“ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΠΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 300 ΕΩΣ 5.000 ΕΥΡΩ”. ΤΕΛΙΚΟ! SHERIFF SPEAKING

    Κοινοποίηση:
    poreia- polytexneio

    Αυτοί που ετοιμάζονταν για φιέστες και εορτές στο Πολυτεχνείο, για να τιμήσουν τους “ήρωες” σαν τη Δαμανάκη, την Παπαρήγα, τον Λιάνη, τον Κουτσούμπα, τον Στάλιν, τον Λένιν και κάτι άλλους παλιάτσους της Δημοκρατίας και της απολυταρχικής μπολσεβικικής έμπνευσης , θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η ΕΛΑΣ , επισήμως και όχι η ΓΑΔΑ, έβγαλε ανακοίνωση, η οποία ακολουθεί. Η ανακοίνωση πάντως, θυμίζει “μανιφέστο” απαγόρευσης εποχών Γιώργη Παπαδόπουλου. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

    “Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της  διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

    Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

    ·         διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και

    ·         διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Nαι τώρα τι κάνουμε?Επιδοκιμάζουμε τον σερίφη επειδή την λέει στους αριστερούς ή είμαστε με αυτούς που θέλουν να σπάσουν τα φασιστικά και μισανθρωπικά μέτρα ανεξαρτήτως της ιδεολογίας τους?Νομίζω ότι μπροστά στο θανάσιμο κίνδυνο της ποδοπάτησης κάθε ανθρώπινης ελευθερίας,δεν χωρούν διχαστικές κουλτούρες και κομματικές γραμμές.Άλλωστε,αν επικρατήσει τελικά το αρρωστημένο πλάνο των επικυριάρχων,δεν θα υπάρχουν δεξιοί,αριστεροί,κεντρώοι,συντηρητικοί,προοδευτικοί ώστε να τσακώνονται.Θα είμαστε μια άμορφη μάζα,κενή περιεχομένου,άβουλη,πλήρως ποδηγετημένη και απόλυτα ελεγχόμενη.Άρα,είναι επιτακτική η ανάγκη ενότητας των λαών όχι κάτω από ιδεολογικές ομπρέλες αλλά κάτω από την σημαία της συλλογικής προσπάθειας για την τελική νίκη της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας…

      1. Στα τσακιδια ρε κουμουνι που θα μας πεις και τι θα κανουμε.Η νουδουλα ειναι και αυτη οπως ολα τα κομματα της βουλης 100% κουμουνιστικα

        1. Μπραβο ρε σσσε τα κολοκουμουνια νομιζουν οτι υπαρχουν ηλιθιοι και δεν βλεπουν οτι η
          Νουδουλα ηταν μια απο τα ιδια με αυτους ενα ακομη Νεοταξικο κουμουνιστικο κομμα(ΚΚΕ,Συριζα,Κιναλ,ΝΔουλα Μερα 25 και το τσογλανμποι τους ο Βελλοπουλος).

    2. Μπραβο στο …συνταγματικο τοξο. Ε ρε δουλεμα που ριχνετε στους ελληνες με τα πολυτεχνεια οταν ανοιγετε το τζαμι στην ελλαδα και την γεμιζετε με λαθρομεταναστες. Την ωρα που ο ερντογαν κανει τζαμι την Αγια Σοφια. Και το φοβερο ειναι οτι ολοι οι υπερμαχοι των λαθρομεταναστων μενουν σε βορεια και νοτια προαστεια και δεν τολμουν να περασουν απο αγιο παντελεημονα. Φοβαται το …συνταγματικο τοξο μην τους αποκεφαλισει κανενας τζιχαντιστης! Εξαιρειται η δαμανακη που ηταν επιτροπος στις βρυξελλες και ξεχασε το “εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο”!

    3. Χeστήκαμε για το σιωνιστικο παραμυθι του πολυτεχνειου που μας πουλουν καθε χρονο.
      Καιρος να πεταξουν και το κατασχημο και γελοιο κεφαλι απο τον κηπο του Πολυτεχνειου.
      Δοξα τω Θεω, που δινουν τελος, τα ιδια τα τσιρακια της παγκοσμοιοποιησης σε αυτην την βρωμερη ιστορια.

