“ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ” ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ. ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΑΛΛΑ…

    Κοινοποίηση:
    b2618acc-596d-4e82-b55c-3862121b0144

    Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε πριν λίγο ο Αντώνης Κανάκης, στον απόηχο των διαδικτυακών αποκαλύψεων ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής φέρεται να είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

    Όπως αναφέρει η δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

    Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

    Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

    Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:

    «Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

    «Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.

    qsqsq

    Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

    14

    «Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

    13

    12

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Αν βγαίναν στη φόρα τα ερωτικά όλων αυτών που μας παριστάνουν τους ανθρωπιστές από τηλεοράσεις κ ραδιόφωνα που χρησιμοποιούν τις φιλανθρωπίες για να κρύβονται θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ

    2. Ολοι τους γελοια υποκειμενα και μεγιστοι υποκριτες, σε μια εκπομπη που για χρονια, υπεθαλπτε καθε ειδους ανηθικοτητας και ειρωνευοταν αγρια και χωρις ενδοιασμους, οποιον τολμουσε να αναφερθει σε θεματα ηθικης.
      Και τωρα με περισση υποκρισια προσποιουνται οτι δεν γνωριζαν τιποτα!
      Υπηρετουν κι αυτοι το “συστημα” απο την δικη τους σκοπια, με στοχο τους την νεολαια..
      Ενας – ενας ξεσκεπαζεστε ψευτοκουλτουριαρηδες.

    3. Ρε τον σταθη Παναγιωτόπουλο που θελει και γκομενες το χουφταλο που μοιαζει με 70αρη κι ας ειναι 58.
      Ε οχι απ αυτον δεν το περιμενα να του κατσει εστω μια και να την εκβιαζει κιολας μετα.
      Ρε τι ζουμε…

    4. Αμάν και σκατα μαζί …. Άθλιοι και άθλιο και το κανάλι που δήθεν έκανε και ανακοίνωση για τα γρήγορα αντανακλαστικα του παρουσιαστή.

    5. ΣΑΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ …ΨΩΦΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    6. Κοιτά φάτσα ο γλιτσας ποτε δεν τον πήγα αυτόν τον άνθρωπο όπως κ τον Κανάκη εμετική εκπομπή πολύ καλύτερος ο Καλυβάτσης τουλάχιστον την πίνει κ δεν ενοχλεί τον κόσμο μην βλέπετε τέτοια σκουπίδια ρε να πατωσουν να ξεβρωμίσει η τηλεοραση

    7. Ηθικολόγοι του κ@@@υ ,αυτή η χαζοκουτοπονηρη σκατοφατσα.

    8. Παιδιά Δώστε τα link να δούμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες μην πάει τσάμπα η δουλειάξέρει κανένας Το γκομενάκι ήτανε καλό

    9. ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΟΠΟΥΝΤΕ… ΟΥΣΤ!!!! ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    10. Κοινωνικό έργο Επιτέλους άνθρωπος έβγαζε τη φωτογραφία την γκόμενα του βίντεο κι ανεβάζω τις φωτογραφίες στο Internet για τα χαρμάνια αντί να του δώσουν προαγωγή και συγχαρητήρια τον ταλαιπωρούν ξυπνάτε μαλάκες

    11. Ε ρε ποιοι προπαγάνδιζαν τα εμβόλια του κούλη και του τσιόδρα! Ε ρε ποιοι βρίζανε τον πετράκο και τον λέγανε ψεκασμένο, αυτοί που εκβιάζανε τα κοριτσάκια! Δώσε και άλλα λεφτά από τη λίστα πέτσα στα τσοντοδημοσιογράφους. Βάλε ακαταδίωκτο και σε αυτόν, ήταν υπέρ των εμβολίων!

    12. Μεγάλος πέφτουλας.Ξεφτυλίστηκε ο μαλάκας.Κρίμα τόσα χρόνια καριέρας πήγαν όλα στράφι.Αντε να κυκλοφόρησεις τώρα μετά από αυτά.καλυτερα το μάτι παρά το όνομα…

    13. δημοσιογραφοι,παρουσιαστες…πτωματοφαγοι του συστηματος,ο,τι πιο βρωμικο μπορει να υπαρχει!!!

