ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ..! ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΦΕ;

    Κοινοποίηση:
    evros-mat

    Η εισαγγελία Ορεστιάδας άσκησε δίωξη σε δύο αστυνομικούς οι οποίοι στην προσπάθειά τους να σταματήσουν αυτοκίνητο με παράνομους μετανάστες τραυμάτισαν ελαφρά 2 από αυτούς!

    Οι ελληνικές αρχές, έπειτα από μια επεισοδιακή καταδίωξη στον Έβρο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν δύο παράνομοι μετανάστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν αλλοδαπό διακινητή.

    Όμως, αντί οι 2 αστυνομικοί που καταδίωξαν τους Λ@θρομετανάστες να επαινεθούν, τελικά βρέθηκαν κατηγορούμενοι επειδή τραυμάτισαν ελαφριά 2 από αυτούς. Mήπως το ελληνικό κράτος δεν επιθυμεί πραγματικά να φυλάσσονται τα σύνορα μας;

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, πλήρωμα αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας που επέβαινε σε περιπολικό, έκανε σήμα στάσης σε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ωστόσο δεν υπάκουσε.

    Αντίθετα, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ενώ στην προσπάθειά του αυτή, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

    Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια στο καταδιωκόμενο όχημα, προκειμένου εκείνο να ακινητοποιηθεί.

    Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε δασικό δρόμο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό του ΙΧ.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε 13 παράνομους μετανάστες.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο από αυτούς είχαν τραυματισθεί ελαφρά στο γλουτό και στο μηρό από τους πυροβολισμούς.

    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, αφού είχαν τραυματιστεί ελάχιστα.

    Για τον τραυματισμό των αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο εμπλεκόμενων αστυνομικών.

    Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΚΡΑΤΙΚΗ «ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ»….
      Όταν κάποιος κλέψει από το super market ΕΝΑ ΓΑΛΑ για να το δώσει στο παιδί του ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ (έτσι τον κατάντησαν οι Εθνοσωτήρες Πατριδοκάποιλοι που κυβερνούν την Χώρα χρόνια τώρα) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ και ο εισαγγελέας τον στέλνει στα κάτεργα, δηλαδή απλά στις Ελληνικές φυλακές που βασιλεύουν οι Αλβανοπακιστανοαυγανοί και θα του κάνουν την ζωή ανυπόφορη.
      Εάν όμως κάποιος κλέψεις τον μισό προϋπολογισμό της Ελλάδος ή φέρνει λαθραία προϊόντα καπνού, ή λαθραίο πετρέλαιο, είναι ο Κύριος ΤΑΔΕ (με το Κ κεφαλαίο) που όλες οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα στο πέρασμα του….
      Κάπως έτσι συμβαίνει και με την εισαγγελία Ορεστιάδας που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ οι οποίοι στην προσπάθειά τους να σταματήσουν αυτοκίνητο με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (παράνομους μετανάστες όπως τους έχουν βαφτίσει) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΕΛΑΦΡΑ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..
      Εάν όμως αυτοί οι δύο αστυνομικοί, ήταν οι πρώτοι δύο που θα πάταγαν την Αγία Σοφία μετά από έφοδο που θα είχε διαταχτεί, τότε θα ήταν ΗΡΩΕΣ και θα έτρεχε αυτός που έδωσε την διαταγή από το γραφείο του των Αθηνών, να φωτογραφηθεί μαζί τους για να ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ όπως συμβαίνει πάντα ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    2. Οι αστυνομικοί δεν είναι παντα ήρωες. Πόσα να θυμηθεί κάποιος από αυτά που έχουν κάνει. Άσχετα με το θέμα αυτό αλλά επειδή κάποιος είπε πως είναι ήρωες. Όχι πάντα και αρκετά πολλά περιστατικά δεν τους κάνουν ήρωες.

    3. Αυτοί νομίζουν οτι για πάντα θα είναι στο απυρόβλητο και θα αντικαθιστούν τον Θεό στις δίκες.
      Έχουν καταλύσει κάθε έννοια του Συντάγματος.
      Θα ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ και οι δικαστές.

    4. ας τους βιαζαν καλυτερα παρα να τους πυροβολησουν. αφου οποιος βιαζει στην Ελλαδα ειναι αθωος. κανω λαθος;;;;;;;;

    5. Εσυ βρε μπαγλαμα τι πληρωνεις; που δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου!