    4. Εαν τα τσεπωσει ο κουτσουμπας δεν θα γίνει καμία πορεία ,εαν όχι θα καεί η αθηνα…,ο κοματικος στρατός θα κάνει πάλι τα δικά του…

    5. Χρόνια έπρεπε να τοχαν κάνει αυτό. Ας πούμε ότι ο κορονοιος έκανε το θαύμα του

    6. Αφού κατάφεραν να δαμάσουν και τους αριστερούς να τους κάνουν αρνάκια με τη βοήθεια του Κουτσούμπα βέβαια , με τους πατριώτες στη φυλακή δεν έχει απομείνει τίποτε άλλο.
      Εγώ πέρασα καλά μεγαλούτσικος είμαι λυπάμαι τα σημερινά παιδιά που δεν έχουν κανένα μέλλον.
      Υπηρέτες των Μητσοτάκηδων , των Καραμανλήδων , και των λοιπών σογιών θα είναι μέχρι να πεθάνουν.

      1. Καλο ψοφο κωλογερε,περασες καλα ; ψηφιζες πασοκ και δν εεε; αλλα γαμησες τα παιδια σου ρε ξευτιλα αυτο ηθελες να πεις; καλο ψοφο λοιπον !

      2. Τι θα πει εγώ πέρασα καλά, τους νέους σκέφτομαι;
        Εσείς οι μεγάλοι μας καταστρέψατε. Μας στερήσατε τα όνειρα. Ούτε δουλειά, ούτε οικογένεια. Τα παιδιά σας δεν είναι κατοικίδια, να ζουνε μαζί σας καλά και αυτά μέχρι τα 18. Το θέμα είναι να αφήνατε μια χώρα όρθια, να ζήσουν και αυτά και τα εγγόνια. Να ζήσουν έγραψα, όχι να ζήσουν καλά.
        Έτσι όπως τα κάνατε δε θα ζήσουν ούτε τα παιδιά σας, ούτε τα εγγόνια σας. Αλλά εσείς περάσατε καλά…
        Παχιά λόγια, συγκινητικά..όταν έρθει η ύστατη ώρα όμως θα περάσουν όλες οι καλές στιγμές. Εύχομαι να περάσει και αυτή η απάντηση μου.
        Όπως και να έχει σας συγχωρώ από τώρα.

    7. η καταραμενη γενια του πολυτεχνειου με το κεφαλι το κλουβιο που μαθαινουν τα παιδια και τα προβατα και προσκυνανε πρεπη καποια στιγμη να πανε ολοι τους φυλακη….

    8. Ανοίξτε τις εκκλησίες, άθεοι εγκληματίες αλήτες φασίστες

    9. Το Πολυτεχνείο μα μην γίνει γιατί τόσα χρόνια δεν είναι κάτι που απασχολεί τον ελληνικό λαό αλλά μόνο τους αριστερούς που είναι το ένα τέταρτο και κάτι λιγότερο της πλειοψηφίας από τον ελληνικό λαό.
      Ο βασικός στόχος είναι ένας που αφορά όλη την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που πρέπει να γίνει αμέσως:
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΦΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!

    10. Το Πολυτεχνειο δεν εγινε ποτε. Ειναι ονειρα ενος κοιμισμενου και φοβισμενου λαου.

    11. Από την στιγμή που υπάρχει σε όλη την χώρα lockdown έχουν κλείσει καταστήματα ,εστίαση,εκκλησίες,δεν γίνονται γάμοι,βαφτίσεις και όλοι είμαστε μέσα είναι δυνατόν να γινει οποιαδήποτε πορεία???Πάνε καλά???Ως προς τι τότε τα μέτρα???

      1. Τα μέτρα είναι μόνο για το ΠΟΠΟΛΟ…
        ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ?????

        .

    12. Η ουσία είναι μια:
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.

    13. Τι έγινε βρε Στέφανε; Δε σου άρεσε αυτό; Τι έπαθες; Σου βγήκε το κομμουνιστικό σου προφίλ; χαχαχαχα Μακάρι να εφαρμοστεί και στην πράξη. Κανονικά θα έπρεπε να προλάβουν να φτιάξουν και έναν νόμο που να λέει πως όποιο κόμμα διοργανώνει πορείες εν καιρώ πανδημίας θα πηγαίνει φυλακή σύσσωμο ως εγκληματική οργάνωση.

      1. Έτσι ρε νεκροθάφτη…. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

      2. Οι ηλίθιοι σαν εσένα βλέπουν το δέντρο και χάνουνε το δάσος.
        Για σκέψου λίγο ρε ΒΛΑΚΑ και ίσως καταλάβεις το γιατί.

    Comments are closed.