    14. Και αυτοί ασχολούνται με τον Παναγιωτόπουλο.
      Τον έφαγε το #metoo

    15. Ανόητοι ημιανθρωποι, κάθομαι και φοβάμαι στο κρεβάτι μου. Όλη μέρα φοβάμαι από το πρωί ως το βράδυ .
      Από τον πολυ φόβο μου, έχει πέσει το ανοσοποιητικό μου λες και έχω κάνει 88 εμβόλια. Μη σας φαίνεται γελοίο αυτό που γράφω γιατί όλοι σας κι εσείς στην ίδια μοίρα βρίσκεστε. Θυμάστε παλιά πόσο χαρούμενοι είμαστε τέτοιες μέρες;; Ανοίγαμε την πόρτα και ούτε μάσκες φοραγαμε, πηγαίναμε όπου θέλαμε και αγοράζαμε ότι θέλαμε. Σκεφτόμαστε το μέλλον και κάναμε μικρά όνειρα.
      Τώρα μας κυνηγάνε με μια σύριγγα να μας τρυπήσουν φοβόμαστε το θάνατο από το εμβόλιο και φοβόμαστε ότι θα μας πάρουν τα σπίτια , την τροφή , ίσως και το νερό αργότερα αφού μας τσιπαρουνε και αν ζήσουμε.
      Ζούμε στην κόλαση. Αν αυτό δεν είναι τιμωρία τότε τι είναι; Ο Τριαδικός Θεός τι κάνει για αυτο;;
      Μήπως τους το επιτρέπει;;; Μήπως αυτός έβαλε τον Ιωάννη να το γράψει στην Αποκάλυψη;;;
      Όλα είναι γραμμένα νεαροί !!!!
      Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
      Είναι σκληρό αλλά ότι ζήσαμε, ζήσαμε.
      Από δω και μπρος ανάποδος κόσμος , ανάποδες αξίες, ψηφιακή υγειονομική σκλαβιά και θάνατος ως λύτρωση από αυτά.

      1. Πήρες την απάντησή σου προηγουμένως και είπες να ξαναδοκιμάσεις. Ο Τριαδικός Θεός δεν τιμωρεί. Όλα αυτά που γίνονται, είναι από τον ανθρωποκτόνο διάβολο. Ξέρουμε ακριβώς τί κάνει ο ψυχασθενής Μ.Α.Τ.Σ. που παριστάνει το θεό στους ανθρώπους. Εσύ γνωρίζεις τί κάνει ο Τριαδικός Θεός απέναντι στο Σκότος, στον Προαιώνιο Πόλεμο, του οποίου κάποιοι είναι ΄΄παράπλευρες απώλειες΄΄ και προεξοφλείς τί θα γίνει; Ο καθείς εφ΄ ων ετάχθη. Δεν υπάρχει δεν ήξερα, δεν γνώριζα. Τα χαιρετίσματά μου στη Στοά σου.

    16. Η περίπτωση αραπακη διχνει με πόση προχειρότητα αντιμετωπίζουμε από Ελλάδα αυτοί η διαγωνισμοί ομορφιάς δεν φθάνει μόνο το ύψος είναι πολλά κλπ πχ γράφει το βιογραφικό μοντέλο δεν υπάρχει μια επιδηξη μόδας επαγγελματική που έχει εργαστεί σε Έλληνα πχ σχεδιαστή η σε Σέρβο κλπ δεν μιλάμε τώρα για σκάλα Μιλάνου νέα Υόρκη μεγάλη προχειρότητα που την πληρώνουν τα κορίτσια αυτή η προχειρότητα στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν την εποχή κουμουνισμο Βαλκάνια κλπ και εκεί έδιναν αρχοντιά ,,

    17. Σόδομα και Γόμορρα!! Καλά αυτός ο ασπρομάλλης γέρος με τα κρύα ανέκδοτα είχε τόση πέραση στις γκόμενες ; Απορώ πως του έκατσε και γκόμενα με τέτοια μούρη,.,.,.,.

    18. Βρωμοσύστημα και σαπίλα….κι αυτοί που τους πληρώνουν τέτοιους ρεμπεσκέδες, σκασίλα τους, η δουλειά τους να γίνει! Κι εσύ μωρή σκύλα τι του βρήκες του βάτραχου? επειδή είναι επώνυμος ε? φτου σου! Πολλά τα παραδείγματα …ψωροκώσταινες!

    19. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΜΑΝ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ? ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ.

      1. και καλα περιεργεια ε; μαλλον θελεις να πας να παιξεις την πενταδαχτυλη

    20. Μεγάλοι ηθικολόγοι-υπερκριτές και στο Ράδιο Αρβύλα που «δεν ανέχονται» την έκπτωση και την αποκτήνωση της κοινωνίας.

