ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ – ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΙΛΙΟΥΣΙΝ – ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

    Για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση και η πολιτική προστασία στάθηκε ανίκανη να προστατεύσει ένα από τα μεγαλύτερα δάση της Ελλάδας. Η φωτιά στα Βίλια δεν κατάφερε να ελεγχθεί, οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν επιχείρησαν εναέρια μέσα, με αποτέλεσμα η φωτιά να ξεφύγει και να αλλάζει διαρκώς πορεία.

    Μάλιστα, χθες το βράδυ η φωτιά κατευθυνόταν προς Μέγαρα, ενώ ορατό ήταν το μέτωπό και από τη Νέα Πέραμο, από την άλλη μεριά του βουνού δηλαδή, από την οποία ξεκίνησε η πυρκαγιά.

    Η Πολιτική Προστασία για μια ακόμα φορά δεν είχε σχέδιο για να κατασβέσει άμεσα και να διαφυλάξει το υπόλοιπο βουνό, αφήνοντάς το στην τύχη του. Ευθύνη όμως έχει και μια τραγωδία που παραλίγο να ζήσουμε, όταν το ρωσικό υπερμεταγωγικύ Ιλιούσιν, κατα την διάρκεια κατάσβεσης παραλίγο να “τρακάρει” στον αέρα με ελικόπτερο.

    Όλα συνέβησαν όταν το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής έδωσε οδηγίες προς όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν για να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν.

    «Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτό, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή» ανέφερε ο αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, όπως αποκάλυψε το Mega με ηχητικό ντοκουμέντο.

    «Λυπάμαι που το λέω αλλά μόλις προσγειωνόμαστε θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς» πρόσθεσε.

    «Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή» ήταν η τελευταία παράκληση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    “Δύο μέρες δεν έχουμε δει εναέρια”! Από τη Σαλαμίνα είναι ορατό το μέτωπο στα Βίλια (Εικόνες)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αντί να σπεύσει να ξεκουμπιστεί για να διεκολύνει, αφού θα είχε λάβει βέβαια έγκαιρη ενημέρωση, ζητάει να απομακρυνθεί το γιγαντιαίο πυροσβεστικό των 40 τόνων και να μείνουν οι κουβάδες για να κοροϊδευόμαστε μέρες επί ημερών με τα γνωστά αποτελέσματα! Τι γίνεται με την πυροσβεστική; Η βλακεία διατρέχει οριζόντια και κάθετα όλες τις θέσεις ευθύνης;

    2. “εκκενωστε λες όταν είσαι σίγουρος πως έχεις εξασφαλίσει την κατάσβεση ηλιθιε”. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ;

    3. Ο συντονιστής πού δέν θέλει τό ιλιούσιν είναι σίγουρα τό δεξί χέρι τού άχρηστου Μανιάτη του Κολο-
      κούρη αυτουνού πού μπάνιζε τά κωλομέρια τής αράπισσας καί κόντεψαν να τού βγούν τά μάτια έξω.
      Ού νά χαθήτε χαμούρηδες.
      Γιάννης Λάκων

    4. Καλό με το Χαρδαλιά …βρε πέφτει δούλεμα άγριο και οι βολευτες έχουν αράξει στην Βουλή και πέρα βρέχει …ααα ο Κούλης φωνάζει για εμβολιασμό και πιστοποιητικό …μην τον αφήσουμε παραπονεμένο.

    5. KOYΛΗ ΕΧΟΥΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΡΟΔΟ ΗΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΕΡΑΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΒΟΙΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΠ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…. ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΗ……ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑ …………..

    6. το λεει αυτο αυτος απο το ελικοπτερο γιατι εχει εντολες ανωθεν οτι πρεπει να καουν τα παντα αυτο καταλαβαινω εγω γιατι για να ριξουν το νερο παιρνουν εντολες απο καπου και που θα ριξουν το νερο εχουμε μπλεξει με ανικανους να οργανωσουν την πυροσβεση ρε φιλε ελικοπτερα γιατι δεν αναθετετε το κουμαντο στους ρουμανους ? εσεις ειστε μονο για παρελασεις και τραλαλα

    7. Άσε ρε μεγάλε που θα καταθέσεις εσύ αναφορά. Σήκω φύγε ρε από εκεί και άσε τα αεροσκάφη να κάνουν τη δουλειά τους. Απασχολείς ένα ελικόπτερο με μεγάλο κόστος για να πεις τι;;;;; Που θα κάνουν ρίψεις νερού;;;; Άντε ρε προχωρά παραπέρα . Έχουν μάτια και βλέπουν οι πιλότοι που κάνουν τις ριψεις.Συντονιστές της πλάκας όλοι σας τα είδαμε τα χαλια σας.

    8. Ρε άχρηστα σκουληκια αντι να πειτε ευχαριστώ στα ιλιουσιν που αλλιως θα χαν καει τα παντα σε ολη την ηπειρωτική Ελλάδα σας ενοχλησαν και δε θέλατε να επιχειρησουν στην περιοχη .Ας ησασταν λοιπον εσεις ρε ανικανα και τιποτενια πλασματα ικανοι να τα καταφερετε μονοι σας .αλλα μας αφησατε τοσο γυμνους οσο δεν παει και το παιζετεκαι συντονιστες μη χεσ@@ .ο αχρηστος της πυροσβεστικής ο υποτσανακογλυφτης του κ@@λ αγουρη ρε δε πα να πνιγειτε καθαρματα ολοι σας

      1. καπου κανεις ενα λαθακι !!! ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Και να μην ρωτάει αλβανούς η βοριοηπιρωτες βυζαντινούς που τους έχει βάλει η εκλησια σφήνα ρουφιάνοι συστήματος γι ψήφους υπάρχει η παλαι ελληνορομαικη φυλή πιστεύουν και αυτοί βυζαντινοί λόγω μοναστηριων

    10. και 5 χρονα παιδια πιο ευκολα θα ειχαν συνεννόηση και θα τα καταφερνανε απο αυτα τα σκατα που διοικούν στη πυροσβεστικη και ειναι πιονια του συστιματος !! δε φταινε ολοι οι πυροσβεστες φυσικα μα παραπολλα πιονια του συστιματος σε θεσεις κλειδια θελουν μπουζουριασμα και μεσαααααααααααα

    11. Όπως και να γίνει εάν υπάρχουν δημοσιογράφοι μακριά η συνέντευξη δεν είναι ώρα για δράματα

    12. Παρακαλω να μην ερθει κανενα ιλιουσιν στην περιοχη..τι μας λες ρε και με τη θα την σβησεις με τα κουβαδακια που κρεμονται που ουτε για ντους δεν κανουν,βαλτοί είστε ή άσχετοι?

    13. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

    14. Α ρε αλήτες ανικανοί. Μας καταστρέψατε. Όλα αυτά επειδή ο βλακας ο Χαρδαλιας θεωρεί επιτυχία να καούν όλα. Βλακα γουρούνομούρη, εκκενωστε λες όταν είσαι σίγουρος πως έχεις εξασφαλίσει την κατάσβεση ηλιθιε. Δεν λες εκκενωστε και αφήστε τα σπίτια σας και την περιουσία σας να καει και σεις να μείνετε στον δρόμο, ηλιθιε. Όταν έπιασε φωτιά το μαγαζί της γυναίκας σου ρε ηλιθιε, γιατί δεν το εκκενωσες? Μακρυά από τον κ@λο μας και ας μπει όπου θέλει ε?

    Comments are closed.