ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΑ DRONES ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΦΤΑΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.

    Κοινοποίηση:
    1_252863_183725_type13262

    Οι δυνάμεις του στρατηγού Χάφταρ κατέρριψαν τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2. Η κατάρριψη έγινε νότια της πρωτεύουσας της Λιβύης , την οποία οι δυνάμεις του Χαφτάρ είναι έτοιμες να την καταλάβουν.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η κατάρριψη του Bayraktar έγινε με χρήση ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir S-1.

    Όπως αναφέρει το militaire.gr, δεν είναι το πρώτο τουρκικό UAV που καταρρίπτεται στη Λιβύη. Έχουν καταρριφθεί ακόμη 6 κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Η Τουρκία στηρίζει την κυβέρνηση της Τρίπολης με την οποία υπέγραψε και τη συμφωνία που έχει προκαλέσει τόσες αντιδράσεις.

    bayraktar-down_252863_183726_type13260

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ? ΕΡΕΕΕ ΠΑΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ…..

    2. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

    Comments are closed.