ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΜΑΣΚΑ-ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΤΩΡΑ! ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Α.ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ -ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_portosalte

    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΤΩΡΑ! ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Α.ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ -ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. ΜΑΣΚΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΛΕΜΠΙΑ.

    2. Που ει αι ο ΑΝΤΡΕΑΣ? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ? Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ??

    3. ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΝΟΗΤΟΙ

      1. Μέσα στην τρέλα της έπαρσης σας αποκαλύπτεστε. «Ποιοι είστε εσείς πολίτες-δούλοι ανόητοι που έχετε και άποψη; Προσκυνάτε σε ότι σας λέμε γίδια και σκασμός βλάκες» Και εις ανώτερα. Μπορεί να σου δώσει ο Κούλης και καμιά κυβερνητική θέση.

    4. Ιδιος ο μπινες ο Καλαμαρης.
      Σαλτε και εμεις ξερουμε οτι τα παιδια ειναι ευπροσαρμοστα και ευπλαστα ,γιαυτο τα προστατευουμε. Το βρισκω πολυ ενηλικο απο μερους μας.
      Το ζητημα μας ειναι οτι μας υποχρεωνετε το φιμωτρο σε διαφορους χωρους. Και σε μας ειναι γνωστο οτι υπαρχουν ψυχοπαθεις δικτατορες που ζουν σε παρανοια. Δεν εχουμε προβλημα αν επιθυμουν να φορουν φιμωτρα τα ζωαδια σε μια ανυπαρκτη πανδημια. Απλα θα ναι γελοιοι.
      Επισης θυμησου το Συνταγμα το οποιο εχετε γκρεμοτσακισει και μετα να συζητησουμε τους κανονες συνυπαρξης.
      Δε μπορεις να μιλας για διαδηλωσεις που επιτρεπονται ειδηκα οταν παρεμβαινει ο εισαγγελεας σας σε αυτες.
      Επισης θυμησου, σας εχει απολυσει ο λαος των ελληνων μεσα σε ενα χρονο. Υπαλληλακια εισασταν. Ο λαος των ελληνων αξιζει και δικαιουται Ελληνες πατριωτες κυβερνητες και οχι σαπιους εξουσιαστες.
      Οτιδηποτε κανετε απο κει και περα ειναι ΜΑΦΙΑ.

    5. Καθημερινή πλύση εγκεφάλου και τρομολαγνεία . Έχουν εμμονή με την κωλομάσκα.

    6. Έχω κάνει το τέστ καί είναι αρνητικό γιατί πρέπει να φορέσω μάσκα αφού κανένας δεν κινδυνεύει απο εμένα που είμαι πεντακάθαρος;;

      1. Γιατί αν έβαζες ένα ύφασμα στο πρόσωπο σου θα συγκρατούσε νομίζεις κανένα ιό; Άλλο οι επαγγελματικές μάσκες και άλλο τα απλά υφάσματα που υποχρεώνουν τον κόσμο να φορά.Απλά είναι δηλωτικό υποτακτικότητας. Για τα χνούδια των υφασμάτων που μας βάζουν να αναπνέουμε δεν το συζητώ καν.

    7. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ……ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΠΛΗΚΤΟΙ………..
      ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ.

    8. Τηλε..,γιατροί το νέο ”λειτούργημα΄΄……,

    9. πληρωμένα τσιρακια της εξουσιας. Μοιράζονται εκατομυρια μεταξυ τους τα λαμογια και υπηρετουν την διαφθορα και το κακο. Μουμιες της εξουσιας. Εξαρτημενοι από παθη και κοκες (ξερω τι λεω..).

    10. Ο/Η Πήξαμε από πληρωμένη προπαγάνδα, ας παρουσιάσουν επιστημονικές μελέτες λέει:

      Ας μας πουν οι λοιμοξιολόγοι και οι έμμισθοι των ΜΜΕ, ποιες επιστημονικές μελέτες έχουν δημοσιευτεί στα έγκυρα επιστημονικά περιοδικά του κλάδου, σε ποιες από αυτές τις μελέτες υπάρχουν επιστημονικά αποτελέσματα από τη χρήση μάσκας σε άτομα έως 12 ετών? Δυστυχώς, δεν υπάρχουν τέτοιες δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες, ικεσίες επιστημόνων και γκεμπελικών υπάρχουν μόνο καθώς και οδηγίες.

      1. Οδηγίες από τον ελεγχόμενο ΠΟΥ υπάρχουν και μόνο αυτές, ο κοσμάκης πρέπει να βρίσκεται σε καταστολή.

    11. Αν μπορουσε?
      Ας έρθει να μου βάλει μάσκα. ..Να πάρει και τον Ευαγγελατο μαζί.

