ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! BOYΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΝΟΥΝ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΚΟΝΤΑ ΣΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    h.-giannoylis-voyli

    Πλέον στο Κοινοβούλιο έχουμε επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να παρέμβουν ριζικά στις ζωές των Ελλήνων πολιτών και έτσι ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων αλλοδαπών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!

    Δείτε επίσης: Τον έκαναν ξεφτίλα στο Τουίτερ για το… μπάρμπεκιου! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

    Η αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη που εξήγησε ότι δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

     

    Ο Γιαννούλης για να μην ξεχνιόμαστε υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Συμφωνίας των Πρεσπών
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Γιαννούλη εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ άντε και γ@μήσου σκατοπροδότη. Τολμάς και μιλάς για το χοιρινό ενώ γουρούνι είσαι εσύ.

    2. Σε λιγο θα τους ενοχλει που χτυπαει η καμπανα της εκκλησιας,θα τους ενοχλουν Οι Θειες Λειτουργιες,θα τους ενοχλουν οι ιερεις ρασοφοροι που περπατανε στον δρομο,θα τους ενοχλει που κανουμε τον σταυρο μας δημοσια,μεχρι τελικα να παρουμε τα οπλα.ειμαστε σε πολεμο.και οι χειροτεροι εχθροι ειναι εκ των εσω.μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.ψηφισαμε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.κατα βαθος ουτε αυτοι οι συριζοφασιστες θελουν τους λαθρομεταναστες.απλα μισουν παρα πολυ Χριστο και Ελλαδα.

    3. Μονο Χαλαλ Λουκανικα συντροφε Γιαννουλη.

    4. Θα φας καλά αναρχοάπλυτο σκουπίδι.
      Και εσύ και όλα τα υπόλοιπα μαστουροαναρχοάπλυτα.
      Θα παρακαλάς για ευθανασία αλλά δεν…
      Έρχεται….

    5. Στο ενα χερι θα εχουμε το οπλο με το αλλο θα σκιζουμε φυλλα απο το κορανι για προσαναμα του μπαρμπεκιου και θα γυρναμε τις μπριζολες και θα καιμε και οτι σημαια μας καυλωσει,ιδιως μασονικες,και τουρκικες,και ισλαμ!
      Δε γινεται μια ζωη να γινεται το δικο σας εντολοδοχοι.
      Τωρα κατουραω τη τουκικη και πριν σκουπιστικα με φυλλα απο το κορανι! (φανηκε και καπου χρησιμο)
      Πεταξες σπυρακια μογγολοτουρκε;;;;

    6. Αυτος ρε μαλακες εχει 100% μογγολοDNA!
      Σκατα να φας σκατα ναπιεις και στα σκατα να πεσεις,απτα σκατα να σηκωθεις και στα σκατα να ξαναπεσεις!!!!
      Ειχες δεν ειχες το πηρες το βουντουσου.
      Το πρωι μολις ξυπνησεις θα εισαι γεματος σκατα.
      Συγνωμη αλλα τα ηθελε ο κωλος σου.
      Ελπιζω να μη τρωτε κατι παιδια του σαιτ συγνωμη!!!!
      ΥΓ 1 20 χρονια σε επαιζε η κρατικη και μπηκες στο υποσηνιδειτο του καθε σαλονικιου γιαυτο βγηκες βουλευτης απο τη προβολη του κουτιου.
      ΥΓ 2Διπλο σχολιο.Σαν να το εχετε πει ηδη αυτο! και τα @ρχιδι@ μου τα δυο.ωρες ωρες δεν ανεβαζεις τιποτα,εχεις αρχισει και μου τη δινεις στα νευρα.

    7. δλδ ποσο ν αφησεις να ζησει μια τοσο ενοχλητικη σκατόμυγα?

    8. Τώρα ταιριάζει η ατάκα : ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ! κύριοι πρέπει να το πάρουμε απόφαση, όσο υπάρχουν οι ανθέλληνες κουμμουνιστές η Ελλάδα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο! ας έρθει αυτός ο “ανθρωπιστής” να μου κάνει παρόμοια σύσταση και θα δει η μούρη του -που είναι και αντιπαθέστατη-το χώμα! άντε και στο διάβολο εθνοτερμίτες που σας βάλανε και στη βουλή… ανάθεμα στο ακατονόμαστο που σας αναγνώρισε νομιμότητα μετά τα εγκλήματά σας 1946-49 και μάλιστα άνευ όρων….

    9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ
      ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΑΣ

    10. Μ’ακους Μ’ακους?????????? έχεις κώλο μαϊμούς!!!!!!

