ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ – 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ

    Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στη Βραζιλία ένα 13χρονο αγόρι πεθαίνει σχεδόν αμέσως μετά τον εμβολιασμό του κατά covid19 μόλις κάποια δευτερόλεπτα μετά τη δεύτερη δόση!! Επικρατεί πανικός ακούγονται οιμωγές θρήνου σπαρακτικές κραυγές και οι υγειονομικοί σε κατάσταση συναγερμού επιχειρούν απεγνωσμένα..

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Από που αποδεικνύεται πως έκανε εμβόλιο και μετά πέθανε; Έχει γεμίσει το ίντερνετ με τέτοια βίντεος από αντιεμβολιαστές που τάχα δείχνουν να πεθαίνει κόσμος μετά από εμβόλιο. Εγώ βλέπω έναν μικρό να είναι τέζα στο έδαφος και από πάνω του να προσπαθούν να τον σώσουν. Δεν βλέπω να του έκαναν εμβόλιο και μετά να έπεσε κάτω ξερό. Κόψτε τις μαλακίες.

    2. Στελνω το αρθρο και δεν παει.Οτι δεν τους συμφερει αυτο κανουνΑυτο φοβουνται; Τη Θεια Δικη να φοβουνται

    3. Μάλιστα κυρά παγώνα. Πολύ ωραία.Και κάθε πρωί σας βλέπουμε να χασκογελάτε. Μπράβο σας.

    4. ένα τέτοιο συβάν σε νοσοκομείο θα οδηγούσε απαραίτητα σε διασωλήνωση ή έστω ΚΑΡ.Π.Α. για τουλάχιστον 45 λεπτά. Εδώ φαίνεται να τα ψιλοπαρατάνε. Ή συνήλθε ή είναι fake

    5. κανουν Κ.Α.Ρ.Π.Α. στο παιδι ,,,και η λεωπαρντ γιατροσ σκουπιζει τα σαλακια του παιδιου, χωρισ να του δωσει οξυγονο,,,
      ετσι ειμαστε και εδω,,,

    6. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    7. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ… ΤΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ…. THE DAUGHTER ROTHCHILD… ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

    8. Ο/Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ λέει:

      Μητσοτάκης και Τσίπρας εξήγγειλαν στη Βουλή ότι πρέπει να εμβολιαστούν όλοι το συντομότερο δυνατό για να είναι ασφαλείς… Τώρα ποιοι και πόσοι θα λαγαρίσουν είναι μονά ζυγά και πρέφα για τους ειδικούς των πάνελ…

    9. Αμε γιατι οχι οτι ειναι αδυναμο στον Καιαδα! Βρηκανε μεθοδο οι πουστηδες και πουτανες της παγκοσμιοποιησης οχι αμεα να μην μεινει οχι συνταξιουχος αλλα και οτι ανθρωπος εχει το παραμικρο υποκειμενο νοσημα! Ολα παιδακια σημερα ειναι budget!

    10. Δηλητηρίασαν τον κόσμο με τα εμβόλια οι αλήτες.

    11. εύχομαι ολόψυχα και με οοοοολη μου την δύναμη ..εάν αυτή η φρίκη που βλέπουμε εδώ ….έχει πράγματι προκληθεί από το εν λόγο εμβόλιο ….ο κάθε εμπλεκόμενος ερευνητής, πολιτικός , CEO φαρμακευτικής, επιδημιολόγος-διαφημιστής εμβολίων, δημοσιογράφος, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! Ο Θεός να τους κάψει ! …όλες οι συμφορές του κόσμου να πέσουν πάνω τους ! μόνο έτσι θα σταματήσουν τα κτήνη αυτά μπροστά στο κέρδος ! Δηλώνω βαθιά σοκαρισμένη κ οργισμένη …τώρα επαληθεύονται κάποιοι επιστήμονες που δεν είναι διαπλεκόμενοι κ βρίσκονται εκτός συστήματος …το είχανε προβλέψει ….αλίμονο σας ….άψυχα κτήνη !

      1. Δέν σταματάμε τίς κατάρες λέω εγώ;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Αντί νά καταριέσαι, καλύτερα νά εύχεσαι νά βάλουν μυαλό οι ανώμαλοι. Μέ τήν κατάρα πολλαπλασιάζεις τό κακό.

    12. Δολοφόνοι και γενοκτόνοι του ανθρώπινου γένους.
      Αυτό που γίνεται είναι σε κλίμακα μεγαλύτερη από Χίτλερ, Μάο, Πολ Ποτ και Στάλιν μαζί.

    Comments are closed.