ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗ ΝΔ – Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο “ΣΤΡΑΤΟΣ” ΤΟΥ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ” – Η ΧΩΡΑ ΞΑΝΑΖΕΙ ΜΕΡΕΣ 1993

    Κοινοποίηση:
    Mitsotakis_samaras_eurok_1

    Αλυσιδωτές αντιδράσεις φαίνεται ότι προκαλεί η συνέντευξη – χτύπημα του Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή του Αλαφούζου.

    Ο Μεσσήνιος πολιτικός και τέως πρωθυπουργός κυριολεκτικά δεν προλάβαινε να απαντά στα τηλέφωνα και τα μηνύματα, από εχθές το απόγευμα όταν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της τοποθέτησης του. Μία τοποθέτηση που ουσιαστικά συνιστά ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με σοβαρότατες αιχμές.

    Τα τηλέφωνα λοιπόν πήραν φωτιά. Μιλάμε για δεκάδες στελέχη αλλά και εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που εξέφραζαν την απόλυτη συμφωνία τους και την στήριξή τους με τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στην παρέμβαση του. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που έλεγαν με νόημα ότι είναι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, «σε ότι κι αν αποφασίσει»!

    Όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούν με αυτή την φράση. Στην ουσία στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά, σε μία στιγμή που στρέφεται ανοιχτά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και φαίνεται ότι η παρέμβαση του τέως πρωθυπουργού, αποκάλυψε έναν «στρατό» εν υπνώσει που υπήρχε μέσα στη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν τολμούσε να εκφραστεί. Δεν μπορούσε να εκφραστεί διότι αφενός δεν υπήρχε αντίπαλο δέος, αφετέρου η κυριαρχία που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Υπάρχει όμως κι άλλος ένας παράγοντας που πιθανόν να ενισχύσει αποσχιστικές τάσεις στο κυβερνών κόμμα. Η οικονομική και κοινωνική τραγωδία που έρχεται, η οποία φαίνεται μη αναστρέψιμη, μπορεί να ωθήσει κάποιους που ανησυχούν για το πολιτικό τους μέλλον να αποστασιοποιηθούν, προκειμένου να μην έχουν την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

    Και η επίκληση των εθνικών θεμάτων, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Πάντως για οποιονδήποτε λόγο η πτώση του καθεστώτος Μητσοτάκη μόνο καλό μπορεί να φέρει αρκεί εμείς οι ψηφοφόροι να δράσουμε έξυπνα και με λίγη βοήθεια από φωνές όπως ο Στέφανος δείχνοντας τον στόχο.

    2. Στην ΝΔ αυτή την στιγμή υπάρχουν τρείς βασικές παρατάξεις 1.Μητσοτακηκοί Νεοταξίτες και Νεοφιλελεύθεροι 2. Σαμαρικοί που θεωρούνται ακραίοι δεξιοί και οι 3. Καραμανλικοί που θεωρητικά συνεχίζουν την πολιτική του Κ.Καραμανλή του θείου. Οι πιό επικίνδυνοι για τον Μητσοτάκη είναι οι Σαμαρικοί.

    3. Τι δημοσκοπησεις είναι αυτές που δείχνουν ”κυριαρχια” Μητσοτάκη;

    4. Άντε να πάμε σε εκλογές να βγάλουμε τον Ηλία έξω και όλα τα άλλα παιδιά!!!!!

    5. Υπερβολικό το ρεπορτάζ σας.Τίποτε απ”όλα υτά δεν θα συμβεί!

    6. Μακάρι να διαλυθούν να τελειώνουμε και με αυτούς όπως το πασοκ, όλοι η σαβούρα εκεί μέσα είναι!!!

    7. Χίλιες φορές καλύτερος ο Σαμαράς από δαυτον και δέκα χιλιάδες φορές από τον Τζιφρα,που λυσσαξαν όλοι τότε να τον φέρουν!!!
      Για έναν ΕΝΦΙΑ,για το μνημόνιο,για τις κολοσυνταξεις τους,για φραγκοδιφραγκα δηλ.εφεραν τον Τζιφρα και για την εγκληματικότητα και τους λαθραίους ψήφισαν τον Μητσοτακουλα!!!
      Ούτε τα πρώτα ούτε τα ύστερα έγιναν!!!

      1. Ξέρεις τη είναι 2 μνημόνια;;; ξέρεις τι είναι να σε ρίχνουν 7 χρόνια σε μια νύχτα για σύνταξη ενώ σε 1 μήνα έφευγες για σύνταξ;;; ΕΝΦΙΑ,, μπορεί να μην έχεις σπίτι να μην είσαι συνταξιούχος γενικά να είσαι αραχτός και να ζεις με επιδόματα,,, εμείς η υπόλοιπη ακόμη πληρώνουμε τής μαλακιες του ΣΑΜΑΡΑ!!!

