ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΦΥΛΑΚΗ

    Την αυστηροποίηση των ποινών για τους αρνητές γονείς που με αφορμή την πανδημία δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, εξετάζουν τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο υπουργεία προωθούν κοινή νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και η οποία προβλέπει μέχρι και ποινή φυλάκισης στους γονείς.

    Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως η άρνηση των γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μετατρέπεται σε πλημμέλημα που θα τιμωρείται με φυλάκιση έως 3 ετών.

    Ο διευθυντής του σχολείου θα συντάσσει φάκελο με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και στη συνέχεια την υπόθεση θα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη.

    Η μορφή του αδικήματος λοιπόν θα είναι ελαφρύ πλημμέλημα και είναι η αυστηρότερη αντιμετώπιση του θέματος που υπήρξε ποτέ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Για να εφαρμοσθεί αυτό με τα παιδιά των ανεμβολίαστων, θα πρέπει το κράτος να επιδείξει την ίδια ευαισθησία πρωτίστως για τους Ρομά και μετά να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά, κύριοι. Ούτως ή άλλως οι ανεμβολίαστοι είναι ελάχιστοι, ενώ οι Ρομά είναι χιλιάδες, αμέτρητοι, αφού δεν έχουμε στοιχεία για αυτούς.
      Οι …..ευπαθείς φίλοι μας Ρομά, πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο για λίγες ημέρες στην αρχή της χρονιάς (για την μεγάλη πλειονότητα των εν λόγω, εννοώ), τσεπώνουν το επίδομα του σχολείου και μετά εξαφανίζονται και δεν ξαναστέλνουν τα παιδιά τους. Θα έπρεπε το επίδομα να το παίρνουν στο τέλος της χρονιάς, όταν θα έχουν όλες τις παρουσίες και όχι στην αρχή. Για να μην πω ότι δεν θα έπρεπε να παίρνουν επίδομα καθόλου. Είναι δυνατόν να θέλεις λεφτά, για να στείλεις τα παιδιά σου στο σχολείο; Υπάρχουν και αλλού φτωχοί άνθρωποι, σε πολλά μέρη της Ελλάδος, αλλά δεν πράττουν έτσι, δηλ. δεν λαμβάνουν επιδόματα, ούτε μυξοκλαίγονται για να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο. Απεναντίας κάνουν τα πάντα για να μορφώσουν τα παιδιά τους. Δυστυχώς, τους έμαθε το κόλπο αυτό το ελληνικό γκουβέρνο, που τους χαϊδεύει.
      Μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους και μένουν αμόρφωτοι. Είναι κακότροποι και αναιδείς. Και φυσικά δεν είναι ευπαθείς. Ευπαθείς είμαστε όλοι εμείς, που είμαστε θύματά τους.
      Οιοσδήποτε αλλοδαπός έχει έλθει και έχει μείνει στην Ελλάδα για να εργαστεί, είναι φρόνιμος, νοικοκυραίος και δεν δίνει δικαιώματα. Πολλοί από αυτούς έχουν παντρευτεί με Έλληνες και έχουν οικογένεια, ενώ συμμετέχουν ενεργώς και στα πολιτικά. Άγγλοι, Γερμανοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Ρώσσοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Ιρακινοί, Σύροι, Αιγύπτιοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Ουκρανοί, Γεωργιανοί, Αλβανοί και τόσοι άλλοι. Φυσικά και μεταξύ αυτών θα βρεθούν και κάποιοι εγκληματίες. Γενικώς, όμως, εντάσσονται, πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και ζουν καλά, διότι και οι ίδιοι εργάζονται. Στην Ελλάδα βρίσκονται 10, 15, 20 χρόνια και την έχουν κάνει πατρίδα τους. Οι γύφτοι που είναι 1000 χρόνια στην Ελλάδα, είναι ακόμη …γύφτοι, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, διότι το έχουν στο αίμα τους ότι δεν θέλουν να ενταχθούν. Αυτό, άλλωστε, σημαίνει το ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ = Α – ΘΙΓΓΑΝΟΙ εκ του ρήματος θιγγάνω, που σημαίνει αγγίζω, έρχομαι σε επαφή. Έχετε δει γύφτο υπάλληλο σε κατάστημα; Δεν θέλουν να μπουν στη μόνιμη δούλεψη κανενός. Όλοι είναι ….αφεντικά με τα οχήματά τους και μαζεύουν παντί τρόπω παλιοσίδερα. Ο νοών νοήτω.
      Για να σπάσει το απόστημα των εν λόγω, θα πρέπει υποχρεωτικώς να μορφωθούν τα παιδιά τους. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ.
      Θα πρέπει να ιδρυθούν δομές σε κάθε πρωτεύουσα νομού, όπου τα παιδιά των νομάδων θα μένουν εκεί και να σπουδάζουν υπό την ΑΥΣΤΗΡΗ επίβλεψη του κράτους, όπως κάνει το περίφημο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο φιλοξενεί τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και τα μορφώνει και τα κάνει ανθρώπους.
      Στις δομές αυτές να μένουν, να κοιμούνται, να επιβλέπονται από καλούς – ας πούμε – παιδοφύλακες, να τους δίδεται η δυνατότητα να κάνουν εξωσχολικές δραστηριότητες, πχ. αθλητισμό, τέχνες και τις περιόδους των εορτών, των αργιών και των διακοπών ας επιστρέφουν στο τσαντίρι τους. Αυτό να γίνεται μέχρι και το τέλος της Γ’ Γυμνασίου. Από εκεί και πέρα εάν θελήσουν να συνεχίσουν για Λύκειο, να το κάνουν στο Λύκειο της περιοχής τους ή να παραμείνουν μέχρι να το τελειώσουν. Ποιο παιδί που θα έχει μορφωθεί και θα έχει αναπτύξει δεξιότητες, θα θέλει μετά να πηγαίνει να παίρνει παλιοσίδερα; Μόνο έτσι θα σπάσει το απόστημα, κύριοι. Εκτός και εφαρμοσθούν μέτρα που εφαρμόζονται και για τους υπόλοιπους Έλληνες.
      Πάνω απ’ όλα η εκπαίδευσή τους, εάν θέλουμε να τους εντάξουμε, διότι είναι βεβαιότατον ότι έχουν έξυπνα άτομα μεταξύ τους και είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα, υπακούοντας στις παραβατικές συνήθειες των παλαιοτέρων τους. Αυτό, βεβαίως, δεν θα γίνει από την μία ημέρα στην άλλη, αλλά θα γίνει σε βάθος χρόνου, δηλ. περίπου 20ετίας.

