ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ! ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ Η 21ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    foititria-rodos_main01

    Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας: Aκουσε κάτι που δεν έπρεπε;

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, με τις αρχές να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο κατηγορούμενοι να τη σκότωσαν γιατί πιθανόν να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε.

    Όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, υπάρχουν πληροφορίες ότι τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 21χρονος Ροδίτης συμμετείχαν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα, το οποίο είχε να κάνει με τη χρήση, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς εμπλέκονται σε αυτό. Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης πάρθηκε από κοινού και ότι από τη στιγμή που έβαλαν την άτυχη κοπέλα στο φορτηγάκι είχαν αποφασίσει να τη σκοτώσουν.

    Ενδέχεται σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της να μην ήταν ερωτικό, αλλά το κορίτσι να άκουσε ή να έμαθε κάτι που σχετίζεται με τη συμμετοχή των δύο κατηγορουμένων στο κύκλωμα ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με την εκπομπή, δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τη χτύπησαν, την έδεσαν, την έβαλαν στο φορτηγάκι ενώ εκείνη είχε τις αισθήσεις της και παρά το γεγονός ότι τους μιλούσε δεν την πήγαν σε ένα νοσοκομείο, αλλά την έριξαν από τα βράχια με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τώρα πολύ πιο σοβαρές κατηγορίες. Εκτιμάται επίσης από τους Λιμενικούς, ότι ο Ροδίτης ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές, ωστόσο, από τη στιγμή που και οι δύο τη μετέφεραν στην απόκρημνη παραλία και την πέταξαν από τα βράχια και οι δύο φέρουν ίδιο μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αυτοι οι δυο αλβανοι απαυτωνονταν και μεταξυ τους , ξεφυγαν λιγο με τα ναρκωτικα και η κοπελα τους καταλαβε. Τους το επισημανε , και την σκωτοσαν γι’αυτο…
      Και μην μας τον σερβιρουν για Ελληνα , γιατι πιο αλβανοφατσα απο την δικη του δεν γινεται. Ισως τον υιοθετησαν….

    2. Πολύ μπέρδεμα αυτή η ιστορία… Δηλαδή ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έχουν πλήρη εικόνα για το τι έκαναν αυτοί οι αληταραδες εκείνο το βράδυ; Σίγουρα θα παίξει και το γνωστό κόλπο των δικηγόρων ότι στις καταθέσεις κατά την σύλληψη δεν ίσχυαν αυτά που είπαν και θα προσπαθήσουν ο καθένας από την μεριά τους να ανασκευασουν για το καλό των πελατών τους. Κάτι άλλο τώρα.. Μήπως είχαν τάξει τπτ στην κοπέλα και τελικά δεν της το έδωσαν και αντέδρασε ότι θα τους καρφώσει και αυτοί μετά φέρθηκαν έτσι απάνθρωπα;

    3. είναι πολύ περίεργη, δεν υπάρχει ειρμός, φαίνεται να μην υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έγινε ένα τόσο άγριο έγκλημα και “έπρεπε να το τελειώσουν”, να τελειώσουν τί; Αν την χτυπήσανε θα τελειώνανε εύκολα πηγαίνοντάς την στο νοσοκομείο, ο καθένας λέει την δική του ιστορία. Πιθανό είναι ότι φοβούνται κάποιον μαφιόζο περισσότερο από την φυλακή καθώς ο μαφιόζος μπορεί να τους σκοτώσει και μέσα και έξω από την φυλακή οπότε πάνε να ξεφύγουν με δικαιολογίες του τύπου ότι ήταν πιωμένοι και είχαν πάρει νίτρο στο γυμναστήριο.

    4. Μία είναι η λύση για να μάθουν την αλήθεια. Ξύλο, πολύ ξύλο και φίκι-φίκι από τους συγκρατούμενους.
      Να δεις για πότε ανοίγουν τα βρωμόστομά τους.

    Comments are closed.