    12. Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣΑΣ ΑΧΟΡΤΑΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΙΣ ΓΤ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 500 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ …

    13. Πιστεύω πως εάν έβαζαν στο big brother τον Πορτοσαλτε και τον Μπάμπη, θα επερνε φως και η τηλεθέαση του Σκαι θα εκτοξεύονταν.

    14. Υπάρχει ακόμα κόσμος που βλέπει τηλεόραση;

    15. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ……………….. ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣΩΚ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ…. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……………. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΣΚΕΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ……………
      ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣΣΣΣ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΠΛΗΚΤΟΙ! Κ ΦΤΑΝΟΥΝ!…..

    16. Πρώτος για εμβολιασμό μπροστά στις κάμερες ο Πορτοσαλτε από γιατρους που διαφωνούν με την χορήγηση αυτού του εμβολίου για να μην υπάρχει περίπτωση νοθειας. Να περιμένουμε 15 μέρες να δούμε τα αποτελέσματα και μετά αποφασίζουμε κι εμείς αν θα κάνουμε το εμβόλιο η όχι.

    17. Μας κανει και ……χαρη, λεγοντας οτι οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας επιτρεπονται! Λες και ειναι καποιος δικτατορισκος (που λεκτικα σιγουρα ειναι δλδ…)
      Ο κ. πορτοσαλταδορος φανταζει τον εαυτο τους σαν την “ναυαρχιδα” του συγκροτηματος του Φαληρου, κι οταν αυτος ομιλει πρεπει εμεις ολοι οι αλλοι να στεκομαστε προσοχη!

      Αυτος, σε αλλους καιρους, σιγουρα θα ηταν πρωτοπαλληκαρο του Ιωσηφ Γκαιμπελς στο Γ! Ραιχ!

    18. Τους βλέπω προχωρούν στο δρόμο με τις μάσκες σαν υπνωτισμενοι!!Ένα μέρος του εαυτού μου λυπάται πάρα πολύ και ένα άλλο τους υποτιμά αφάνταστα.Δεν μπορούν καν
      να φανταστούν τι τους περιμένει τα επόμενα
      χρόνια. Οι περισσότεροι απλά το αισθάνονται
      από ένστικτο. Ακόμα και τα μικρά παιδιά η και
      οι έφηβοι που πάντα είχαν αισιοδοξία έχουν
      σταματήσει να χαίρονται και να παίζουν.
      Η βία στις νεαρές ηλικίες θα αυξηθεί κατακόρυφα.

    19. Ίδια γλοιώδης φάτσα με τον Αυτιά.Λες και βλέπω κλώνο του.
      Μικροί εξοχότατοι με τι ασχολείστε???
      Μου λείψατε, έχω καιρό να σας απευθυνθώ !
      Έχετε να μου πείτε κάτι πριν ξανακοιμηθω??
      Περιμένω να το ακούσω!!! Μη πείτε καμιά
      βρισιά κι έχω εφιάλτες!! Δώστε κανένα φιλάκι καλλιτερα!!!

    20. Ρε σκουπιδι αυτα τα εμβολια για τις αλλες αρρωστιες που καναμε μικροι ειναι δοκιμασμενα χρονια τα εμβολια.αυτο το εμβολιο ποτε το δοκιμασανε σε 6 μηνες?να το κανεις εσυ ρε μαλακα γαμω το κολοκαναλο σου

    21. ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΣΑΛΤΕ,ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

    22. σαν τα οπίσθια του Θέμη με το στριγκάκι δεν υπάρχει τίποτα ισάξιο

    23. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ
      ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΗΛΕΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ

    24. Πριν πει για εμας ολους… να παει στον φιλο του τον μητσοτακη και να του πει γιατι ανοιξε τον τουρισμο και μπηκε μεσα ο ιος και εχουν κολλησει τον ιο 25.000 ανθρωποι οταν πριν ανοιξει τον τουρισμο ειχαμε 20 κρουσματα την ημερα για μερικα εκ euro…. αμα ηταν ο συριζα ολα τα καναλια απο το πρωι αυτα θα λεγανε… αλλα τωρα τους κανει ολες της χαρες ο μητσοτακης και μοκο.

    25. Έγινε “ειδικός” και ο Πορδοσάλτε τώρα;Φωτιά και τσεκούρι στους μασκοφορεμένους.

    26. Γιαβολ! Πορτοσαλτεν!
      Θελουν λεει, τα Ερπετοειδη του Πλανητη, να μειωσουν τον Πληθυσμο και να παραμεινουν
      επι της Γης, μονο 500.000.000!
      Να υποθεσω οτι, αναμεσα στους διασωθεντες, θα βρισκονται τυποι, του στυλ Πορτοσαλτεν, Κοσιώνη συν ανηρ και τεκνον, Ευαγγελατος και Σια.ΕΠΕ και γενικως,
      καθε Απολειφαδι! Δεσαμε!

