    Ποιοι άλλοι πολιτικοί οι παράγοντες του δημοσίου βίου παρακολουθούνται ρώτησε τον πρωθυπουργό.

    Δεν ξέρατε, δεν ρωτήσατε να μάθατε δεν σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιοι παρακολοθούνται κατά τη δική σας διακυβέρνηση.

    Χαρακτήρισε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ διακοσμητικό. Ποιος ήταν όμως αυτός που τον επέλεξε με μια φωτογραφική τροπολογία; Ποιος υπήγαγε την ΕΥΠ στην αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού;».

    Όπως είπε ο κ. Κατρίνης το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στη νομιμότητα γιατί η δημοκρατία δεν ανέχεται καθεστωτικές νοοτροπίες που την υπονομεύουν, προσθέτοντας ότι «δεν θα επιτρέψει να επιστρέψουμε σε σκοτεινές περιοχές στο παρελθόν».

    Ο Μιχάλης Κατρίνης ζήτησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους πολλές φορές να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή ο πρωθυπουργός για «ποιο λόγο παρακολουθούσατε τον Νίκο Ανδρουλάκη», προσθέτοντας αν «απειλούσε απειλή για την εθνική ασφάλεια».

    Η ΕΥΠ δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με το ίδιο θεσμικό πλαίσιο είπε και αναφέρθηκε στην πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για της αλλαγή της.

    Το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει το παιχνίδι κανενός και δεν εκβιάζεται είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Να παραιτηθη , να γινουν ελογες να μας κατσικοθουν Τσιπρας – Ανδρουλακης – Βαρουφακης και ολα καλα . Τι λετε ρε σεις ? Αυτοι ολοι ειναι για τα μπαζα και ο Μητσοτακης μαζι. Τα πατριωτικα κομματα ειναι κομματια , δεν μπορουν να συννενοηθουν γιατι ολοι θελουν εξουσια και κανεις δεν αφηνει καποιον αλλο να μπει επικεφαλης. Αυτη ειναι η αληθεια μας αρεσει δεν μας αρεσει.Οποτε στις εκλογες ετοιμαστητε για κυβερνηση αριστερων.Εμεις παλι εδω θα ειμαστε και θα κλαιμε την μοιρα μας

    2. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΑΤΕ ΤΟΤΕ….ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟΤΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ….ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΥΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΈΣ….ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    3. οι ΟΒΡΙΟΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ Κ.ΘΑ ΚΡΑΤΟΎΝ ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΎΛΙΟ 2023 ΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ. ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΊΑ ΟΥΝΝΟΧΑΖΑΡΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;

    4. Και κάπως έτσι ανοίγει και ο δρόμος με τις ευλογίες Κούλη της μετεκλογικής συνεργασίας Ανδρουλάκη – Τσίπρα / περιστέρη με τα γνωστά παιχνίδια των πολιτικάντηδων , το παραμύθι το μάθαμε απ εξω , ξυπνάτε γίδια …

    5. Ιδου τα χαλια μας.Για ΠΑΣΟΚ θα μιλαμε ; Μακρια απο κομματα.Αυτα μας χαντακωσαν !

    6. Έχει κοκκινίσει ο σβέρκος του κούλη χρυσού από τις φάπες, αλλά δεν θα κάνει εκλογές, λέει, η μαριονέτα, μάλλον δεν τον αφήνει ο περιστέρης ! ΛοΛ

    Comments are closed.