    2. δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές, ληστές, όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας με ποινές χάδι και όλοι ελεύθεροι και οι γονείς σαν κακούργοι, με χειροπέδες στα χέρια να διασύρονται πανελλαδικά. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ !

    3. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΡΑΦΑ
      -Και κάνει ο πολύς ο κόσμος τα εμβόλια ….με ότι παρενέργειες μπορεί να έχουν κλπ …. οκ .
      Και εκεί που αρχίζει πάλι κάτι να κινείται …αν μας πουν (από το νέο φθινόπωρο ας πούμε),
      πως παρουσιάζεται νέος μεταλλαγμένος ιός πολύ πιο μεταδοτικός και θανατηφόρος ????
      Πάνε οι εμβολιασμοί , πάνε όλα και κλείσιμο των πάντων ????.
      Αν γίνει αυτό, φυσικά θα είναι από ανθρώπινο σατανικό χέρι,
      αφού για να γίνει μια φυσική μετάλλαξη δεν χρειάζεται πάρα πολλά χρόνια;;
      28-11-2020

    4. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΤΗΤΑ ΗΠΕΡΨΗΦΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΦ΄ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΡΛΕΟΝΕ Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    5. Η απάτη της “Δημοκρατίας” πρέπει να σταματήσει. Εφόσον ένας ολόκληρος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν τα κατάφερε, η κάθαρση θα έρθει απο κάτι ακόμα δυνατότερο και απο τα SS.

    6. Ρωτάει εμάς πόσα δωμάτια έχει το σπίτι μας για να μας στείλουν στα στρατόπεδα και να βάλουν τους βρωμιάρηδες μέσα!

    7. Να δούμε ποιος διευθυντής σχολείου θα τολμήσει να συντάξει τέτοιο φάκελο.

    8. επομενο ερχονται οι δομες για ανεμβολιαστους ..κ θα παρουν κ τα παιδια απο τους γονεις ..πρεπει να φυγει απο τη μεση ο ψυχοπαθης με οποιον τροπο κ εννοω με καθε τροπο μεχρι κ με θανατο..δεν χρειζομαστε τετοια τερατα να μας κυβερνανε ..αυτος δεν μπορεσε να κυβερνησει την εβραιοπολωνεζα ..που μονο για μοστρα την κυκλοφορει κ με το δικιο της με τετοιο ανωμαλο που εχει

    9. μέσα στην αντζέντα του great reset είναι όλα αυτά γραμμένα! ευαγγέλιο το έχουν κάνει

    10. θα αδειάσει η πλατεία από τους γύφτους;;;;;;;; θα μπουν όλοι φυλακή;;;;;;;;;;;;;;

    11. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@Μ@@ΣΑΙ !!!!

    12. Σκοπο εχει να κλεισει ολους τους ανεμβολιαστους στις φυλακες
      αλλα θα πρεπει να βγαλει ολους τους εγκληματιες εξω
      και παλι δεν του φτανουνε
      αυτο ειναι το σκουλικι που τον τρωει απο μεσα του
      διοτι δεν του φτανουν οι φυλακες

      1. Μην ανησυχείς, θα φτιάξουν καινούργιες. Και μάλιστα με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα. Βλέπε Μπρίσμπεϊν Αυστραλία. Ξεεερουν αυτοί. Χαχαχαχα, τελευταία στιγμή θα ξυπνήσουμε, αλλά θα είναι ήδη αργά. Άσε που πολλοί δεν θα ξυπνήσουν ουουουτε και τότε.

      2. Γι΄ αυτό σέ ρωτάει στήν απογραφή πόσα δωμάτια έχεις στό σπίτι σου.

    13. ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!

    14. Τους γύφτους που τα στέλνουν μερικές μέρες ώσπου να πάρουν τα επιδόματα και μετά είναι άφαντοι θα τους κυνηγήσουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    15. Πολύ ωραία οπότε και οι γ@@φτοι που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά για επαιτεία θα πρέπει να τιμωρηθούν, για να δούμε θα εφαρμοστεί ο νόμος και σε αυτούς η θα αφορά μόνο τους ραγιάδες που δεν ξεσηκώνονται ? Να δω τι θα κάμουν όταν θα τα πέρνουν απο το σχολείο να τους τα μπολιάζουν και αν πέφτουν κάτω σαν τις μύγες θα τους λένε οτι δεν έφαγαν καλό πρωινό 🤔🤔

    16. Μήπως σκέφτεται και τίποτα άλλο ο Κούλης; Όλο εξαναγκασμούς, πρόστιμα, απαγορεύσεις, εκβιασμούς και φυλακίσεις είναι η πολιτική του.

    Comments are closed.