ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ – ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΑΛΩ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΥΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    ταλιμπαν

    Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας σε ένα αξιολύπητο λογίδριο για την «κηδεία» του Αφγανιστάν, περιέγραψε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην «μήτρα» της σύγχρονης ισλαμικής τρομοκρατίας με την κατάρρευση του μετώπου και την επαναφορά των Ταλιμπάν στην εξουσία μετά από είκοσι χρόνια, αλλά και την δημιουργία ενός τεράστιου μεταναστευτικού ρεύματος εκατομμυρίων φυγάδων που απειλούν πλέον ευθέως την Ελλάδα, ως πρώτο σταθμό της ΕΕ από τα ανατολικά σύνορά της.

    Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:  «Χθες και προχθές απομακρύναμε 370 Βρετανούς εργαζόμενους και πολίτες. Μια ομάδα 782 Αφγανών θα απομακρυνθεί από τη χώρα μέσα στις επόμενες 24 έως 36 ώρες.
    Αλλά αναγκαστικά θα μείνουν αρκετοί άνθρωποι πίσω και δεν μπορέσουν να διαφύγουν»

    Πόσοι θα πάνε στην Βρετανία; «Στοχεύουμε στην εκκένωση 1.200-1.500 πολιτών από την Καμπούλ με βάση τη χωρητικότητα των αεροσκαφών μας και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Ουάλας.

    Και οι υπόλοιποι… Ελλάδα!

    Ερωτηθείς πως αισθάνεται βλέποντας τη σημαία των Ταλιμπάν να κυματίζει στο πρώην κτίριο της βρετανικής πρεσβείας στην Καμπούλ, ο  Μ. Ουάλας δήλωσε:

    «Συμβολικά, κανένας μας δεν το ήθελε αυτό».

    Δεν πειράζει! Με τόσους Αφγανούς που θα έρθουν στην Ελλάδα, σιγά-σιγά θα κυματίζει στην Ελλάδα η πρώην αφγανική σημαία…

    Aλλωστε χθες ο ίδιος ο επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς και «εν αναμονή πρωθυπουργός» κατά ορισμένους, κάλεσε και επίσημα τους Αφγανούς να έρθουν στην Ελλάδα!

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Ανοιχτά σύνορα όλοι άνθρωποι είναι.

    2. Ο Κυμπουροπουλος ευρωβουλευτή ΝΔ ψήφισε ότι οι γυναίκες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν άμβλωση που ζούνε αυτοί που μας κυβερνάνε μήπως ψηφίσουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν κανένα δικαίωμα πατρικης περιουσίας το αίσχος είναι λίγο σου έχω γράψει από καιρό έχω άδεια φυλαγμένα γη και ύδωρ θα παραλάβουν τουλάχιστον από εμένα

    3. Ναι τώρα προσπαθούν να μας τους καθιερώσουν. θυμηθείτε πριν εφτά χρόνια που έγινε το ισλαμικό κράτος των τζιχαντιστών που οραματίζονταν μια ισλαμική Ελλάδα. Τέλος πάντων για να μη μακρυγορουμε ώπος ήρθαν ορδές λαού κυνηγημένοι από το ΙΚ πριν Πέντα χρόνια έτσι θα έρθουν και τώρα. Περιμένετε κάτι διαφορετικό;

    4. να ξαναβγει ο τσιπρας και θα τους διωξει ολους.

    5. Τους Ελληνες τους ρωτησε ο Σχοινας αν τους θελουν;;;;;; Ποσους λαθροισλαμιστες να χωρεσει αυτη η χωρα;;;;;; Εξω ο σκοταδισμος απο την χωρα και οι λαθρολαγνοι Ανθελληνες!!!!!!!! Να σφραγισουν οι καραγκιοζηδες πολιτικαντηδες τα συνορα!!!!!! Φτανει πια η ανοχη στον εποικισμο της χωρας!!!!!!!!

    6. Συγγνωμη ρε παιδια και εδω ο μεσος δεξιος ειναι κατα της εκτρωσης, κατα του γαμου των ομοφυλοφιλων, κατα των αλλοθρησκων, υπερ της πατριαρχιας και του ρολου της γυναικας στο σπιτι. Δηλαδη ποση μεγαλη διαφορα εχει ο μεσος χριστιανος δεξιος απο εναν ταλιμπαν?

    7. Ο ΜΗΤΑΡΟΓΚΑς Ο ΜΙΤΑΡΑΚΗς ΕΒΡΑΙΑΚΗς ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕς ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΥς ΙΣΛΑΜΟΟΥΓΚΑΝΟΥς

    8. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ?

