ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ! ΟΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

    Κοινοποίηση:
    mina-gaga

    Πραγματικά τρομάζουν τα όσα ακούγονται από το στόμα των κυβερνώντων τις τελευταίες ώρες, καθώς μας δείχνουν ότι τα όσα βλέπαμε στις ταινίες φαντασίας δεν είναι τελικά και τόσο φαντασία.
    Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα υποστήριξε σήμερα ότι κατά την προσωπική της άποψη πρέπει να μπει ως προϋπόθεση ο εμβολιασμός για όσες γυναίκες θέλουν να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

    Δηλαδή μια γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος θα πρέπει να είναι απαραίτητα εμβολιασμένη; Στο τέλος θα μας πουν ότι και για να γεννηθεί ένα παιδί θα πρέπει η μητέρα να είναι εμβολιασμένη και θα ζούμε διώξεις ανεμβολίαστων μητεράδων.

    Αλήθεια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο έγινε αυτή η πρόταση από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, καθώς μας θυμίζει άλλες εποχές, τότε που ήθελαν το παιδί να ανήκει στην «Άρια Φυλή».
    Από εκεί και πέρα αναφερόμενη στη μετάλλαξη Όμικρον, η Μ.Γκάγκα τόνισε ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι το εμβόλιο πιάνει το νέο στέλεχος, ωστόσο σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

    Για τη δυνατότητα διενέργειας της τρίτης δόσης νωρίτερα από τους έξι μήνες ανέφερε ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι μετά τους τέσσερις μήνες είναι μικρότερη η προστασία και είναι προς όφελος των πολιτών να γίνει νωρίτερα η τρίτη δόση.
    Για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό επισήμανε ότι είναι ασφάλεια για όλο τον κόσμο ο γενικός εμβολιασμός. Η υπουργός τόνισε παράλληλα ότι το 90% των ανθρώπων που χρειάζονται διασωλήνωση είναι άνω των 60, και είναι πολύ σημαντικό να τους προστατέψουμε.

    Ερωτηθείσα για όσους ασθενείς αρνούνται την διασωλήνωση, ανέφερε ότι στο Σωτηρία χθες Πέμπτη υπήρχαν δυο περιστατικά, μια γυναίκα 56 ετών και μια 41 ετών, που δεν δέχονταν να διασωληνωθούν, και η Εισαγγελία ανέφερε στους γιατρούς ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι.

    Ανέφερε ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα η οποία θα χορηγεί ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε πολίτες, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί για την προστασία από τον κορωνοϊό σε τρίτες χώρες.

    Σημείωσε επίσης ότι μέσα στον Δεκέμβριο αναμένονται οι πρώτες δόσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. το κρεμασμα ΔΕΝ ποναει– ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ !

    2. Σε αυτήν την μιζεροχώρα τίποτα δεν μας φαίνεται παράξενο πλέον.

    3. Αυτό το ζητάει μόνο για τις Ελληνίδες ή και για τις αλλοδαπές?

      1. Τις αλλοδαπές σάμπως ξέρουν και πόσες είναι για να τις εμβολιάσουν τα τσογλάνια της ΝΔ ;

    4. Από που είναι αυτή η Μίνα Γκάγκα; Είναι Ελληνικό επίθετο αυτό;

    5. Iταλιδα βουλευτης και Γαλλιδα δημοσιογραφος δηλωσαν ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΣΟ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΚΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο Μ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ–
      Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ———————————————————————————

    6. Πρεπει να σκεφτουμε τι θα κανουμε…αν ο Μητσοτακης κανει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο σε ολους.

      1. παίρνεις τη ζυγαριά , στον ένα δίσκο βάζεις καφετέρια, δουλειά, επιδόματα, ωχαδερφισμό και στον άλλο την υγεία σου. Οπου γηρει η πλάστιγγα του καθενός…

    7. Παμε προς αφανισμό ετσι αυτό θέλουν , εγω σεν θα τους κάνω την χάρη

    8. Ο λόγος είναι απλός, και είναι ίδιος με λόγο ότι δεν θέλουν κανέναν ανεμβολίαστο. Γιατί αν (λέω αν παρόλο που γιατροί παγκοσμίως το λένε με σιγουριά) αν υπάρχει υπογονιμότητα ή στειρότητα εξαιτίας του εμβολίου, θα διαπιστωθεί μόνο αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το έχουν κάνει. Αλλιώς, αν το έχουν κάνει όλοι, θα πούνε ότι φταίει ο γνωστός κοβιντ και όχι το εμβόλιο . Δεν θα υπάρχουν στοιχεία με υγιείς ανθρώπους χωρίς εμβόλιο…

