ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΚΟΤΑ – «ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΕΖΑ! – ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ»

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_03-10-2022

    Διαβάστε σήμερα στο πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    «ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ @ Η ΠΡΕΖΑ». Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΥΜΝΟΥ. Σταμάτης Κόκοτας- 23 Μαρτίου 1937 – 1 Οκτωβρίου 2022, Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΜΥΘΟΥ- ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ — ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΟΣ ΤΟ «ΓΙΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ»

    exofyllo3-10

    Διαβάστε ακόμα: Ισραηλινοί πράκτορες στην Αθήνα για τις υποκλοπές

    Κάρφωσαν με στιλέτο στο λαιμό τον δικηγόρο στην υπόθεση Ζαχόπουλου – Τσέκου – Δίνει μάχη στη ΜΕΘ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο Δ.Κοκοτας δεν ειχε προβλημα με την πρεζα.Ημασταν φανταροι μαζι στην 129 Π.Υ στο ελληνικο.Ηταν ”γιος” μου βεβαια αλλα τον ηξερα πολυ καλα.Καναμε μαζι στην ορχηστρα της Π.Α,ειχαμε παιξει με τον συγχωρεμενο πολλες φορες στις διαφορες βραδιες που καναμε ανα την επικρατεια και το παιδι δεν ειχε κανενα τετοιο θεμα.Το ”γιε μου” το παιξαμε ολες τις φορες που ο Σταματης ηταν καλεσμενος και ποτε δεν δακρυσε.Ηταν ενα πολυ καλο τραγουδι γι αυτον.Δεν συμπαθουσα τον Δημητρη γιατι ηταν της λουφας και το επαιζε βεντετα αρχικα,αλλα τον στρωσαμε αμεσως.Ομως πρεζακι δεν ηταν,τουλαχιστον μεχρι εκεινη την στιγμη,αλλα το τραγουδι ”γιε μου” επαιζε για πολυ καιρο πριν βρεθουμε στο στρατο.

    2. Ο/Η ΕΛΛΑΣ η μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους λέει:

      O μαμιας του Τζανετου

    3. Είναι δυστυχώς η ανήθικη συνήθειά σας να μην σέβεστε τον εύλογο χρόνο μνήμης και τιμής ενός νεκρού και της οικογένειας του. Κρίμα το παίζεται και πατριώτες, έντιμοι και ηθικοί ( μη χέσω). Ζώα.

      1. Προς κολλημένο pipi .. οποιοσδήποτε διάσημος και καλά οποιος και νάνε δεν σημαίνει ότι και καλά όλα στην ζωή του είναι όπως και στις επιτυχίες του … άλλο το θέατρο που παίζουν και άλλο το πως είναι στην πραγματικότητα υπάρχουν και ναρκομανείς παιδαραστές αδερφές απατεώνες κλεφτες και πάει λέγοντας .. ξεκολλά

    4. Πολλά νέα παιδιά είναι βουτηγμένα στα ναρκωτικά σήμερα κι οι γονείς βαλαντώνουν.

    Comments are closed.