      1. ΕΛΑ ΝΤΕ
        ΕΣΤ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

      2. πηγαινε μια βολτα με μια παρεα αφγανων πχ ενα βραδυ να δεις τι θα σου κανουν που δεν στο κανουν οι χριστιανοι ελληναραδες, ισως να ειναι κατι που σου λειπει και το επιζητεις

    9. Εδω μέσα λέτε ξυπνάτε Έλληνες και ξυπνάτε Έλληνες χωρίς ηγέτη τι θα κάνουμε, βλέπετε κάνα προκομμένο όλοι ανεπρόκοποι, ανεπρόκοπος και ο λαός οπότε ο Κούλης ο Τσίπρας η Φώφη ο Κουτσούμπας και Βελόπουλος είναι οτι πρέπει για ενα τέτοιον λαό.!!!

    10. …..ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΡΕ!!…ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ!!!….ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ!!!….ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    11. Θέλουν γη και ύδωρ; Θα τους τα δώσουμε! Ούτε βήμα πίσω!

    12. ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ”ΑΣΦΑΛΕΙΣ” ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ! ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑς ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ… 😉

    13. Ποια κυβέρνηση ?!! Αυτη τα εχει συνυπογράψει όλα !!! ΓΙ’ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΊΝΕ !!

    14. Ποια είναι χριστιανική; Η Ελλάδα; Των ραγιάδων που αντί να είναι στις εκκλησίες κάθε Κυριακή τουλάχιστον, προτιμούν να τραβάνε το πετσάκι τους; Που αντί να είναι έξω από τους ιερούς ναούς την εποχή της καραντίνας, προτιμούσαν να επαναστατούν από τον καναπέ; Που δεν νηστεύουν; Που δεν μετέχουν των ιερών μυστηρίων; Αδερφέ, εάν εκεί στο μακελειό που το σέβομαι και το εκτιμώ μιας και κατά καιρούς ανεβάζει τα σχόλιά μου, έχετε την ελάχιστη επαφή με την ορθοδοξία, να μην ξεχνάτε ότι ο Άγιος Παΐσιος έχει πει πως για την αποστασία μας ο Θεός θα επιτρέψει να γεμίσουμε μωαμεθανούς. Και ήδη όπως προφανώς γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, μετράμε πάνω από 5 εκατομμύρια μωαμεθανούς εντός της χώρας. Ο δε Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχει προβλέψει το ρέμπελο. Και χθες – προχθές ένα άρθρο σας περί συνωστισμού σε ένα νησί λόγω της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου μάλιστα κάνατε και ερώτημα εάν τα βλέπει αυτά ο υπουργός……. Αναρωτιέμαι. Από τη μια πιστεύετε και μιλάτε για χριστιανική Ελλάδα και από την άλλη σας πειράζει ο συνωστισμός για την Παναγία μας; Παίδες δεν μπορείτε να πατάτε σε δύο βάρκες όπως αυτοί που καταγγέλλετε και σωστά κάνετε. Φιλικά και ελπίζω να αναρτηθεί. Χρόνια πολλά Κε Χίο και σε όλη την ομάδα.

      1. Και οι μωαμεθανοί στον ίδιο Θεό με σένα πιστεύουν φίλε και όπως λένε εκτελούν το θέλημα του , ακούγοντας τον αντίστοιχο Παϊσιο των μωαμεθανών και τον κάθε καμένο θρησκόληπτο

    15. ΔΕΝ πρόκειται να ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να έρθει κανένας άλλος λ@θρομετανάστης, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ή ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ.
      Να μαζέψουμε ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για να δεσμεύσουμε την τάχα “Κυβέρνηση”.
      Ο Μηταράκης είναι ένα ακόμη καθυστερημένο, χωρίς ισχύ και ήθος.
      ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, οι Αφγανοί, γιατί ο όρος “ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ” ισχύει ΜΟΝΟΝ για τις όμμορες, τις γειτονικές Χώρες από αυτήν όπου υπάρχει η διένεξη.
      Να Αποσυρθεί η Ελλάδα από τη Συνθήκη του Δουβλίνο 2.
      Ποιο χαζό την υπέγραψε;; Μα, ο ΓΑΠ.
      Η Ελλάδα ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ από το Δουβλίνο 2.
      ΤΕΛΟΣ.

    16. Θα πανε αυτους στην Ευβοια η τους Ελληνες που θα διωξουν απο Θρακη και νησια?????????

    17. Αν περιμένουμε από τους κυβερνώντες “φέξε μου και γλύστρισα”,αυτές είναι οι επιλογές των ρουσφετοπροσκυνημένων ραγιάδων. Ο Τσίπρας υπόγραψε στο Μαρόκο οτι μπορεί η Ελλάδα να δεχτεί 35 εκατομμύρια προσφύγων. Λουστήτετα τώρα Δημοκρατικότατα ραγιάδες.αλλά οι υπόλοιποι τι σας φταίμε?Που είσαι Παπαδόπουλε να τους τελειώσεις μέσα σε μιά ώρα και τους 301.ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ…. ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ….