    11. Για τις εγκληματικες πραξεις των λαθρο, με τους οποιους γεμισατε την χωρα, εχεις να μας πεις κατι Ανθελληνα, γενιτσαρε, λαθρολαγνε, που νοιαστηκες να μην μυρισουν οι λαθρο το χοιρινο;;;;;;;; Δεν πας να τους σκουπιζεις και τον κ@λο τους…. καυμενους λεω εγω!!!!!!!! Ποιος τους καλεσε ρε σε μια Χριστιανικη χωρα ξεπουλημενα ανδρεικελα μαριονετες των ξενων;;;;;;;; Θσ αλλαξουμε εμεις τις συνηθειες μας για να μην δυσαρεστηθουν οι λαθρο;;;;;;;; Αχρηστα υποκειμενα που σας ψηφιζουν γιδοπροβατα!!!!!!!!!!

    12. το κλασιμο επιτρεπεται διπλα στους μουσουλμανους σας ρε εαμοβουλγαροι????

    13. προκειται για ΤΟΥΒΛΟ. αστο διατανο.

    14. Ωωωω!!!!! Πολύ πονάει η καρδούλα του για τα παιδάκια που βρέθηκαν σε μια ξένη χώρα!
      Τι λες άπλυτο μουνοπα@@;; Για την κατάντια των Ελλήνων που εσείς τα ίδια πολιτικά κτήνη δημιουργήσατε δεν έχεις να πεις κάτι;;;;;

    15. Κοντοσούβλι μαριναρισμένο με Amst@l χωρίς αλκοόλ επιτρέπετε κύριε π@π@ρδοκαρι@λα!!
      Η συνέχεια στο επόμενο …

    16. Γιαννούλη ήσουν από πάντα ορτινάτζα των λαθρό ή τώρα τελευταία που γνώρισες τον νεαρούλη Χασάν και σου ρυθμίζει την ροδέλα?

    17. Ποιοί ειναι κτήνη καί σαδιστές ρέ βόδι μουσουλμάνικο;Έλληνες πατριώτες πού αγαπούν τήν
      Ελλάδα ενώ εσύ τήν μισείς.Εσύ ρέ μηδενικό θά απαγορέψεις στούς έλληνες νά ψήνουν τίς νό-
      στιμες μπουζοπούλες επειδή δέν αρέσει στά καρντάσια σου τά μουσουλμάνια επειδή δέν τό
      επιτρέπει ή “κουλτούρα τους”.Στόν αποκεφαλισμό είναι άσσοι.Μεγάλη καί παλιά κουλτούρα.
      Ού χαθείς κάθαρμα χλαπάτσα γλοιώδες υβρίδιο.
      Γιάννης Λάκων

    18. ΓΥΑΛΟΥΜΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ !!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ, ΛΙΓΔΙΑΡΗ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!!!

    19. Οσα ζωα τον ψήφισαν, να σταματήσουν να τρώνε σουβλάκια, χοιρινες μπριζόλες κλπ και κόψουν την μπυρα, το κρασί και ολα τα αλκοολούχα ποτά.

      1. Οι φίλοι μας Εβραίοι μας δείχνουν τον δρόμο, για τον ψυχολογικό πόλεμο!!!

    20. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

    21. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ!!! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ “ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΛΔ!!! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΣΙΚΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

    22. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

    23. Άμα δεν τους αρέσει να πάνε από ΄κει που ΄ρθαν. Άντε μου στο διάολο. Που θα περιοριστούμε στην χώρα μας για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι. Ίσα ρε. Τι ακούμε ρε πούστη μου, τι ακούμε ?

    24. Πρωι μεσημερι και βραδυ ξυλο και ενα κουβα παγωμενο νερο .Τα μεσανυχτα ξανα ξυπνημα και μαστιγωμα μπας και στρωσει λιγο

    25. Βρίζετε όσο θέλετε, αυτούς όμως ψηφίσατε στις εκλογές! Σύριζα και ΝΔ ε? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! Ρουφήχτε το αυγό σας, ξεφτιλισμένοι όλοι σας! Να γεμίσει όλο το Ελλαδιστάν λαθρομουσουλμάνους…ε ρε γλέντια…θα σας γλεντήσουν οι αραπάδες, για να μάθετε ότι η ψήφος δεν είναι προσωπικό βόλεμα…Κλάψτε τώρα φτωχομπινέδες…

      1. συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα σε λαθος σαιτ τα γραφεις. εδω μεσα πολυ λιγοι ψηφισαν νδ

    26. ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ CRAVE / EΠΙΘΥΜΙΑ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΜΠΡΟΣ ΕΛΆ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