    8. Όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα στην Ελλάδα, τόσο παραμένουν τα ίδια. ΕΛΛΑΔΑ, δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν καλύτερο; Ένας αληθινός πατριώτης. Τα πολιτικά απομεινάρια, είναι ακριβώς αυτά ….. απομεινάρια, !

    9. Ο σαμαράς ο πατριώτης……. που οποίος δεν ήταν ασφαλισμένος δεν μπορούσε να πάει νοσοκομείο θα πέθαινε στο δρόμο ……είχε βάλει και κάγκελα στη Βουλή ……ΝΔ ξύλο φόβος δακρυγόνα

    10. ο κουλης δεν εχει καμια δουλειά στη νεα δημοκρατια Μια ζωη παρασιτα που κολλησαν σαν βδελες στο κομα Αν θελει να εφαρμοσει τα νεοφιλελε του και τις κουβεντουλες με τους τουρκους, να κανει δικο του κομμα

    11. ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
      ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    12. Χαχαχαχα!! Ρε ζωαδια μη μαλωνεται ποιος θα τις πρωτοφαει! Μαζι θα φατε τετοιο βρωμοξυλο που μονοι σας θα κλειδωθειτε στα Ταρταρα! Σιχαμεροι δοσιλογοι
      ——-
      Εκτος και αν εφαρμοστει το Συνταγμα περι δοσιλογων

    13. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …
      ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟ 1993 ;
      Από ότι θυμάμαι, αυτός που είχε πει: πως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ» έλεγε το 1993 μετά την πτώση της κυβερνήσεως του «Υπήρξε συνωμοσία και προδοσία και η συνωμοσία ήταν συνωμοσία πολιτικών συμφερόντων» υπονοώντας φυσικά πως η συνωμοσία έγινε από τον Αντωνάκη, το γένος Μπενάκη Χωρεμή ή Μπέν Χιράμ που γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1951 και σπούδασε στο Κολλέγιο Αθηνών (1970) στο Κολλέγιο Άμχερστ (1974) και το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (1976) μαζί με τον βλάκα συμμαθητή του Γιωργάκη, που σαν υπάλληλοι των παρανοϊκών τοκογλύφων, είχαν καταφέρει να γυρίσουν την Ελλάδα στην εποχή της αρχής της Τουρκοκρατίας ! ! !
      Νομίζω λοιπόν, πως αυτές τις μέρες μετά την συνέντευξη – χτύπημα του Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή του Αλαφούζου, μπορεί να ξαναζήσει η Πατρίδα ξανά τις μέρες του 1993….
      Για αυτό κύριε Σαμαρά αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για μένα την οικογένειά μου και τους Έλληνες, αφήστε τις συνομωσίες και περάστε καμιά μια βόλτα από το σούπερ-μάρκετ με ένα κομπιουτεράκι για να δείτε πόσο κοστίζουν ακόμα και σήμερα τα βασικά αγαθά και μετά πάμε αν θέλετε και μαζί στην λαϊκή αγορά να δείτε μόνος σας τις πραγματικές τιμές βασικών αγαθών.
      Και μην ξεχνάτε ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ πως πάντα η ιστορία μας είχε Ιούδες, είχε αργύρια, είχε όμως και Τιμωρούς και Μονομάχους.
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    14. Ένας πατριώτης μασόνος να μας σώσει δεν υπάρχει?

    15. Που ησουνα σαμαρα οταν ελληνες πολιτες τρωγανε ξυλο απο την αστυνομια γιατι διαμαρτυρονταν για τα μνημονια; κυβερναγες με το βενιζελο και τους κλεφτες του πασοκ. Που ησουνα σαμαρα οταν ελληνες πολιτες σφαζονταν απο αλλοδαπους; κυβερναγες με τον βενιζελο και με αριστερους υπουργους ψηφιζατε τον αντιρατσιστικο, που ηταν ρατσιστικος με τους ελληνες. Βουλωστο λοιπον σαν τον αλλο τον κηφηνα τον καραμανλη και παρε την …βουλευτικη αποζημιωση οπως την εχετε ονομασει. Ειχες την ευκαιρια να αλλαξεις την ελλαδα και δεν ακυρωσες τους νομους των ανθελληνων που δινανε υπηκοοτητα σε αλλοδαπους. Ρε κυβερνησες με τον βενιζελο και βγαινεις και μιλας; ξυπνατε ελληνες, μας δουλευουν. Αντι να τιμησεις αυτους που πεσανε για την πατριδα, τιμαγες τον αντετοκουμπο, τα ξεχασες; ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ επεσε για την σημαια, εκανες καμια δηλωση για τους δολοφονους του; και σημερα θυμηθηκες τα σκοπια; γιατι δεν φερνεις προταση στη βουλη για ακυρωση της συμφωνιας μαζι με τον αδωνη που ηταν και στο συλλαλητηριο; βαλε και τον βενιζελο να την ψηφισει που κυβερναγατε παρεα και λεγατε οτι θα βρισκατε και λυση για αυτους που μετα αυτοκτονησαν για το κουρεμα που εγινε στα ομολογα του ελληνικου δημοσιου! Τιμη μονο σε αυτους που πεσανε για την πατριδα.