    18. Τα βιντεακια χωρις μεταγλωτιση τι τα μοστραρετε ? δεν ειμαστε ολοι Αγγλομαθης…Α ξεχασα! θα επρεπε…..Α και οσο για τα ταλιμπανια …ο Ελληνας ραγιας μονο με κατι ακραιο ξυπναει… πχ να του σφαζουν το παιδι κατ τετοια απλυτα? λεω εγω ……….ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΗΚΑΝ Η ΟΧΘΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    19. Σιγά τα ωά.. σε λίγο θα σκοτώνονται στην Ελλάδα μόνοι τους, όπως κάνουν στις χώρες τους.. κάντε εισαγωγω από σιιτες και σουνίτες και το πρόβλημα λύθηκε αυτόματα..

    20. Και οι χριστιανοί τα ίδια και χειρότερα κάνανε στην αρχαία Ελλάδα για να επιβάλλουν το δόγμα δια μαχαιριού. Το θέμα όμως τώρα δεν είναι αυτό…το θέμα είναι ότι καλώς η κακώς ο Έλληνας εκχριστιανιστηκε και πρέπει να διαφυλάξει τα πάντα. Από αρχαίο πολιτισμό ως ορθοδοξία. Όταν αρχίσουν οι Ταλιμπάν να γκρεμίζουν ναούς και να σκοτώνουν δημόσια ειδικά στις μεγαλεςυ πόλεις θέλω να δω τι θα κάνει ο στρατός..

      1. Νεοπαγανιστικά παραμύθια από τρωκτικά-υπαλλήλους αυτών των μασώνων που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

    21. Δε η θρησκεία είναι στον κάθε άνθρωπο δηδ στον εαυτό μας κ όχι σε κτίρια που λέγετε εκκλησία αυτό είναι επιχείριση κ φορολογείται άντε με τον κάθε θρισκολιπτο στην Ελλάδα που λέει τη συβεροντα εξυπερετη ο κάθε άνθρωπος

    22. η πλειοψηφία των ντόπιων γυναικών στην Ελλάδα τους περιμένουν με ανοιχτά χέρια και πόδια για να κάνουν πόζα την φιλανθρωπία και τον αντιρατσισμό, τους περιμένω και εγώ για να τους δω να βάζουν τις γυναίκες στην σωστή τους θέση όπως στο Αφγανιστάν, θα γελάσουμε……

    23. Θέλει η πο@τάν@ να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει,κούλα

    24. δεν φτανει που ειναι μαλακας, ειναι και κουφος δηλ κουφομαλακαςχαχαχαχαχα ααα ρε απιθανε

    25. Η κυβέρνηση τους θέλει…. Ο Ιερώνυμος επίσης…..

      1. Μην ξεχνάτε ότι ο εξισλαμισμος της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ έγινε σε πολλές περιοχές με πρωτοστατες τους Μητροπολίτες και τους ιερωμένους της Ορθόδοξης εκκλησίας.
        Κοπάδια προσέρχονταν τα πλήθη των κατοίκων και ασπάζονται το Ισλάμ. Την ενοχή στάση του ΤΣΙΠΡΟΝΥΜΟΥ θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά.
        ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ η ΑΒΟΥΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΟΝΥΜΟΣ
        ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΊ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ.

    26. ας μας δωσουν 800 ευρω και εμεις που το 97′ 98′ πιαναμε 100 -100 τους αλβανους στον γραμμο να παμε στα βουλγαρικα συνορα να δουμε αν θα περασει κουνουπι αλα που ειναι οι προδοτες αυτοι οι ιδιοι τους φερνουν .

    27. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΟΥΑΣΑΝ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΡΕΣ……
      ΚΑΙ ΠΟΥ΄ ΣΤΕ ΟΙ ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ”, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΧΙΜΠΑΤΖ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ….

    28. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ … ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ;

    29. Δεν υπάρχει κυβέρνηση Ελληνική. Είναι καπιταλιστές- μπίζνεςμαν. Ετοιμαστείτε για άμυνα τα επόμενα χρόνια. Το κράτος ήδη δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. Όταν η Τουρκία δώσει το σύνθημα οι γειτονιές θα είναι αφύλακτες..

      1. Επαναστάτη του φρέντο και του ποδοσφαίρου, με φόντο την παραλία, άσε τους αμυντικούς σχεδιασμούς και τρέξε να αγοράσεις στριγκάκια σε διάφορα χρώματα. Θα σου χρειαστούν συντομότερα από ότι φαντάζεσαι εσύ και οι ρεζίλες πατριώτες σου, κάτοικοι της Ουγκάντας!!!! Πιο ξεφτύλα δεν υπάρχει από όλους εσάς. Όπως στρώσατε θα κοιμηθήτε. Η αδιαφορία και η τεμπελιά πληρώνονται ακριβά, κάποια μέρα. Μάντεψε, αυτή η μέρα έχει ερθει προ πολλού…….

    Comments are closed.