      1. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ

    27. βρε αντε κοιτα την ξεφτιλα του καναλιου σου που καθε βραδυ υπονομευετε την ηθικη και τις αξιες του λαου με το ριαλιτι της συμφορας! υποχοβδριε που θα κανεις και μαθημα για τις μασκες!

    28. μην τον βριζεται…υπαρχουν ατομα στο Ελλαδισταν που θα τον βγαλουν και αυτον βουλευτη…
      σε τετοια γελοια χωρα δυστυχως ζουμε

      1. Τετοια υποκειμενα δε βαζουν για βουλευτες, ειναι των υπογειων.

    29. Κλείστε τα κολοκαναλα… Και αυτοί τελειώσανε… Δεν υπάρχουν.

    30. τι φωναζετε δεν εχετε καταλαβει οτι η χωρα ειναι η χωρα των μασκαραδων με μασκα και χωρις μασκα ειμαστε σε διαρκες αποκριες

    31. σιγα τον δημοσιογραφο αυτος ειναι για φτυσιμο οπως και το βοθροκαναλο που ειναι

    32. Συμβουλές για όσους ακούνε τους κρατικώς πιστοποιημένους«ειδικούς» 1. Να μην τους ακούνε με πολύ προσοχή γιατί μπορεί να βρούνε σφάλματα 2. Ο λόγος των ειδικών πρέπει να θεωρείται «θεϊκός»,πέραν και πάσης αμφιβολίας 3. Καλό είναι να διαγραφούν τη μνήμη τους κάθε πρωί γιατί μπορεί να εντοπίζουν αντιφάσεις στα τωρινά λεγόμενα των ειδικών με αυτά που έλεγαν προηγουμένως 4. Να μην χρησιμοποιούν την λογική τους και τις γνώσεις τους 5. Αν είναι οι ίδιοι επιστήμονες,τότε η οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή αμφιβολία τους στα λεγόμενα των ειδικών τους ακυρώνει αυτομάτως τα πτυχία τους και τις γνώσεις τους και τους κατατάσσει στους λεγόμενους «ψευδοεπιστήμονες»

      1. Εσύ πάντως είσαι αληθινός επιστήμονας! Πρέπει μάλιστα να πάρεις και νόμπελ μπουρδολογίας… σε προτείνω ανεπιφύλακτα!

        1. Τι λες ρε γίδι;Μπουρδολόγος επειδή λέει την άποψή του;Δεν λέει κάτι παράλογο η εξωπραγματικό…Αν διαθέτεις ελάχιστο μυαλό και λογική καταλαβαίνεις ότι κάπου εκεί πάει το πράγμα,εκτός αν είσαι βαλτός… Και στην τελική,αφού τον προτείνεις για μπουρδολογικό νόμπελ,σημαίνει ότι κατέχεις άριστα την επιστήμη της μπουρδολογίας…

        2. Κοίτα το ότι όλοι της ΝΔ είστε σε φάση «ουγκ ουγκ εγώ έξυπνο εσύ χαζό» πρέπει να σε προβληματίσει. Γιατί οπουδήποτε υπάρχει αντιγνωμία αυτό το «επιχείρημα» χρησιμοποιείτε με διάφορες παραλλαγές

      2. Εσύ πάντως είσαι αληθινός επιστήμονας!!! Πρέπει μάλιστα να πάρεις και νόμπελ μπουρδολογίας… σε προτείνω ανεπιφύλακτα!

    33. Παντου μπροσταρης ο αρχιπαπαγαλος. Υπερμαχος ολων των μνημονιων, της μασκας και καθε προδοτικης ενεργειας εις βαρος των Ελληνων και της χωρας μας. Ψοφιμι να σε δω με μασκα ολη μερα στα νοσοκομεια παρεα με τον εισαγγελατο και καθε αποβρασμα των μμε και με εμβολιο στο μπατο σας!

    34. ..😂😂😂
      Βρε κατευθυνόμενα παλιολαμόγια της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού, μέχρι και τα νήπια σας έχουν πάρει πλέον χαμπάρι..
      Δε μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα, ότι τα βρώμικα σας σχέδια έχουν γίνει πλέον γνωστά?

    35. για τους συριζαιους και οσους τους κανουν πλατες

    36. Ο γελοίος που θέλει να λέγεται και δημοσιογράφος… ουστ σφουγγοκωλάριε του κουλή

    Comments are closed.