«ΑΝΤΕ Γ@Μ….»! ΠΑΓΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΜΕ ΠΥΡΟΠΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛ@@ΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ…»!ΣΗΚΩ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    papadakis

    Εκτός εαυτού βγήκε μια κάτοικος από το Μάτι, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε πως η άναρχη δόμηση ήταν η κύρια αιτία που χάθηκαν τόσες ζωές στη φονική φωτιά του περασμένου Ιουλίου.

    Ο Γιώργος Παπαδάκης συνδέθηκε ξανά μαζί της κι εκείνη είπε οργισμένη με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας:

    Ο κ. Χατζηνικόλας είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να δείχνουν στεναχωρημένοι, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Ζητώ συγγνώμη που συμμετείχα σε μία συζήτηση που κατέληξε στο σχόλιο του κ. Χατζηνικόλα. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια. Δεν μπορώ να ακούω την κάθε μαλ… του κάθε δημοσιογράφου! Να μη σας πω που να τη βάλει την απάντησή του ο κ. Χατζηνικόλας! Άντε γαμ…»!

    Η κάτοικος πέταξε στη συνέχεια το ακουστικό και έφυγε από τη σύνδεση.

    Ο Γιώργος Παπαδάκης, μουδιασμένος, σχολίασε: «Είναι στιγμές έντασης, έχουν περάσει τραγικές στιγμές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. δεν φταινε μονο τα τσουτσεκια τυπου πετροπουλου, χατζηνικολα,δελλατολα, κλαυδιανος αλλα και οσοι τα εχουν καθε μερα στα πανελ τους….απο τοτε που κυβερνα η φασιστερα οι μεγαλοκαναλαρχες για να γλυφουν την χουντα που κυβερνα εχουν κανει φυσιολογικο επακολουθο σε καθε συζητηση στις ενημερωτικες εκπομπες να παρισταται και ενας μαιντανος απο την αυγη την εφ. των συντακτων και ολα αυτα τα μεσα της κομμουνιστικης αριστερας που δεν πουλαν ουτε 1000 φυλλα και να σχολιαζουν τα παντα λες και οι αποψεις τους απηχουν την κοινωνια…γιαυτο εκπομπες οπως του παπαδακη και τα πρωινα ενημερωτικα του σκαι, του αλφα κ.α. εχουν παρει την κατιουσα,,,οσο αφορα τον περιεργο νεοεισερχομενα στα πανελ χατζηνικολα που το παιζει εκ Θεσσαλονικης σας ενημερωνω οτι η καταγωγη του ειναι απο την Αιγυπτο! μουσουλμανικης καταγωγης αυτο τα λεει ολα για το τι πρεσβευει…και για τον δελλατολα φανατικος πολεμιος της ορθοδοξιας, μια ζωη ειρωνευεται την εκκλησια και δηλωνει καθολικος (αιρετικος δηλαδη)….ολοι αυτοι και αλλοι πολλοι εχουν βρει στασιδια στα βρωμοκαναλα και απομονωνονται πατριωτικες φωνες που απηχούν την κοινωνια ως δηθεν φασιστικες…..

    2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΘΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ, ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΙΚΕ ΤΟΥΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

    3. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ,ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ….ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑ ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ? ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ……..ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ….
      ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ……ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ….

    4. αυτό το κάθαρμα ο αλητοδημοσιογράφος χατζηνικολο@αλάκας …
      ειναι να εχεις εναν κουβά γεμάτο σκατά κ να τόν αδειάσεις στο κεφάλι του

    Comments are closed.