ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ! ΕΝΤΟΛΗ NETANIAXOY ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ! “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ” – ΞΕΣΠΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ

    Κοινοποίηση:
    CSSCCSCS

    Η ισραηλινή ηγεσία έδωσε διαταγή στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας (Shin Bet, Mossad)να εξολοθρεύσουν κορυφαία στελέχη της Χαμάς εντός και εκτός χώρας!

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Ισραήλ, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες θα κτυπήσουν σε χώρες όπως Ιράν, Τουρκία, Κατάρ, Μαλαισία… Χώρες δηλαδή που φιλοξενούν, χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν στελέχη της Χαμάς.

    Ουσιαστικά η πολεμική επιχείρηση των ισραηλινών ξεκίνησε πριν δύο 24ωρα όταν βομβαρδίστηκαν δύο κτίρια των Τούρκων. Ένα της οργάνωσης Yardimeli και ένα της οργάνωσης ΤΙΚΑ που λειτουργούσαν ως κέντρα της ΜΙΤ στην Γάζα.

    Συνεχίστηκε δε πριν λίγο με τον ισραηλινό Στρατό να βομβαρδίζει κτίριο 13 ορόφων, όπου στεγάζονται τα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ Al-Jazeera.

    Ο ανένδοτος πολεμικός αγώνας που κήρυξε μόλις το Ισραήλ θα έχει τεράστιες επιπτώσεις τόσο στις σχέσεις του με την Τουρκία όσο και στις σχέσεις του με το Κατάρ, με τον άξονα δηλαδή που στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

    Η πολεμική αυτή αναμέτρηση θα είναι το προοίμιο μιας μεγαλύτερης σύγκρουσης που θα λάβει χώρα στην Μέση Ανατολή με ευθύνη φυσικά της Άγκυρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Εμπρός ΙΣΡΑΗΛ εμπρός λαέ Του Θεού πάμε πάμε δυνατά και μην κάνεις πίσω και να μπούμε και εμείς να τους τελειώσουμε να ησυχάσουμε μια και καλή !!!! ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

    2. Οι Παλαιστίνιοι είναι μουσουλμάνοι και φίλοι με τους Τούρκους. Οπότε ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου και ψηφίζω Ισραήλ. Κανείς δεν μας αγαπάει είναι θέμα διπλωματίας.

    3. ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    4. Η Τουρκία ξερει πολύ καλά με ποιον τα βάζει!!!!
      Κάντε μνημόσυνα τους Τούρκους!!!

    5. Θα εξαφανιστουν ολοι και μετα οι Ελληναρες θα παρελασουν με το φραπε στο χερι στην Πολη.

      1. Οχι την Πόλη δεν θα μας την παραδώσει το Ισραήλ. Αλλά το Ξανθό Γένος και ο κοντός πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρος. Δεν θα πολεμήσουμε εμείς οι Ρώσοι (μεθυστακες) θα πολεμήσουν για εμάς. Γιατί οι Τούρκοι έχουν κολυβα γεμιστά και κολοκυθακια στο ζωνάρι τους. Τα λένε όλα οι προφητείες και οι παντόφλες του γέροντα. Και ναι φυσικά θα παρελασουμε γεμάτοι υπερηφάνεια με τον φραπέ στο χέρι. Ο καιρός γαρ εγγύς!!!

      1. Σιγά ρε μεγάλε! Πες μας πότε πολεμήσαμε τελευταία φορά το Ισραήλ; Θα σου πω εγώ! Κάπου την εποχή των Μακκαβαίων δηλαδή πΧ, αλλά οι ισλαμιστές μέχρι και τώρα εισβάλουν στην χώρα μας αλλά που να ξέρεις εκεί στο Μούρικα τι συμβαίνει εδώ!!!

        1. Το Ισραήλ δεν πολεμάει την Ελλάδα, την έχει “κατακτήσει” από μέσα εδώ και δεκαετίες.

          1. οι εβραιοι μας κυβερνανε και μας εχουν καταστρεψει !! τωρα τι κανουν ???αλα κρυβοντε απ πισω μην νομιζουμε οτι αυτοι θα μας σωσουν !!

      2. Ξεχνας τους ούνους και τους απόγονους τους…

    Comments are closed.