    9. Μια γειτόνισσα που είχε πάρει χάπια στην εγκυμοσύνη της επειδή της είπε ο γιατρός πως δεν θα πειράξει το έμβρυο, γέννησε ένα αγοράκι με ειδικές ανάγκες, δεν μιλάει, δεν περπατάει, είναι σε κακή κατάσταση σαν φυτό και αυτή η πατσαβούρα θέλει να κάνουν πειραματικά εμβόλια, χειρότερα απο τα χάπια. Δεν θα γεννήσουνε ποτέ και αν γεννήσουνε τα παιδιά θα έχουν προβλήματα.

      1. Είχε ήδη πρόβλημα για να της πει να πάρει χάπια. Τι χάπια ήταν? Έκανε όλες τις χρωμοσωμικες εξετάσεις πριν γεννήσει ή οχι? Περίεργα αυτά που λες

    10. το κακο ειναι οτι αυτους που σας πληρωνουνε εσεις προσπαθητε να τους ψωφησεται

    11. Τι ισχύει πάνω κάτω για τους σκύλους;;;;
      Εάν ο σκύλος είναι αμπολιαστος και ατσιπαριστος τρώει το αφεντικό πρόστιμο.
      Εάν ο σκύλος δεν είναι μπολιασμενος και τσιπαρισμενος δεν μπορεί να ταξιδέψει.
      Εάν ένας κτηνίατρος βάλει στο κτηνιατριο του περιθάλψει ένα σκύλο αμπολιαστο χωρίς τσιπακι κλπ τρώει πρόστιμο.(🤔 Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει;;;;;)
      Εάν ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ τρως πρόστιμο ,εάν θέλει ο σκύλος να ζευγαρώσει με ένα θυλικο χρειάζεται άδεια;;;;; και να έχεις δώσει DNA;;;;; του σκύλου σε βάση ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;;;; ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ;;;;;
      (((👂))) ΤΙΙΙΙΙ;;;;;
      ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ…..📢ΑΑΑΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑ, DNAΑΑΑΑΑΑ, και ΒΑΣΗΗΗΗΗΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ.
      Τωρα στη θέση του πιο καλού και πιστού φίλου σας βάλτε τον εαυτό σας και βρείτε ομοιότητες.Η φανταστείτε.
      😯Ωωωωωωχχχχχχ🥒

      1. Γνωρίζεις ότι η Αγγλία έχε σοβαρό πρόβλημα γιατί οι Πακιστανοί μετανάστες έχουν έθιμο να παντρεύονται τις πρώτες ξαδέρφες τους και γεννάνε από 7 παιδιά που είναι φυτά, αλλά παιρνουν επίδομα αναπηρίας για όλα? Το ξέρεις ότι 70% των γεννήσεων στην Αγγλία είναι ΑΜΕΑ εξαιτίας τους? Καλά θα κάνουν να τους ελέγξουν

    12. Ποια τα τέλη της ζωης των μικρών παιδιών…που η μανα παιδεια των πρυτάνεων χαρίζει τα τέκνα της Ελλας για γιουσουφάκια στον Σουλτανο….
      Προσκυνάνε στην εικόνα την Παναγία..και στην ουσία οι ίδιοι ως μωαμεθανοι βλέπουν την κάθε Ελληνίδα …και ως ραβινοι που σταυρωσαν τον Χριστό..σταυρωσαν καί την Παναγία.
      Οι γνωρίζοντες πολύ καλά…το τί και γιατὶ το ποιουσι …Δεσπότες ντυμενοι οι γκέι καλόγεροι…και ανώμαλες του σατανα ιεριες ντυμένες καλόγριες …μετα των ΜΜΕ του σατανά.
      Ουαι σας!

      Ιδού η Παναγία σας Έλληνες..
      Τα έργα σας κρινανε το ποίοι είστε.
      Μετανοητε….ο Θεός θα απαλλάξει την Ελλάδα από τους νενεκους γονιούς… geron ioannhs

    13. ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%!

      * Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.

      * «Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8
      «Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).

    14. Ας πεθάνουμε και να μας φάνε τα σκουλήκια.Ετσι και αλλιώς αυτό πλέον δεν είναι ζωή Στέφανε.Εργασία δεν έχουμε χρήματα δεν έχουμε υγεία δεν έχουμε μας έχουν καταλήξει οι 300 καταθλιπτικούς κοπέλα δεν έχουμε την χάσαμε λόγο διαφοράς άποψης του εμβολίου αυτοκίνητο δεν έχουμε το πουλήσαμε για να επιβιώσουμε κοινώς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης ως 40 ετών άνθρωποι.Τέτοια ζωή τι να την κάνουμε.Καλυτερα να ψωφήσουμε να βρούμε την γαλήνη και την ηρεμία μας.

