ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΟΥΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ! ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ; ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΕΡΧΕΤΑΙ…

    Κοινοποίηση:
    ot_ekloges64

    Άνοιξαν οι κάλπες στις 7 το πρωί και οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές 2023. Για πρώτη φορά θα ψηφίσουν περίπου 400 χιλιάδες νέοι 17 έως 21 ετών, καθώς και περίπου 22 χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού που ψήφισαν χθες, Σάββατο. Δείτε live όλο το 24ωρο, όλες τις εξελίξεις και τις πληροφορίες για την κρίσιμη Κυριακή της 21ης Μαΐου.

    Κάθε εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων, σημειώνοντας σταυρό παραπλεύρως του ονόματός τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως ακολούθως:

    • Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από ένας (1) μέχρι και τρεις (3) βουλευτές, έναν (1) σταυρό.
    • Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από τέσσερις (4) έως και επτά (7) βουλευτές, μέχρι δύο (2) σταυρούς.
    • Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από οκτώ (8) έως και δώδεκα (12) βουλευτές, μέχρι τρεις (3) σταυρούς
    • Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται περισσότεροι από δεκατρείς (13) βουλευτές, μέχρι τέσσερις (4) σταυρούς.

     

    Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο να πακετάρει τα πράγματα του και να αποχωρεί απο το Μέγαρο Μαξίμου.

    Για το περιεχόμενο δεν είμαστε σίγουροι, ούτε γνωρίζουμε τι ξέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μέρα μεσημέρι (Σαββάτου) ξεκίνησε την μετακόμιση.

    Σίγουρα κάτι παραπάνω γνωρίζει ο ίδιος, κάτι που θα μάθουμε και εμείς… σήμερα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Νέα Δημοκρατία και Κυριακο Μητσοτακη μέχρι να σβησει ο ήλιος ρε💙🤍

    2. Με ποιον πατε να τα βάλετε ρε; με το κρατος; εμεις είμαστε το κράτος τα γαλάζια παιδια.
      Αύριο πρωί παλι Ν.Δ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    3. κανω εκκληση σε οσους δεν εχουν ψηφισει να σκεφτουν το μελλον των παιδιων τους και των συμπατριωτων τους.Μαυρο στους μισανθρωπους ψυχοπαθεις που μας κυβερνουν!ξεφτίλισαν εναν περηφανο λαο.Μην τους δινετε δικαιωμα να συνεχισουν την καταστροφη.

    4. Εξαφανίζουν τις αποδείξεις των σκανδάλων τους, για να γλιτώσουν την φυλακή

    5. Στέλνουμε στον αγύριστο τον πιο διαπλεκόμενο αλήτη, αλαζόνα, ψυχοπαθή, αναίσθητο, κομπλεξικό πρωθυπουργό από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Βόρεια και Νότια Προάστια Αθηνών. Η ψήφος όλων είναι η απάντηση.

    6. Ερχεται πουτσ@ Κουλη….
      Στα τσακιδια κι εσυ και η φαμιλια σου λαμογιο

    7. Εκλογές: Στο Πέραμα ψήφισε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης – «Όχι στην αποχή, ακόμα και λευκό ψηφίστε»

    8. οι ελληνες του εξωτερικου θελουν να φτωχηνει η Ελλαδα για να αγοραζουν πιο φτηνα οταν ερχονται διακοπες και να αγοραζουν σπιτια απο τα funds.

      1. Μην το λες….τουλαχιστον εγω προσωπικα θα σταματησω να αγοραζω ελληνικα προϊοντα στο εξωτερικο που μενω και θα σταματησω τον τουρισμο στο ελλαδισταν. Καμία υποστηριξη σε απατεωνες του ιδιου τους του κρατους. Βολευτειτε οπως σας αξιζει…. Η ταλαιπωρια για ενα ακριβο διαβατηριο καθε 5 χρονια απο ανειδικευτους εργατες και η ταχα μου ντε κοροϊδια για ψηφησμα δεν εχουν πλεον να κανουν με κρατος της ευρωπης. Οι κανιβαλοι με ντυσιμο δυτικου τυπου δεν κανουν τους κανιβαλους πολιτες η ευρωπαιους….κρατηστε και τα σπιτια σας και τα ακριβα καταλυματα για τους κοκκινοκ@λιδες, τους πεδιδοκαλτσακιδες και ολους τους αλλους τουριστες. Καποτε θα πρεπει πρωτα να στησετε κρατος και να σταματησετε να ζητατε ελεημοσυνες απο τα ευρωπαικα ταμεια. Δεν σας χρωστανε, τους χρωστατε οπως και της μιχαλους…..

    9. Μολις μιλησα με τα πεθερικα μου…θα ψηφισουν ΝΔουλα λεει..καθαριζουν 2000 εισοδημα τον μηνα…αναγκη δεν εχουν μια χαρα περνανε γιατι να ξεβολευτουν;Oι νεολληνες μια ζωη παρτακηδες ηταν…χεστ@καν αν τα παιδια τους η τα εγγονια τους βασανιζονται η δεν εχουν γαλα να πιουν…Ετσι θα ψηφισει το 35%..προβατα μια ζωη για το κομμαης της καρδιας τους τη ΝΔ.Χεστ@καν για τους φτωχους

    10. ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ ΕΠΑΜ, ΚΑΖΆΚΗ ΡΊΧΤΟ

    11. Συμμαχία ανατροπής συμπολεμιστές εκεί θα πιάσει τόπο

    12. Στη θεση του θα βρισκεται υπηρεσιακη κυβερμηση για ενα μηνα βρε αθεοφοβοι που βλεπετε παντου συνομωσιες

    13. Έρχεται κρεμάλα για τους προδότες της μαφίας να ψηφίσετε όλοι τα μικρά κόμματα

    Comments are closed.