ΑΠΑΝΩΤΕΣ «ΒΟΜΒΕΣ» ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΤΟΥΡΚΟ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ «ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!

    Κοινοποίηση:
    tease24-9

    Διαβάστε στο συγκλονιστικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου:

    “ΤΑΓΜΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”. ΣΤΟΑ «ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ» ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ- ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΗΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ —CIA- AΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ- ΠΑΠΑ ΑΛΕΞ ΚΑΡΛΟΥΤΣΟΣ- ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΦΙΑΣ- ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ- ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ. Αποκαλύπτουμε με ονοματεπώνυμο: Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι “αρουραίοι” που θέλουν να εξαφανίσουν την πατρίδα μας».

    exofyllo24-9

     

    Μην χάσετε ακόμη το μοναδικό αντισυστημικό περιοδικό, MAKTV: ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΦΥΓΕ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Λοχαγε του τουρκικου στρατου αντε παραδωσε το Οικουμενικο Πατριαρχειο στο Κυριλλο να τελειωνουμε το παραμυθακι της….μασωνειας και των μυστικων πρακτορων!

    2. ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

    3. λίγο πριν καούν τα Σόδομα οι πιο έκφυλοι θα είναι αυτοί που αντιπροσωπεύουν τους θεσμούς αλλιώς θα είχαν διωχθεί και θα έιχαν διωχθεί και θα είχαν μπει άλλοι έκφυλοι στην θέση τους, μην ασχολείστε, μην πηγαίνετε στις εκκλησίες, κάθε σωστός ιερέας θα είχε παραίτηθεί ή θα τον είχαν παραιτήσει όταν βγήκε ο Νέας Ιωνίας και έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογικό και την έχει στείλει ο Θεός, κανένας δεν είπε κουβέντα, για ρωτήστε τους στην εκκλησία που πάτε αν συμφωνούν με τον Νέας Ιωνίας και τι έχουν κάνει γι’αυτό αν διαφωνούν

    4. Βοθρολομαίος είναι. Οικουμενιστής, προδότης του Χριστού.

    5. Ο επόμενος πατριάρχης θα είναι σαν τον προδότη Βαρθολομαίο.
      Να ενθυμηθουμε τον γενίτσαρο όταν μαζί με τον παπα υπεδεχοντο τότε αφροασιατες εισβολείς στην Λέσβο.

    6. Αυτός ο Γερμανός κτηνοβατης που δεν μπορούσε να συνάψει συναισθηματικη σχέση άνθρωπο παρά μόνο με το ροτβάιλερ του είναι κλασσική περίπτωση.

    Comments are closed.