    21. Μιλάμε για ανώμαλο ψυχοπαθή που εκμεταλλεύτηκε την αναγνωρισιμότητα λόγω ιδιότητάς του και έψαχνε για θύματα, δεν τον είχα και πολύ σε εκτίμηση καθότι φίλος του Σταρόβα ο οποίος φίλος του Σπυρόπουλου που και για αυτόν βγήκαν στη φόρα ένα σωρό με το metoo, η υποκρισία μας έχει περικυκλώσει και τελικά όλοι λίγο πολύ έχουν θέματα ας μάθουμε να μην πέφτουμε από τα σύννεφα για κανέναν γιατί άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων

    22. Πολύ παλαιά πριν 10 χρόνια παλαιά εθνική Θηβών εγώ το άκουσα δεν το είδα με τα μάτια μου πέρασε ένα δημόσιο πρόσωπο που προταγωνιστει στα κανάλια του χάλασε ξαφνικά το αυτοκίνητο δημοσιογράφος ή λάστιχο τελικά λίγο ποιο πάνω βρέθηκε συνεργείο η βουλκανιζατερ του το φτιάχνουν του λένε πόσα κάνει η εργασία αυτός με λάγνο ύφος ήθελε αλλά μασάνε η αρβανιτια από αυτά οπότε των έπιασαν στης κλοτσιές κλπ δεν μαθεύτηκε ποτέ λίγοι το ήξεραν σήμερα παντρεμένος με παιδί ακούει Θηβών παλαιά εθνική και τρέχει

    23. Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι οι υπόλοιποι τρεις δε γνώριζαν για μια υπόθεση που πήρε αναβολή σε δίκη;
      Λογικά θα βούιξε η Θεσ/νίκη…

    24. Το ποιο αστείο είναι το πως το παίζουν σοκαριμενοι οι “αρβύλες”,

      έχω λιώσει χαχαχαχαχαχααχχα

    25. Ξέρεις υπάρχουν οι σωστοί και οι σκάρτος σε όλα τα επαγγέλματα σίγουρα ο τύπος έχει ανωμαλία μη αντρικού πληθυσμού,,,είναι δεν ξέρω πως τους λένε η νέοι μάλλον από αυτούς που πάνε με άντρες και γυναίκες,,,τιμωρία παλούκι στο πισινό και ανέβασμα σε πορνογραφικό υλικό δεν πάει άλλο μα κάτι ανώμαλους σαν αυτούς δηλαδή τη νομίζει ότι κάνει των μάγκα κακός διαπραγματεύσεις σε γάμο με έναν τύπο σαν αυτόν απορώ εφόσον το συμβάν έγινε γνωστό υπάρχει γυναίκα που θα των παντρευτεί τότε μάλλον θα γίνετε άλλη εργασία στο σεξ σιγά το δημόσιο πρόσωπο ο ξεφτίλας,,,με κάτι τέτοιους ανέκαθεν τα επερνα κρανίο δεν γνωρίζουμε από την σελίδα που το ανέβασε και εάν πληρονοταν ξεφτίλας

    26. Κανάκη ρόμπα γίνατε!! Σας πείραζε που ο Πετράκος καθόταν στο παγκάκι και το βρήκατε αστείο, για τον χοντρομαλ@κα σας εκεί δεν θα παίξεις κανα βίντεο;; Έλα να σας δούμε τώρα, έχετε χιούμορ ή σας κόπηκε το γέλιο;;

    27. Ξέρεις υπάρχουν οι σωστοί και οι σκάρτος σε όλα τα επαγγέλματα σίγουρα ο τύπος έχει ανωμαλία μη αντρικού πληθυσμού,,,είναι δεν ξέρω πως τους λένε η νέοι μάλλον από αυτούς που πάνε με άντρες και γυναίκες,,,τιμωρία παλούκι στο πισινό και ανέβασμα σε πορνογραφικό υλικό δεν πάει άλλο μα κάτι ανώμαλους σαν αυτούς δηλαδή τη νομίζει ότι κάνει των μάγκα κακός διαπραγματεύσεις σε γάμο με έναν τύπο σαν αυτόν απορώ εφόσον το συμβάν έγινε γνωστό υπάρχει γυναίκα που θα των παντρευτεί τότε μάλλον θα γίνετε άλλη εργασία στο σεξ