    27. Για κοιτα ρε ποιους ταιζαμε τοσα χρονια στην κρατικη τηλεοραση και τους καναμε και βουλευτες
      Η Ελλαδα επαψε να υπαρχει πλεον.
      Δεν υπαρχει τιποτα…ουτε πατριωτες, ουτε δημοκρατια, ουτε εκλογες,ουτε τιποτα..
      Μοναχα ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΕΣ
      ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΟΥΝ

    28. Δεν φταίει αυτος και κανένας μην τον κατηγορήσει. Εμεις φταίμε. Εμεις που τους ανεχόμαστε και δεν τους στέλνουμε ….σπιτι τους;;…..
      Οι λαθρο ειναι μαθημένοι να πηδ@νε και μικρά παιδια. Μηηηηπως λοιπον να τους δωςουμε και τα παιδια μας;;; Γιατι ειναι σαδιστικό να βλέπουν τα μικρά παιδια μας, να τα λιγουρευονται και να μην τους αφηνουμε να τα πηδ@@@ξουν. Ε, δεν ειναι κτηνωδία;;;
      Τελικα αυτοι να δειτε που προσπαθούν να μας τρελάνουν!! Δεν εξηγειται αλλιως!! Αλλη λογικη εξήγηση δεν υπάρχει. Η μηπως ειναι αυτοι τρελοί;;; Σε αυτην την περιπτωςη ομως ειναι ακρως επικίνδυνοι με τις θέσεις που κατέχουν. Θανάσιμα επικίνδυνοι. Για μας.

    29. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΞΟΡΙΑ Κ ΜΌΝΟ ΣΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΑΥΤΑ. ΜΑΚΆΡΙ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ.

    30. αυτός ο βουλευτής που ζητάει αυτά σίγουρα δεν
      ζη στην Ελλάδα .ονειρεύεται ότι ζει στην ταγκανικα.elikalp

    31. Είναι αυτός που δεν άφησε την ερτ να παίξει το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.είναι αυτός που είπε πως θα μεγαλώσει το παιδί του με όλους αυτούς τους φασίστες εκεί έξω..κολόπουστα

    32. ρε δεν γ@μιεσ@ι και εσυ και ολο το τσυριζα να σεβαστουν αυτοι τα εθιμα μας οχι εμεις τα δικα τους καλα βλακας εισαι η κανεις τον βλακα εγω παπαρα φανφαρωνε εκανα Σ. ΑΡΑΒΙΑ κοντα 8 χρονια το ξερεις ρε οτι απαγορευοτανε να φοραμε σταυρο ????????????????????? ετσι ηταν ο νομος τους και τον σεβαστηκαμε αυτοι γιατι δεν σεβονται τιποτα εγω αμα θελουν καθε κυριακη τους κανω το τραπεζι με γουρουνακια μικρα. και κατι ακομα οταν εφευγα απο ελλαδα καθε ενα εξαμηνο παντα εκανα εξετασεις για AIDS και για ναρκωτικα και βεβαι το εμβολιο της χολερας . πες βρε σαλτιμπανκο τι απο ολα αυτ κανουν αυτοι πριν ερθου εδω αντε να χαθειτε και εσεις και αυτοι

    33. Αχ κουνελάκι κουνελακι….. Ξύλο που θα το φας…. Μέσα στο ξένο περιβολακι….

    34. Εύγε, για ακόμη μία φορά, στον κ.Κυρρανάκη, που αν μη τι άλλο, ξέρει πάρα πολύ καλό χειρισμό της γλώσσας μας και με σεμνότητα τσακίζει κόκκαλα όταν πρέπει! Τώρα, μας φταίει ο κ.Γιαννούλης, ή ο αρχι…μπιιιιιπππππ κ.Τσίπρας, που τον έχει βουλευτή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ως δικο του κομματικο στελεχος ψηφιστικε απο τον Ελληνικο λαο);;; Και όμως, υπάρχουν ακόμη παρα πολλοι Έλληνες που υποστηρίζουν σθεναρά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ!!! Και το ξαναγράφω… πιθανότατα αυτό το έκτρωμα να το ξαναδούμε Πρωθυπουργό… περιττά τα όποια λοιπά λόγια…

    35. ολοι οι αριστεροι ΣΥΡΙΖΑ επιθυμουν τους λαθροπροσφυγγες γιατι θελουν τα τεκνα τους να μαθουν την ΣΑΡΙΑ

