ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! 10 ΣΚΑΓΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ – ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    dolofonia-lekani-1-1200x600

    Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα που προκύπτουν από τη νεκροψία στις σορούς των θυμάτων από το έγκλημα στην Καβάλα, προκαλώντας εικόνες που συγκλόνισαν ακόμη και τον έμπειρο ιατροδικαστή που έχει αναλάβει τη διαδικασία.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr από τη νεκροψία προκύπτει αρχικά ότι ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Στη συνέχεια σκότωσε την πρώην σύντροφό του και δευτερόλεπτα αργότερα, αυτοκτόνησε.

    Η νεκροψία έδειξε ότι ο 56χρονος πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του, μία στο στήθος και μία στο στόμα, όπου ήταν και η χαριστική βολή. Ο δράστης πυροβόλησε με την καραμπίνα αριστερά στην πλάτη του βρέφους και από το άψυχο κορμάκι του βγήκαν περίπου 10 σκάγια.

    Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 31χρονη γυναίκα, όσα ακριβώς χρειάστηκαν για να ξαναγεμίσει το όπλο ο δράστης. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη απο δεξιά προς τα αριστερά μία φορά, τα δράμια βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες και πέθανε ακαριαία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η λογική των γυναικών :»παίρνω το παιδί και φεύγω»φέρνει πολλούς άνδρες σε απόγνωση με αποτέλεσμα να αντιδρούν με ακραίο τρόπο …Στην ίσια απόγνωση θα οδηγούνταν και οι γυναίκες εάν γινόταν το αντίθετο,αυτό δηλαδή να έπαιρναν οι άντρες το παιδί και να έφευγαν …Γι αυτό λοιπόν θα έπρεπε το οικογενειακό δίκαιο να έθετε ,σε περίπτωση διάστασης ή διαζυγίου ,όρο μη απομάκρυνσης του -των τέκνων-όσο αυτά είναι ανήλικα- από τον τόπο κατοικίας του πατέρα (στη προκειμένη περίπτωση).

    2. παντος τεφερικι πραμα πιρε η αννουλα κοιτα ρε ενα καραγκομενο

    3. Δεν είχε το θάρρος να την σκοτώσει από μπροστά και την έφαγε από πίσω, όπως και το παιδί. Τουλάχιστον είχε το θάρρος να αυτοκτονήσει.

    4. Χάλια είναι αυτός! Τί τού βρήκε; Εκτός αν είχε σχέδιο να έρθει στην Ελλάδα, να κάνει ένα παιδί με έλληνα και μετά να το πάρει και φύγει στη Γερμανία. Όπως οι τουρίστριες, σουηδέζες, δανέζες, που έμεναν έγκυες από έλληνες για να εισπράξουν στη χώρα τους τα γενναία επιδόματα που δίνονται στις ανύπαντρες μητέρες.

    5. Χριστέ μου
      Τις ηλίθιες γυναίκες !! θεέ.μκυ έχετε σαλέψει όλες ! Που απατε μωρέ βλαμμενες ….

    6. Δεν μας είπες όμως τι γύρευε μία νέα γυναίκα 31 ετών με έναν γέρο 56 ετών …;;;; Γιατί για αυτήν αυτός είναι γερός.! Μάλλον θα ήξερε περί τίνος πρόκειται αλλά, επειδή ο τρελός πλήρωνε τα έξοδα, αυτή έκανε “υπομονή”…..

    7. Ζήτω η τρέλα. Άντε να δούμε που θα βγούμε με όλα αυτά που ακούμε κάθε μέρα.

    Comments are closed.