    15. εδω ειναι ο καθενας για τη παρτη του,σιγα μην ενδιαφερεται για τις νεες γυναικες εγκυμονουσες.Αυτη που ειναι και υπουργος εχει κανει το κυκλο της και εχει παιδια.Σιγα μην ενδιαφερεται για τις αλλες που δεν εχουν αποκτησει μεχρι τωρα παιδια και αγωνιουν καθημερικα.ο βολεψας ευατον βολευτητω

    16. Καθίκια! Εν τω μεταξύ μια από τις παρενέργειες των εμβολίων στους άνδρες και στις γυναίκες είναι η στειρότητα! Θα μας αφανίσουν και ταυτόχρονα οι κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης θα θησαυριζουν από τις γυναίκες που θα προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά!!! Α μπορεί να μας λένε στο μέλλον: “Ε δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά; Πάρτε ένα πακιστανακι, συριακι κτλ από αυτά έχουμε μπόλικα!” Αυτοί θα συνεχίζουν να γεννοβολανε εις τους αιώνας των αιώνων!!!!!

      1. Ψευδεσαι. Έκανα παιδί με εξωσωματική ένα μήμηνα μετά το εμβόλιο. Και πολλές γνωστές μου.

        1. @ Αθηνα
          Πότε πρόλαβες μωρή ΨΕΥΤΡΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΟΥ να κάνεις το εμβόλιο (μέσα στο 2021), να κάνεις την διαδικασία της εξωσωματικής (μέσα στο 2021) και να κάνεις και παιδί (μέσα στο 2021) ;;;
          Πότε επετράπη να γίνει το εμβόλιο για άτομα της ηλικίας σου ;;;
          (σ.σ. Τον Φεβρουάριο του 2021 άρχισαν να γίνονται τα εμβόλια σε άτομα ηλικίας άνω των 80 ετών) …
          Πόσους μήνες διήρκεσε η εξωσωματική σου προσπάθεια ;;;
          (σ.σ. Η διάρκεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης -εξετάσεις, σκιαγραφικά, μητροδιαγράμματα, σπερμοδιαγράμματα, ορμονικές θεραπείες κλπ.- διαρκεί έως 6 μήνες, εάν αποβεί επιτυχής η πρώτη προσπάθεια και δεν χρειασθεί επανάληψη της διαδικασίας) …
          Πόσους μήνες διήρκεσε η εγκυμοσύνη σου ;;;
          (σ.σ. Η εγκυμοσύνη διαρκεί 9 μήνες) …
          Βάλ΄τα πάλι κάτω, γιατί δεν σου βγαίνουν τα κουκιά, ΜΥΘΟΜΑΝΗ θείτσα …

    17. Τι λες ρε τσόκαρο, αντί να βοηθάτε τόσο κόσμο που δίνει ένα τσουβάλι λεφτά (που συνήθως δεν έχει…) για μια ελπίδα θα τους απειλήσετε κι από πάνω; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας πουν για να μαζευτούμε όλοι Κυριακή στο Σύνταγμα;

    18. Θα τούς ακούμε καί θα τούς ανεχόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Ψεκασμοί,εμβολιασμοί..μας έχουν στο χέρι.

    19. Ερώτηση Κρίσεως:
      Ποια η διαφορά των μαφιόζων που απαιτούν χρήματα για προστασία που δεν ζήτησες…..Με την κυβέρνηση Μιστοτάκη – Λιγνάδη που προσπαθεί υποχρεωτικά να “σε σώσει” έναντι ποινής 100€

    20. Σου λεει η Γκαγκα
      Αφου θα σας πεθανουμε με τα εμβολια,γιατι να μπαινετε στον κοπο κ τα εξοδα να γεννατε?