    6. οι ελληνες αστυνομικοι ειναι κυριολεκτικα ηρωες..αφ ενος κινδυνευει η ζωη τους κι αφετερου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…ειμαστε κατεστραμμενοι γενικως..η νεα ταξη, ο πολιτικος ορθολογισμος κι η κομμουνιστικη γαγραινα, εχουν διαποτισει τα παντα!

    7. το δικαστικο σωμα αυτα τα χρονια εχει γεμισει συριζαιους
      Καλο θα ναι ο κυριακος να το ξεβρωμισει αλλιως θα το βρισκει μπροστα του
      Απο λαθροορκ να το βρει αυτος που ασκησε διωξη

      1. Εσυ ακομα πιστευεις κι ψηφίζεις τον Κυριακο;;; καλα κρασια!!!!!

    8. Πες του εκει….του τοπικου εισαγγελεα…να πανα βρει καμμια αλλη δουλεια….
      Να πανα δουλεψει σε καμια…μκο…
      Αντε ντε….Κ*ΠΡΟΣΚΥΛΟ….

    9. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ????? ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ

    10. Να αφησετε τους αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους Κε εισαγγελεα και να πιεσετε να αλλαξουν οι νομοι που…χαιδευουν τους εγκληματιες και οχι διωξεις σε αστυνομικους που κανουν το καθηκον τους!!!!!!!!! Τι επρεπε να κανουν οι αστυνομικοι, να αφησουν τον κοπριτη διακινητη να φυγει;;;;;;Αντε και το ξευτιλισατε, επαινος επρεπε να τους δοθει και οχι διωξη!!!!!!! Εχει γεμισει η Ελλαδα με εγκληματιες, τι επρεπε να κανουν, να βγαλουν τα θυμιατα και να θυμιασουν τον διακινητη και το λαθραιο φορτιο του;;;;;; Αιδως Αργειοι!!!!!!

    11. Να γιατί οι αστυνομικοί αφήνουν τους λάθρο να περνούν ελεύθερα, αν τους σταματήσουν θα μπλέξουν.

    12. Πολύ απλά θα έπρεπε να βγει σύσσωμη η Αστυνομία με πρώτο τον αρχηγό της και να απειλήσει πως παραιτούνται όλοι οι αστυνομικοί εάν δεν σοβαρευτεί αυτό το μπουρδέλο κράτος και μετά ας πήγαιναν οι εισαγγελείς και ο Κούλης να φυλάξουν τα σύνορα.

    13. Θέλει να κλέψει λίγο δημοσιότητα και ο εισαγγελέας της Ορεστιάδας,έχει βλέψεις για παραπάνω.

    14. το εισαγγελεηλικι τωχουν μονο για να διωχνουν καθε τι που προστατευει την Χωρα τουτη που τους ταιζει. Καθε ανθελληνικη ενεργεια ειναι στο απυροβλητο. Ουστ ωρε οβριακα σιχαματα.

    15. ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ…

    16. Άμα κάνουν κανένα γερό ντου εκεί στον Έβρο οι λαθραιοι να πάρετε και την εισαγγελία Ορεστιάδας εκεί να δουν από κοντά το παιχνίδι και όχι μέσα από τις κλιματιζομενες αίθουσες.

      1. Παψε εσυ μα’ι’κ λαμαρ λεμε, τραβα παρα περα φελλε.

      1. Καπιοι νομοι?
        Ντρεπεσαι να πεις ολο το πολιτικο δικαστικο και νομοθετικο συστημα?
        Ζουμε σε μια χωρα υπο κατοχη με χιλιαδες νομους επιβεβλημενους απο ξενους κατακτητες.αν δεν το καταλαβες εδω και 10 χρονια τωρα να πας να το κοιταξεις γιατι εχεις τεραστιο προβλημα αντιληψης.

    17. Πουτανας γέννημα αυτό το δίποδο που ασκησε δίωξη. Καρκίνο σε ότι αγαπάει

    18. Κάτω ο Κούλης είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Και ανθελληνικά τομάρια

    19. Στα ματ, οπκε, seebrig εναντίον Ελλήνων διαμαρτυρομένων για το όνειδος των Πρεσπών στο Σύνταγμα και το Πισοδέρι, ας μάς θυμίσει κάποιος τι συμπεριφορά επιφυλάχθηκε…

    20. Οι αστυνομικοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τους πληρώνουμε για να κουβαλάνε νεροπίστολα και να τρώνε ξύλο.

    Comments are closed.