    16. Τον γλύφουν για να έχουν σίγουρη τη καρέκλα σε περίπτωση που γίνει αρχηγός της ΝΔ στο μέλλον.

    17. Ρε σας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.Ποσο χαπατα είστε. Ξυπνηστεεεε ρεεεεεε !!!!! Κάθεστε και ακούτε τους απατεωνες πολιτικάντηδες. Τι άλλο περιμένετε από αυτούς???? Χειρότερη καταστροφή????

    18. Με οποιον και να πανε οι Βουλευτες της ΝΔ θα μας βρουν μπροστα τους, διοτι ειναι προβατα και δεν τους ενδιαφερει ο κοσμος παρα μονο η ψηφος του. Ειδικα αυτοι που θα πανε προς Σαμαρα γιατι νομιζουν οτι αυτο θα τους γλυτωσει. Αυτα που μας κανουν τωρα δεν θα μεινουν ετσι, με μια χειραψια και ενα καλημερα πριν τις εκλογες, οπως συνηθιζαν να κανουν μεχρι τωρα.

    19. Ποτέ δεν συμπάθησα τον Σαμαρά (ως φέροντα τον τίτλο του προδότη και γιατί κουβάλησε όλο το αλβαναριό στην Ελλάδα). Όμως και του Κούλη τραβάει πολύ ο οργανισμός του διάφορα πράγματα…

    20. Μακάρι να τα καταφέρει. Να πάει στο διαολο ο μουλος

    21. Αν είναι να τον ρίξουν μια ώρα νωρίτερα πριν προλάβει και πουλήσει το μισό Αιγαίο μαζί με τα νησιά στην Τουρκία.Είναι χειρότερος προδότης από τον Τσίπρα με το Μακεδονικό.Εκτελεί εντολές των ΗΠΑ και των Γερμανών. Είναι αμερικανογερμανόφιλος,και όλη η οικογένεια αυτή. Είναι προσκυνημένο τομάρι.

    22. Μονο μην ξεχασεις να φερεις πιο πολλους αλβανους γιατι την πρωτη φορα εφερες λιγους και να τους δινεις διπλα επιδοματα.Ας το καταλαβουν οσοι ακομα ψηφιζουν οτι η νδ οπως και τα αλλα κομματα πασοκ,συριζα ανεξαρτητως ποιον προεδρο εχουν ΔΕΝ ενδιαφερονται για την Ελλαδα αλλα για την τσεπη τους και τους παρατρεχαμενους.Οταν ο αντωνακης ηταν πρωθυπουργος αν θυμασαι Στεφανε τον ελεγες ψυχοπαθη που παιρνει χαπια τωρα γιατι του κανεις διαφημιση;;; οτι και καλα θα ριξει τον κουλη και θα μας σωσεις τον παρουσιαζεις σαν σωτηρα θυμασαι τι ελεγε για τον ”παναθηναικακια;” Ελπιζω καποια στιγμη οι γηγενης Ελληνες να ξυπνησουν γιατι υπαρχουν και μαιμου Ελληνες και να ψηφισουν πατριωτικα στις επομενες εκλογες

    23. Νομίζω ότι ο Σαμαράς θα είναι κάτι καλύτερο από τον κουλη γνώμη μου βέβαια αλλά σκεφτείτε και το άλλο δεν έχουμε και πολλές επιλογές γιατί την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές θα έχουμε σίγουρα συγκυβέρνηση νδ και ΣΥΡΙΖΑ ίσως και κιναλ.
      Βέβαια σ αυτούς που ονειρεύονται κασιδιαρη η βελοπουλο αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός.

    24. σωστό το βλέπω, αφού δεν υπάρχει έστω μια στοιχειώδες αντιπολίτευση στην επικίνδυνη εξουσία του Μητσοτάκη.
      Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.

    25. Aι σιχτιρ ελληνοειδη. Δεν ξερετε που εχει χτυπησει το πινγκ-πονγκ μπαλλακι και ανεμιζετε τις ρακετες χωρις στοχο και ιδεα .

    26. Ή κυριολεκτικά και μεταφορικά
      ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.
      Έλα μου όμως που ο μονόφθαλμος δεν έχει τόση εύνοια από τη Μεγάλη Στοά που κυβερνά τον πλανήτη;;;;

    27. Μη χΟΙρον βέλτιστον…….έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…..

    Comments are closed.