    21. AGENDA 2030………..Εσύ είσαι έτοιμος να την δεχτείς!!!!!!!!!!

    22. Τον κουλη τον ψήφισαν και ιδίως οι μεγάλες ηλικιες! Όσοι λοιπόν τον ψήφισαν φέρουν την ευθύνη για την κατάντια μας…

    23. Ρε γιατί καθόμαστε ,και τους ακούμε και δεν μπουκάρουν να τους κρεμάσουν έξω από την βουλή,,όλους ένα λαϊκό δικαστήριο για όλους αυτούς που τρώνε την ζωή μας

    24. Που είναι τα
      ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ
      ΡΕΕΕΕΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΆ??????
      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

    25. ΑΛΕΘΟΥΝ ΤΟΝ… ΧΥΛΟ… ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ… ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ…. ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ…. LADY GAGA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ Η #ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ# ΤΟΥ SHCWAB ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΛΟΙ….. ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    26. Τι δεν καταλαβαίνετε? Οι έγκυες κινδυνευουν περισσότερο να πεθάνουν αμα κολλήσουν κορονοιό. Τα εβόλια σώζουν ζωές αλλα εσείς οι αντιεμβολιαστές το βιολί σας

      1. Αν όμως είναι μπολιασμένες, δεν κινδυνεύουν… Τα εμvολια σώζουν ζωές; Να πληροφορηθείτε ότι πλέον και οι συστημικοί λένε ότι και κολλούν, και νοσούν, και μεταδίδουν, και πεθαίνουν. Αλλά από την στιγμή που υπάρχουν εννέα θεραπείες, γιατί τόση επιμονή στο μπόλι; Και από που ως που “αντιεμβολιαστές”; Ποιος σας είπε ότι το συγκεκριμένο είναι εμβόλιο; Πως μπορεί να κληθεί ένα σκεύασμα ως “εμβόλιο” από τη στιγμή που όχι μόνο δεν ξέρει κανείς τι έχει μέσα, αλλά η ίδια η εταιρία αρνείται να πει επίσημα και δημόσια; Και γιατί να είναι απαλλαγμένοι ευθυνών. Τα “γιατί” είναι πάρα πολλά..

    27. LADY GAGA… ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

    28. γενοκτονια γνησια γινετε θελουν να μην υπαρχει Ελληνας Ελληνιδα με γνωμη με δικαιωμα θελουν γιδια ραγιαδες για αυτο και κυνηγουν τοσο μανιοδως τους ανεμβολιαστους που εχουν καθε δικαιωμα να κανουν αυτοι οτι θελουν στο σωμα τους αποψεις τυπου ο ανεμβολιαστος ειναι δημοσιος κινδυνος και θα αντιμετωπιζετε αναλογα αυτο ακριβως δειχνει μπλεξαμε και πως θα ξεμπλεξουμε αντισταση ανυπακοη ειναι εγκληματικη σπειρα σατανικη παγκοσμια ο θεος να μας βοηθησει.

    29. Δεν πα να λέει ότι θέλει το κάθε κατακάθι που χρίζει ψυχιατρικής υποστήριξης! Δεν θα αργήσουν όλοι αυτοί να πάρουν τον πουλο και να πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

    30. “Για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό επισήμανε ότι είναι ασφάλεια για όλο τον κόσμο ο γενικός εμβολιασμός”.
      Είναι ασφάλεια και για τις τσέπες της οικογένειας von der Leyen.
      Ο σύζυγος της Ursula Von de Leyen, Heiko Echter von der Leyen, από τον Δεκέμβριο του 2020, είναι ιατρικός διευθυντής της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Orgenesis, η οποία ειδικεύεται στις κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες. Η Orgenesis Inc. είναι μια πρωτοποριακή παγκόσμια εταιρεία βιοτεχνολογίας που έχει δεσμευτεί να επιταχύνει την εμπορική αξιοποίηση και να μετασχηματίσει την παροχή κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών (CGT) μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Η Orgenesis διαθέτει μια πλατφόρμα κυτταρικών εμβολίων που στοχεύουν το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο-Κορονοϊός 2 (SARS-CoV-2), τον ιό που προκαλεί το COVID-19, καθώς και σε άλλες ιογενείς ασθένειες όπως ο Ζίκα, ο ιός του Δυτικού Νείλου, ο κίτρινος πυρετός, ο πυρετός του δάγκειου πυρετού, ο MERS, ο HCV και η λοίμωξη από τον κυτταρομεγαλοϊό (CMV).

    31. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΠΙΑ!!!!! ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ;;;; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!

      1. Έχεις καταλάβει ότι το παιχνίδι και η Ελλάδα έχει χαθεί από το 2010 και έπειτα; Όσοι έφυγαν από εδώ σώθηκαν. Η Ελλάδα είναι για 15-20 οικογένειες. Οι υπόλοιποι άλλοι παλεύουμε για το χιλιάρικο κάθε μήνα.

    32. Πάρτε στλιαρια διχουλια δοκρανια και…αδειάσετε τον κόπρο του Αυγεα.

    33. η λύση είναι μία.κρεμασμα για τους 300 στο συνταγμα

    Comments are closed.