ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΥΛΙΚΟ” ΝΙΚΟ ΤΖΑΝΑΚΗ – ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: «ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ»!

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΘ1

    Μια «βόμβα» έριξε ο καθηγητής Πνεμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Νίκος Τζανάκης, καθώς έστω και άθελα του ομολόγησε ότι στην Ελλάδα γίνεται ένα πραγματικό «πάρτι» υπερκαταγραφής θανάτων Covid-19.
    Ο καθηγητής προσπαθώντας να εξηγήσει το γιατί η Ελλάδα μετρά τόσους πολλούς θανάτους με κορωνοϊό αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα αυτοί δεν είναι θάνατοι από κορωνοϊό, αλλά αποτέλεσμα… υπερκαταγραφής.

    «Η Ελλάδα χρησιμοποιεί έναν πολύ αυστηρό ορισμό και αποδίδει σχεδόν όλους τους θανάτους που κάποιος έχει μολυνθεί ακόμα και αν δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα κορωνοϊού και πεθάνει ακόμα και αν έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα τον ονομάζει “θάνατο από Covid”», είπε χαρακτηριστικά ο Ν.Τζανάκης.

     

     

    Μας κάνει αυτή η αποκάλυψη εντύπωση;

    Προφανώς και όχι! Πριν από περίπου δύο μήνες ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, είχε ομολογήσει ότι υπερκαταγράφουμε τους θανάτους, ενώ τα ίδια είχαν πει από το 2020 ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Υπάρχει δικαιοσύνη??? Υπάρχει παιδεία?? Υπάρχει εσωτερική ασφάλεια στην χώρα?? Υπάρχει Πρόνοια κοινωνική.?? Υπάρχει πολιτική ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ???
      ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΆΝ ΦΛΩΡΙΑ
      ΌΣΑ ΈΡΘΟΥΝ ΚΙ ΌΣΑ ΠΆΝΕ…………………. ΑΥΤΆ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΠΆΝΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΕΝΉΝΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΧΕΙΜΏΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    2. Εισαγγελέας δεν ακούει; Ακόμη και ένας μόνο θάνατος να αποδοθεί εσφαλμένα στον κορωνοιό, αυτό είναι πολύ σοβαρό παράπτωμα, γιατί στη βάση και αυτών των ψευδών καταγραφών λαμβάνονται ιδιαιτέρως απεχθή μέτρα κατά του γενικού πληθυσμού. Πόσω μάλλον αν αυτό γίνεται συστηματικά και σε μεγάλη έκταση.

    Comments are closed.