    36. ανοητε,πανηλιθιε,βλακα,στο τετραγωνο σε πληρωνει ο λαος για να λες αυτα ενω οταν αυτομαστιγονονται στη μεση των δρομων και να βλεπουν μικρα παιιδα κι οχι μονο τα αισχη της θρησκειας τους με τα πλημυρισμενα αιματα δεν λες τιποτα για δικη τους τιμωρια
      ντροπη σου….αλλα εχουν ντροπη γουρουνανθρωποι σαν κι σενα?.αμα εχει κανεις μυαλο κοτας σαν κι εσενα τετοια ξεστομιζει.που να ντραπει τετοιο διποδο ζωο .
      ..σε πηρωνουμε 10000 το μηνα διχως τα μπονους κλπ για να ακουμε τις ηλιθιοτητες σου?….

    37. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ……..ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΚΥΡΑΝΑΚΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ……..ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ……….ΣΤΕΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΑΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ………

    38. Μα ποσο μαλακας ειναι αυτο το Σταλινοφασιστικο κοπροσκυλο του συριζα.

    39. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.
      Το ό,τι τα δικά τους χούγια προσβάλλουν τα δικά μας δεν βλέπω να τον ενοχλεί.
      Έχει δει κάτι αντίστοιχο σε δικές τους χώρες;
      Ας προσαρμοστούμε λοιπόν στην δική τους νοοτροπία: Όπου τον δείτε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ κι αυτόν και τους ομοϊδεάτες του.
      Δεν φτάνει που ήρθαν ακάλεστοι, θα φάμε και το κάθε φασισταριό και ρατσιστή εναντίον μας.
      Αυτό τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ τον ταϊζουμε από τους φόρους μας ένα ασύλληπτο μισθό, επιδόματα, προνόμια την ώρα που ο Έλληνας φορολογείται αγρίως,πεινάει και χάνει το σπίτι του. Άσε και την συνταξάρα που θα πάρει.
      Που είναι εκείνος ο ρατσιστικός νόμος να του πατήσουμε μια ξεγυρισμένη…
      ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ρε. Ή αυτοί ή εμείς.

    40. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι Λέει Αυτός από το ΣΥΡΙΖΑ; Δηλαδή για να μην Προσβληθούν οι Λαθρο-Μετανάστες, με την Κατανάλωση Χοιρινού και Αλκοόλ από Έλληνες των Οποίων τα Σπίτια τους Βρίσκονται Κοντά στις Δομές Φιλοξενίας τους, θα Πρέπει να Απαγορεύονται Δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών;

      Δηλαδή, θα Αλλάξουν οι Έλληνες τις Συνήθειες, τα Έθιμα, τις Αξίες τους Γενικά, για να μην Έχουν Πρόβλημα οι Μουσουλμάνοι; Από Όποια Πλευρά και να το Δούμε, οι Μουσουλμάνοι ΠΡΕΠΕΙ να Ενσωματωθούν στην Κοινωνία που τους Φιλοξενεί και Όχι η Κοινωνία σε Αυτούς !!!

      Πολύ Σωστά του Απάντησε ο Κυρανάκης και Λίγα του Είπε !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    41. Είναι από αυτούς που Μ. Παρασκευή θεωρεί αναφέρετο δικαίωμά να ψήνει και να τρώει κρέατα σε δημόσια θέα και σε ευθεία πρόκληση της χριστιανικής πίστης των ελλήνων!!!!

      Όταν η Δημοκρατία έγινε ασυδοσία!!!!

    42. Οταν γινουνε εκτακτα στρατοδικεια απο ελληνες πατριωτες να δω βρωμοσυριζαιε λαθρολαγνε που ντενεκε που θα κρυφτεις μετα την εθνικη καταστροφη που μας ετοιμαζεται…το σιγουρο ειναι οτι απο τους 300 καπποιοι δεν θα προλαβουν να την κοπανησουν…………………………..

    43. Καριλας γενιτσαρος πληρωμενος απο τον Ερντογαν σιωνιστες και τα Εμιρατα τη περειμαινεις ανθελληνικο σαπροφυτο που μονο με ξεριζομα ησυχαζουμαι……ερχεται η ωρα σας καριολαδες

    44. Εχει γινει αρωστημενη και εξευτελιστικη η κατασταση εκ μερους ορισμενων πολημενων βουλευτων που θελουν να μας βαλλουν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι.
      Σκετοι δικτατορες

    45. Για τα δικαιώματα των Χριστιανών ρε νυφίτσα κουβέντα δεν λες . Να σε χαίρονται οι καθυστερημένοι που σε ψήφισαν ποντικομούρη .
      Ούεεεεεεε βρωμιάρη

    Comments are closed.