ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΜΑΦΙΑ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟN 25ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ; ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ “ΛΑΘΡΟ” ; ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    kafeteria3-768x527

     

    Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση του 25χρονου. Η ανάλυση του βίντεο δείχνει άλλον δράστη από αυτόν που πίστευαν οι αρχές. Έστησαν παγίδα στο θύμα οι δυο άνδρες; Ποιος είναι ο 25χρονος ο οποίος έπεσε νεκρός μέσα στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη.

    Ανατροπή στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης νεαρού άνδρα μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, ο δράστης της δολοφονίας δεν ήταν ο άνθρωπος ο οποίος καθόταν μαζί του επί ώρα μέσα στην καφετέρια αλλά ένας άλλος άνδρας. Την ίδια ώρα έρχεται στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας λίγα λεπτά μετά το φονικό. Το θύματα κείτεται πάνω στο τραπεζάκι αφού έχει δεχθεί τρεις πυροβολισμούς.

    kafeteria1-768x522

    kafeteria-768x527

    Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την αστυνομία, το θύμα είναι 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος δεν έχει απασχολήσει τις αρχές. Ήταν στην χώρα μας νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια. Από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαπληκτίζεται να αποχωρεί από την καφετέρια. Πριν αποχωρήσει μαρτυρίες αναφέρουν ότι τον καθησυχάζει λέγοντάς του: «Ηρέμησε, ηρέμησε».

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ πριν από λίγο είναι πολύ πιθανόν το θύμα να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών εγγράφων και παράνομων μεταναστών.

    Το θύμα κάθεται ανυποψίαστο στην καφετέρια όταν ένας άλλος άνδρας (οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο αφού φορά άλλα ρούχα) εισβάλλει μέσα στην καφετέρια και μάλιστα αρχίζει να πυροβολεί απέξω. Πιθανότατα ο δράστης είτε να ήταν συνεννοημένος με τον άνδρα που αποχώρησε και είχαν στήσει παγίδα στο θύμα.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ…ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ…ΤΟΥΡΚΟΣ,ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!ΑΛΛΑ 79.999 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΖΑΓΑΡΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΑΤΕΡΑ!

    2. Εεεεε, οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

    3. Λαθροδιακινητης? Τούρκος, κούρδος, μούρδος?
      Έ καλά του κάνανε, σιγά μη λυπηθώ!

    4. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ………..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΣΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΕΡΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ΄΄……………..

    Comments are closed.