    28. Ξέρεις υπάρχουν οι σωστοί και οι σκάρτος σε όλα τα επαγγέλματα σίγουρα ο τύπος έχει ανωμαλία μη αντρικού πληθυσμού,,,είναι δεν ξέρω πως τους λένε η νέοι μάλλον από αυτούς που πάνε με άντρες και γυναίκες,,,τιμωρία παλούκι στο πισινό και ανέβασμα σε πορνογραφικό υλικό δεν πάει άλλο μα κάτι ανώμαλους σαν αυτούς δηλαδή τη νομίζει ότι κάνει των μάγκα

    29. Συγνώμη, υπήρχε γυναίκα που πήγε με αυτό το δείγμα άντρα;; Αν είναι δυνατόν με αυτόν τον γλίτσα;

      1. Κι όμως .Διάσημος καί στο γυαλί κάθε μέρα αν είσαι τότε είσαι Άλεν Ντελόν.Ψωνάρες γυναίκες.

    30. Ο μόνος που άξιζε απ’την παρέα της Θεσσ/νίκης ήταν ο ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ.

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

      2. Όταν ο Μάνος Παπαγιώργης έδειρε την Σοφία Παυλίδου στο θέατρο της Παναγιωτοπουλου, δεν μίλησε ο Καλυβατσης. Μόνο αφού έγινε ντόρος.

        Στο τέλος ξέρεις τι έγινε; Έφυγε η Παυλίδου από το θέατρο, όχι ο Παπαγιαννης!!!!

    31. αν αυτη ανεβάζει τα βίντεό της με τους αράπηδες είναι ωραία και μοντέρνα ενώ αυτός είναι “ανώμαλος“….το προβλημα μάλλον ειναι ότι δεν της έδινε από τις εισπράξεις…

    32. Απλυτο αριστερό σκουπίδι που μας κουνούσε και το δάχτυλο, ουστ ρε κοπριτες

      1. Όλοι οι Αρβυλα είναι απολιτικ προς το φιλελε ΠΑΣΟΚ. Μισούν τον Τσιπρα

    33. Αυτά είναι τα ινδάλματά τους.

    34. Με τους άλλους τρείς χαβαλετζήδες είναι όλα OK?

    35. Κοιτάξτε άτομα που έβριζαν την θεία κοινωνία.

    36. Ειχε γυναικα αυτος ο ανθρωπος;;;;;;αναρωτιεμαι.ετσι οπως ειναι,ξαναρωταω:ειχε γυναικα;;;;;του καθοταν αυτουνου γυναικα;;;;;;;;;;

      1. Αυτό έγραψα κι εγώ φίλε παραπάνω… υπάρχει γυναίνα που πήγε με αυτό το δείγμα αντρός, με αυτή τη γλίτσα; Πόσες μπαρούφες να έλεγε για να του κάτσει γυναίκα….

        1. Παιδιά οι μικρότερες θέλουν μεγαλύτερους για πολλούς λόγους και ειδικά αν έχουν κάποια φήμη τους κυνηγάνε, η εμφάνιση είναι το τελευταίο που κοιτάνε οπότε μην στέκεστε σε αυτό

    37. Στα λόγια υπήρξε τιμητής των πάντων, υπερασπιστής των κακοποιημένων γυναικών και υποστηρικτής των μειονοτήτων (ομοφυλόφιλων κλπ). Και στην πράξη, αν είναι αλήθεια όλα αυτά, ένας αδίστακτος εκδικητικός τύπος που χρησιμοποιούσε εδώ και κάποια χρόνια πορνογραφικές σελίδες για να εκβιάζει ή να εκδικείται ανυποψίαστες ή αφελείς κοπέλες.

    38. Τώρα το θυμίθηκαν;
      Παπάτζα.
      Διαφημιστικά κόλπα για ν’ ανέβει η τηλεθέαση.

      1. Μάλλον θα κατέβει μετά από αυτό. ΑΝ συνεχίσει να υπάρχει η εκπομπή

    39. Αυτοί ρε Χίο δεν σε έκοψαν απο την εκπομπή γιατί και καλά πετάς λάσπη και είσαι σεξιστής και ομοφοβικός;;;;; Τελικά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!

      1. Όχι Δημήτρη δεν ήταν αυτοί αν ήταν αυτοί ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΘΑ ΕΊΧΑΝ ΦΆΕΙ ΞΥΛΟ

    40. Αυτός που σύχνα-πυκνά έβγαινε με μπλούζες του Τσε-Γκεβάρα. Να τα λέμε κι αυτά…

    Comments are closed.